2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 紅塵1SER既目的及決心
樓主: 紅塵.
go

[閒聊討論] 紅塵1SER既目的及決心 [複製鏈接]

一開始紅塵打魔塚
魔塚大部分都未升好
九九係rc話菜咁食
大家砌菜...砌菜....砌菜....砌菜.....砌菜........
統戰都唔洗嫁波

扮清高真係好撚柒
最起碼魔塚唔會好似百鬼紅塵咁 偽善,扮救世之師
更加唔會係人地幫到放25仔

poypoypoy 發表於 14-3-16 09:09 PM
仲細咩講正義 查實你地明唔明一樣野? 人地放咁多錢玩 打你就打你架啦 吹咩..好聽D講 入咁多錢玩隻GAME 唔打 ...

人地有$叫小動作?夠你地多?吾好扮晒正義。成日話企百草,話打一波閃,皇帥一開戰幾個帮圍埋來,因為你地太脆,幾下就清場,红晒名吾走?醒小小

笑傲無雙 玩過星曲WEB

kananeye 發表於 2014-3-17 23:08
扮清高真係好撚柒
最起碼魔塚唔會好似百鬼紅塵咁 偽善,扮救世之師
更加唔會係人地幫到放25仔 ...

司馬紫紫算唔算?
仲有你地放人入皇朝同絕域天雪抽水又算唔算?
好心你知多d先出黎柒:smilie_:D::smilie_:D::smilie_:D:

司馬紫紫你最好問番當事人同X叔, 呢個POST唔係比你地係咁問為乜出POST, 洗唔洗腦, 而家比一D中立幫會&和平幫會睇, 我地既戰線係點, 好簡單姐, 自己打咩幫, 一條線咁打囉, 我地打交又好, 禁地又好, 幾個同盟可以一齊玩, 呢樣係一條線, 非常清晰, 重無混亂

1SER有1SER咁打, 2SER有2SER咁打, 唔明點解一合左SER, 可以比一個幫會攪到D線亂晒, 紅塵只係打番一路以黎打開既幫會, 從無插手過1SER既戰爭, 至於放針, 幫裡面既人走去放針, 我地都真係未必知, 唔知GAMEONE會唔會放針入幫會, 挑起D是是非非, 跟住出D咩消費活動黎比錢佢洗架 , 放心放心, 我地唔會話X叔洗腦的, 因為我會覺得每個人都有自己思想

十週年勳章(賀詞)

紅塵如果係羸到就唔洗出呢個post啦
夠做既話咪同x講 黎場 純紅塵vs魔塚 追殺囉
你2SER 上同盟打爆X 就係度J
依家合SER X上番同盟,你依家扮可憐,發覺人數同質數都唔夠做呀 想R同盟定叫X既同盟唔好插入呀

☆無賴★  紅塵狗邊有咁既膽量呢?  發表於 14-3-20 06:44 PM

coffeecafez 發表於 2014-3-18 09:57
司馬紫紫你最好問番當事人同X叔, 呢個POST唔係比你地係咁問為乜出POST, 洗唔洗腦, 而家比一D中立幫會&和平 ...

鳳天鳴個狗賊 連我RC講乜。。係世頻隻字不漏講番出黎 有無針?未必知

魔塚話人地假  自己又係2服做大龍鳳俾皇帥睇

abbeskr56 發表於 2014-3-18 12:49

我地不停開追殺 係為乜?肯定唔係為左做戲囉,你如果靜係諗到 不停開追殺 係為左做戲 証明你地未夠班

abbeskr56 發表於 2014-3-18 12:49

同埋我地開親都輸殺數 叫做戲?
哦。姐係我地不停開追殺為左比海皇知道我地輸殺數 扮可憐 搵佢幫手??

coffeecafez 發表於 14-3-18 09:57 AM
司馬紫紫你最好問番當事人同X叔, 呢個POST唔係比你地係咁問為乜出POST, 洗唔洗腦, 而家比一D中立幫會&和平 ...

