2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 淩霄殿 致各位 及程心心,聖殿龍K是怎樣一個人 BY 水 ...
go

[閒聊討論] 淩霄殿 致各位 及程心心,聖殿龍K是怎樣一個人 BY 水丘一門 [複製鏈接]

BY 2 SER 水丘一門 ( 上年7 月開始玩,新手。不知道1SER 架任何事,所以希望我講架野比較中立小小,希望大家用理性判斷。不要單看一個事實)
開始。
事緣2 SER 淩霄殿 在未合SER 時已給紅塵。百鬼。9 雲,散人4 個幫打,每天來清我地幫地3﹣4次, 每星期來4﹣5次,所以我地已經好小係SO 州出沒,因為出去就比人打。仲試過好多時在蛇洞,峨MEI溫泉位TL,這個經歷。歷時2個多月。因此2SER 淩霄殿的幫友已十分痛恨佢地(當然佢地話我地上魔虫同盟先。宜佢地快地先咁對我地,此POST不解析2SER 事。),但不夠打的關係。每天也在忍,因此我地卻建立起要死一齊死。不會賣隊友的心態。所以當時還有很多人留係個幫,之後傳出要合SER。水草來了我們RC 傾合SER 後點。會不會合賣一齊玩,事緣。2SER淩霄殿幫主淩小花係1SER 講武舊幫主,(如有錯請指出)。之後2SER淩霄殿 決定合幫,但外於合幫後何去何從,好多幫友都有問題,有人想合SER 後打番紅塵 百鬼佢地,因為這2個多月是那麼的難挨我估只有自己經歷過就知,但當時因為合幫有其他幫的人。所以不是我地2SER 淩霄殿 話打就打。所以要經幾個幫決定,由於本人在合幫時去了日本旅行,回來後,見到有一些幫友退左幫,(無優。納蘭冰月。君永,藍天右等。)我便問點解咁多人退左。當時水野龍心剛好也上左線。佢同我架問題係一樣。點解咁多人退左幫。追命話合幫後我地要放低仇恨。吾可以打交住,那些走左架人係因為一定要打番紅塵百鬼佢地。所以要退幫先。但答應會回來。當時我同龍心第一反應係。點解吾打佢地,追命答覆係合幫後有好多因素,睇定小小。我地保持中立先,當時聽後我同龍心都決定退幫。話如果吾打佢地。你預我同水丘都去魔虫果面打佢地,之後追命再解析。吾係吾打。係暫時吾打先,因為合幫後淩霄殿由幾個幫合賣。有D 野需要磨合。所以吾係吾打。係睇定D 。大家傾好先打,合後係保持中立幫先。而退左幫果D 人係想一合SER就打。怕我地吾知幾時打。到時比魔蟲打散左佢地無得打而難去發洩呢度氣,之後我同龍心聽後覺得。吾 係吾打,係時間架問題。最終決定留番係到。因為始終係到咁耐。出生入死咁多次。要打都係留番係到掛淩霄殿去打。(前事完)
合SER後。閻王居投得九幽山。2SER 淩霄殿投得燕京。我們有番自己幫地。人又多左很多幫友也可以出SO州雷臺位打下雷臺同行下做下任了,當時見到紅塵果D 真係好想打佢地。但外於說好先中立,所以一直都無打。只有魔蟲一個打。到佢地比人打散左。2SER淩霄殿 架人都無去主動打作地。反而合SER後頭1﹣2星期。他們還來搞我地架標車,(如散人架酒酒),當時好想打番佢地,但合幫後說好要先和平,所以好多人都當無事。但搞人標車係一個好嚴重架問題。當時龍少。水草佢地都話算先。時間過下1日又1日,有日我係RC講。。“小見到D 紅塵真係好想打佢”就呢句話。文希係RC 問我點解要打佢地 ,(第一次接足閻王居架文希)之後我將我地係2SER架慘事講比佢聽。佢聽後都覺得慘。但話合幫後係要放低仇恨。吾可以將2SER 架仇拉到黎新幫,即係話留得係幫架就同意左要放低晒。文希話佢地都放低左。因為當時都有D 人都有仇架。但最終決定合幫就要放低。當時我反應係。吾係咁架。係另一版本。追命一直都無講要放低仇恨。當時我覺得我地2SER 架幫友比追命FAKE 左,而文希話佢地1SER架幫都同自己架幫友講係吾可以有仇恨係新幫,佢地都有同自己幫友講,係追命吾知點解無講。當時真係有D 激氣, 好想退幫。之後同2SER 淩霄殿架幫友傾。有D 好大反應。退左幫。話吾怪之得吾打佢地啦。(當時退幫架有劍為。上官許楊。公子。隨

