2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 海外專區 日服既 擊劍 可唔可以再廢D=, =
樓主: SonyStrike
go

[其他] 日服既 擊劍 可唔可以再廢D=, = [複製鏈接]

回覆 技能大師 的帖子

殺2X, 3萬人傷  LO 吹到.....呢D唔係膠係咩?  咁不如你放張圖出黎先串人?
BTW 要高傷有幾難? 刻印 二連閃光抽水 沖刺 執雞  我最少都有12K 殺幾個咁樣LA

仲有, 用人傷黎判定一個人既強弱真係好好好狗狗狗膚淺LO..... 成場咩都唔洗做,一直係前線打滾既話, 我都會好高傷, 但呢種係咩人? 咪就係港服既大部分人, 唔守OB, 唔打OB, 一味追人打, 呃傷,真係白痴到不得了。

有一個話咩? 擊劍玩得好 刀游好難埋身

我想問刀游 點樣埋唔到你身? 刀游隱身埋身真係好難?

回歸原點, 擊劍真係廢..... 刻印可能對戰線好有幫助, 但好多時候, 尢其係對日服呢D咁多盾戰,刀游既地方....你唔係拉開距離打/ 有隊友既話一個人係好難有作為(即係幫手抽水)。  所以係主線可能真係 放下 刻印為主多。

再講副線, 如果對面唔係法師既話, 你都好難追到。  可能你會話擊劍自保技強適合打副線, 無刀游既話就係....

最後, 我覺得擊劍係一隻靈活, 係用黎補技既一隻職, 令到D 輸出更加好。 當戰線職業平衡既時候, 擊劍係有用既, 但好多時候,真係無咩用。

詩米  玩雙修戰的表示,,比吉吉下下打百幾真系喊出黎,, btw 你似5識掃刀,,咩職5掃刀都系得個死字,,你識掃刀既,,剩系刻印掃地2吉後跳隻刀真系想打中你都難.  發表於 14-3-26 02:48 AM
匡noah  = =刀遊隱身殘到你 重俾你反咬到 咁無人玩遊啦 你唔諗下隻遊暴露左係擊劍面前 佢可以做到d咩? 咩職唔掃遊味一樣俾人殘  發表於 14-3-22 08:09 PM

笑傲無雙 玩過星曲WEB

話刀遊難埋身當然係指掃左佢出黎lol  
同埋無論打主線定副線  比刀遊殘中都係收皮架la  你估得吉吉係咁咩~_~

十週年勳章(賀詞)

SonyStrike 發表於 2014-3-22 09:16
回覆 技能大師 的帖子

殺2X, 3萬人傷  LO 吹到.....呢D唔係膠係咩?  咁不如你放張圖出黎先串人?
BTW 要高 ...

其實你知唔知自己講緊乜?

我真係唔知你想講咩,你開post #1否定擊劍,認為擊劍廢。

#21 又話有用又無用想點?

其他user comments 都已經表明依家既擊劍係咪真係咁廢呢?

講擊劍打到3萬傷 你又唔信。比個網你 自己search “笛”

http://gavie.net/index.php

仲有咩守塔果d 跟本2回事。唔好混為一談。

再者係咪真心廚傷我唔知(我冇睇過片,只係望過topic),但我想講擊劍打得出e個傷已經證明到擊劍有一定能力輸出。

守唔守塔,做唔做到野就見人見志,駕駛員點玩咪點囉。

依家我唔知擊劍改成點,我仲有玩果時仲好打得ga。

以上我意見,亦唔需要你認同。我只係想講擊劍唔係廢就係咁簡單。

圖?我隻人物遺照係簽名度(應該係?

十週年勳章(賀詞)

話時話 我#2 唔係講得好過份ja,樓主好似嬲嬲地。我初頭以為#1唔係講緊樓主自己。

同無賴無咩好講。  我個POST 都唔係俾D中文水平低既人睇既, 希望你都唔好回啦。 我唔想教中文

咁不如你界題先啦
何謂勁
何謂廢
點先叫勁
點先叫廢
大家定義/共識唔一樣既話只係牛頭馬嘴
ps 留名等上中文堂

其實我想問有咩職比刀遊搞完可以全身以退

笑傲無雙

我想問刀游 點樣埋唔到你身? 刀游隱身埋身真係好難?

1)埋到身呀, 2)取消埋個圈圈就唔難喇!
哈哈...