睇來閣下好似仲未接受到紅塵線末落的事實,開始瘋言瘋語了!
清醒d啦,就算你幾唔鍾意都好,合ser已經成為事實了,仲話1ser同2ser各打各?咁不如禁地各打各,世界攤各買各,華山各打各好唔好?定係同蝸牛講,game的setting同規則俾你地紅塵話事好唔好?
你地係2ser果陣持住人多就大大聲,九九係rc當住全ser大叫:紅塵係天下第一大幫!何其霸氣!
今日風水輪流轉,魔塚有新同盟打謝你地,就話人地插手,你唔覺得好核突咩?
紅塵前前後後搵左幾多個幫圍魔塚呀?你唔好話你唔知呀!
己所不慾,勿施與人!你地既然識搵人圍魔塚,就應該有覺悟今日俾人圍返!

hinsngai 發表於 2014-3-18 13:35
睇來閣下好似仲未接受到紅塵線末落的事實,開始瘋言瘋語了!
清醒d啦,就算你幾唔鍾意都好,合ser已經成 ...

算吧啦 廢事同佢地9up
我靜係知早2日 傻西99係soj沖出黎死左2次 之後訓係地下講:x好耐無同你傾計。傾下?但唔好9up wow可惜我地無人so佢
同隻臭雞一樣:合server我入一代。以家仲唔入。唔知係唔係一樣 無人so呢
可惜我唔興玩cap圖。你地大可話我屈你地

我仲記得有班人 成日滿口仁義道德 又話魔塚d人 道德淪亡。但係知道魔塚有個會員做麵包師父 就話人地廢 要去做麵包。人地去做麵包 你去唱人 代表咩?你地成條線d人都高尚職業?老豆老母死能哂留番好多錢比你打機?如果係咁。我真係等你地高興 。
人地20歲 做麵包就睇人唔上眼 ?小朋友 麵包師父只係一個過程 唔係結果。就算係結果。你憑咩話人地?

回覆 黑薔薇 的帖子

司馬紫紫本身係你地條線d人唔該你分清楚,
佢係易牙朋友先收左佢,佢入魔塚之前我同佢有仇tim。
至於皇朝同絕域天雪你話我地入人抽水,我真係想比個服字你,
佩服你我地魔塚都唔知有d返ge事居然你會知,真係世事都給你看透了。

若淺

老老實實講句,魔塚同紅塵百鬼就打硬格啦,
你地咪繼續開d洗腦post,tum下1ser d人唔好幫拖打埋你地lo.
又要做,又要企道德高地話人人點點點,
d陰濕野就做得最多,做左又唔認,放針放到光明正大開世頻講返出黎,
真係冇人無恥得過你地。

milktky 發表於 14-3-18 01:57 PM
我仲記得有班人 成日滿口仁義道德 又話魔塚d人 道德淪亡。但係知道魔塚有個會員做麵包師父 就話人地廢 要去 ...

咁我又認同
都係打份工o者唔係偷唔係搶,有乜好睇唔起

人地同對面玩吾埋 退幫轉線就係針 我地有人轉線去你地果面 就變棄暗投明

玩九陰的人都咁小朋友?咩洗腦,放針都不是很普通?所謂洗腦美國佬不是一句(這樣最乎合國家利益,就什麼事都可以做了)至於放針,今季冬奧都爆個特務去比賽啦.有什麼好說的.少見多怪.

2服的紅塵,百鬼圍住魔塚打又留一塊地比對方,為的就是想對方留下打下去,才有野玩吧?現在合服人數上,個人實力上都不足(2服才開了6個月左右吧?一服足足多出9個月練野.)處下風是必然.玩下下風祺又何妨?

至於所謂正義更好笑,每個人心目中都有正義的.只是每個人的正義都只服務自己.話人偽君子,正義撚的,不正正在表示,他堂堂正正在做狗西事(這不都是表現他的正義):)

玩遊戲而已,又不是事業,明天仍要上班的.遊戲的路自己走.有人玩到心廣體胖,有人玩到面無三兩肉.萬般帶不走.唯有業隨身.大隻佬都有教啦!真小人,偽君子隨意啦.

贏,輸只是一時.下風就當磨練心智.上風咪意氣風發一陣羅.

紫紫呢件兩頭蛇就無9謂啦
過得線又要番黎r frd
扮晒做針又做二五仔
佢呢d真係好岩係魔塚生存
真心睇佢唔起

山水閒人 發表於 14-3-18 07:59 PM
玩九陰的人都咁小朋友?咩洗腦,放針都不是很普通?所謂洗腦美國佬不是一句(這樣最乎合國家利益,就什麼事都可 ...

多謝你塊地>< 你地好好人!!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 09:47 PM , Processed in 0.068804 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存