炎陽等)之後再問文希,如果比紅塵人打就可以打番佢,我地係和平中立幫。吾係見到自己人比人打都吾還手架。所以比人打當然要還手啦。此事之後,2SR 淩霄殿架原幫友仲係新幫架得番8個左右。之後再發生一件事。2SER淩霄殿 無影有只分身係九幽山幫地。 係御影架。那天早上。冷龍兒開紅殺左佢。之後無影說點解要殺佢。冷龍兒說無殺佢。之後開始罵交。冷龍兒說。”使吾使我比番錢你保償”。當時無影一氣之後覺得自己友咁講野就退左幫。之後諸葛C也係幫頻回應了一些難聽的話比冷龍兒,覺得2SER 係未玩得遲無你1SER D 人咁勁就講呢D 野。之後PIG C 也退幫了,事後我去了解叫番佢地番黎。很多人也說不回來了。現在架淩霄殿 已經吾係以前架淩霄殿 了。當時我仲 講吾係咁架。大家未磨合O者。而且可能係我地比追命FAKE左。係佢地決定左要放低吾打紅塵佢地。我話我都想退幫。當時公子, 冰月都有問我去吾去魔蟲果面。當時我決定係如果退都未必入。情原自己開幫會打好過,但要時間考慮。當時剛好1代說想要我地燕京快地做聖主。當時有人同意有人不同意。最後在鬼王決定後就當賣個人情比佢地。無條件比快地佢。但當時有人提出既然比。不如試下打下先。試下衣家合左幫架實力。因此那日我地係守地咁比架,

此事過左幾日。我和退左幫架幾個幫友開海道船打到0 晨5點,在打6 王時一直打吾到,當時有猿人入黎幫手。之後我地打打下突然見有人出英雄貼 串陳傲雲 咩 ON 9 36小時。當時我地都吾知咩事。到第日問有無人知,先知昨日陳傲雲係錦衣比人話佢黑人書(本身陳傲雲係錦衣。原來錦衣護書也可以說成比人黑書。那人自己見不夠人打退出左奪書活動,就說自己無書都要殺佢。仲係咁串人。當時係有小小嘈交)。之後大家開始有D 興。因為之前合幫後淩霄殿也給大大小小架幫黑過書。但當時一D 高層。話黑書係活動。不可以打交。一直死忍。忍左大大小小不下十次。而這次我地忍吾到了。因為護書給講成黑書。仲要開貼串人。我地抱住自己人比人咀炮,護書換來變黑書,決定吾再忍呢D人。串咀架人好黑人憎。之後我地大約有1﹣2隊。去SO州清佢地D 人(聖電)之後清左2﹣3人。之後我地轉去他們的幫地看看有沒有人。去到幫地還是沒有人。於事我地就燒他們幫地等佢地番黎。確實有2﹣3人回來。我們殺左。之後鬼王來電係咁打比水草陳傲雲。陳傲雲接聽後講左件事佢聽。鬼王不停說別再打。當時我地也聽話全部T 番自己幫地,無再去打佢地。燒佢地快地。。正想TL 時。有聖電開紅衝入我地幫地。仲係場景頻留言。話集人打我地。當時我地有自己幫友係幫地掛機。所以出於保護自己人。就開始叫人番黎守幫地。當時大約我地有20人左右。對面已集人30人左右。當時好多花生友。(有書香世家在場。佢地可以見證有幾多人黎左)我地20 人打聖電30人。有夜玉神行百變。又有秘殺幫手。我們為有力守幫地。最後他們來了4﹣5次都給我們清走,這時鬼王又來電。問我地點解又打,我們說他們集人黎幫地我地守幫地保護那些掛機的幫友也有錯?之後嘈左一輪。話鬼王回來再決定。全部都吾打。跟住我地為有T 晒去百草。此事暫告一段落。到晚上。有些幫友吾明點解次次比人打都要忍。一次係咁2次係咁。有人說人地咀炮你未同佢咀炮。何必要去打人呢?仲要燒人幫地,而本人反博。如果有一個人佢拿把刀插你一野。或畫花你快臉。之後同你SAY SORRY。你無死架係傷左O者。但你受傷架朋友幫你出頭。行去打左佢。你就係咁小你個幫你出頭架朋友,而不去小那個原來插你那個人。這是什麼道理?本沒倒致?幫人反比人話,難到見到佢插死左你先出手?果時已經太遲了。我還說。就算鬼王今晚回來我都會咁同佢解析。而這時程心心就出聲,係咁博我。我同佢理論。但佢話呢只GAME 吾係現實。就算比你打WIN左你有得到D 咩。打死左你又無左D 咩。呢個係GAME 吾係現實。叫佢地講番句SORRY。說我那個比如不合實際。仲越講越大聲。語氣越黎越重,其實去到小人咁。(事後文希都在場說他語氣真係吾多好,)而這時陳傲雲就爆了,小左佢2﹣3 句。好大聲。爆左操。問佢做咩閙自己幫友。個幫友都係幫自己出頭。有野就小佢吾好小幫友,這時程心心就發晒脾4。陳傲雲爆完發現好似過左火,馬上同佢講。SORRY叫佢原諒。而程心心就說我拒絕你原諒。吾會接受。就咁退左幫。又退RC。事後鬼王回來。我地再將件事講番比佢聽。說好以後吾好燒人快幫地。有野傾左先。同佢講左先。那時我們一肚氣。但最終都算數(聖電沒有講過一句SORRY),那時我仲問有無得叫番程心心番黎。鬼王話等佢發下脾4 嬲下先,我還想澄清一件事係和平定係中立幫。所以問左鬼王。如果有日紅塵佢地打我地或有人打我地我地還吾還得手,鬼王說當然可以。我地係和平中立幫。吾係吾打交。如果有人主動打我地我地可以打番佢。但最好通知聲我或文希,而此事告一段落。