我想問雷法點學技??
我game錢得1萬幾..點先可以搵多d?

kan0614  認真..game錢得萬幾..  發表於 14-3-23 01:39 AM
lazy  真心?  發表於 14-3-22 07:27 PM

留名食花生(完全唔知依家吉吉咩技

擊劍廢只係你自己唔識用,係你自己廢,不要怪到職業上...打唔羸遊?? 咪玩,我年中任務場20v20誘唔少刀遊同我單挑完全超輕鬆,主線有主線打法,副線也有唔同打法...你一味狗衝那呢隻game唔岩你玩,返去玩其他mmorpg吧

現在的擊劍連拳都可以無傷玩殘佢,現今最難打我只覺得係拳...360定身被定到幾乎不死也殘血,現在拳跟本就係戰士,攻高防高 霸體 又有範圍定身,係冇遠攻技而已

主線多盾你唔識走位? 玩最冇用的廚傷雷法你會唔會見到對面多弓遊仲係佢地面前出雷d呀?大哥.....自己經驗不足硬要推到職上只會令人覺得你好幼稚

一尾淨係識想住過去過強的擊劍...洗唔洗改到比返第一版大吉一野full血直接秒+第2版收招速度 普攻第一版爆擊恐怖數字普攻3下接近一下重壓比你呀?  fez本來就是偏技術向 下下比你玩秒殺咁仲叫咩技術? 第2版7百幾血係港服a石20攻 衝吉+大吉直接秒/殘血  技術???看不到

pkedward222  唔隱o既刀(笑...fez幾時刀遊比人打左出黎/出完招仲係隱緊身,完來而家改左技我真係唔知~_~  發表於 14-3-24 12:42 AM
技能大師  屌 人地識掃刀架,好似某人咁咩比刀遊搞到開post。  發表於 14-3-23 11:28 PM
SonyStrike  其實你自己腦補左幾多野? 唔隱既刀游囉黎講.... 不如同講法師唔吟唱, 戰士唔開痛克啦咁!?  發表於 14-3-23 08:01 PM

擊劍&拳手 新技能實裝!!!
http://www.2000fun.com/forum-vie ... romuid-2068155.html
爬完文先好講其他野

我就冇玩過殺2X 又30K傷甘勁 但我見過KSER ISER都有人玩吉吉過30K以上
其中一個係KSER紫國舞野琹 但佢依家好少ON

玩過星曲WEB 忍影世界

唉 樓主講得好岩
擊劍真係超廢
點解唔可以一招就秒殺對方?
點解刻印冇暈擊效果?
比遊搞又冇得吹飛?
又冇透視眼可以睇隱遊?
連萬惡的地圖炮都冇?

P.S.拳手真係好勁
上次打一盾一拳
比盾暈完就比拳手食哂成條血死埋

pkedward222  真心拳現在很廚是真的QQ 定身太耐了,同暈沒分別, 定身>神拳>吸血 不秒也殘血,強烈要求改掉儲氣可出其他招...跟本作弊QQ  發表於 14-3-25 04:06 AM

十週年勳章(賀詞)

qunp 發表於 14-3-23 11:47 PM
擊劍&拳手 新技能實裝!!!
http://www.2000fun.com/forum-vie ... romuid-2068155.html
爬 ...

以我所知。。好多玩得勁既人(非香港人)已經引退或少玩(sns 同 2ch 見到 )

身邊有個日本fd ID:やづ 係i鯖玩刀遊好出名。之前係ss度識,之後我開左香港團佢就過左黎。

仲記得波叔同lulu問我 你識やづ? 佢玩戰士刀遊好勁。

佢已經引退(n年會上一次),只係覺得有d可惜。

係fez 玩左咁多年,玩得好既刀遊真係少之有少。完全做到野既刀遊,非廚傷都2萬尾 3萬頭。依家既印象仲好深刻。

唉。。。。。。。

詩米  搵日教我上sns同2ch d日服論壇,,5太搵到  發表於 14-3-26 02:54 AM

樓主你係咪一直都會用吉吉拆塔?

lazy  梗係啦, 唔通好似大部份港人咁, 凈係識追雞咩 369  發表於 14-3-25 02:29 PM

SonyStrike 發表於 14-3-16 12:32 PM
唉~ D 刻印技廢到... 俾游搞一搞咩都無晒, 又無反擊.....呢家 連游俠都打唔嬴既 擊劍真係.....  ...

比吉吉打都5知幾鬼痛

btw 呢一版吉吉打法師同刀仔,,系副線方面作用幾大
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 08:17 PM , Processed in 0.048445 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存