過左無幾日,聖電係SO 州又做D 偷雞野,集左2﹣3人殺左我地幫友。那時我地即時去幫手。交就咁打起黎到晚上鬼王回來又係到叫停。當時。龍少。追命開始覺得點解次次都要忍。次次都幫出面。而不相信下自己人。大家就開給嘈了,有人覺得沒把自己當係自己人。先後有龍少。追命。寶寶。退幫,把幫主比左文希,決定出去算,之後就如來程心心所POST架圖一樣。說水草說要把所有地比晒佢。第日鬼王退幫。之後閻王居架人也相繼退幫。個幫所剩無幾,之後水草話佢地D 人走晒。鬼王走後一個一個走。於事之前退左幫架人不想就咁散。入番個幫,當時佢地回來後提出比番快地佢。但有些人覺得比左九幽就無左聖主。想比同吾比之間,之後我提意不如我地打快地跟住搵人換地。KEEP 番個聖主再比九幽山佢。好多人都說這是唯一解決方法。當時也有閻王居的幫友聽到。(如有猿人)之後我們找上書香上同盟。目的是借呢個機會幫手打快地。再同書香換地。而正直那時閻王居上了聖電。秒友同盟。當然沒第一時間講比你地聽係我地錯,但鬼王當時退幫又退WHAT APPS 架高層組。確實沒有第1時間通知到我地結果。呢個係我地不足。但幫地是全個幫架。就算水草一個話比。都不代表所有人想,難道遲小小比就需要上同盟?他們是知道我地係打聖電的。因說之前好不打。佢地又係SO州集人無故打我地。所以決定會打佢地。就係因為一個聖電搞到大家都要退幫值得咩?如果係知道水草會比地閻王居又為何要上聖電同盟?,本來說好換地。支持有80﹪架。但眼見閻王上同盟有人覺得吾值得比,但有些人仍然覺得大家總算係一齊玩過。而且九幽山他們也出了不小材料升級,所以決定維持計畫,但過了2天。晚上12點幾。鬼王回來出英雄貼。收和平玩家。那時我們有些幫友仲想出貼支持下。但正在這時。程心心出貼。表面是支持鬼王。實際是串我地。說“永遠支持閻王居。吾似某D 人咁反骨” 之後性電幫主龍K 又出貼又係果D 明支持暗串我地,連出幾個PSOT。話鬼王比人用完即棄。我們聽在耳里。不好受,我馬上蜜閻王架除庫中出。話。程心心不用咁挑仇恨吧,當時中出反應係佢熱血左O者。那時我地幫在線架水草。石內卜。話不如集人去殺佢。而寶寶話佢係錢莊,於是3 人組隊準備出發。我馬上同中出講程心心咁講野根本挑仇恨。我仲話比佢知已有人準備去殺佢,中出之後通知程心心。程心心也集左人係錢莊門口。有鬼王。聖電。等人,當時我問中出係未中出通水。佢話係。之後我再係RC 同水草佢地講。係未要去殺。去殺得架就預左同鬼王開戰。係未要做到咁。當時佢地都停左下來。說我講得O岩,想打架只係程心心一個。吾想同鬼王佢地打,之後大家都決定停手想下點打先,程心心又再一次出貼。話係未要黎殺我。我係錢莊等緊你地。當時大家睇完當佢9 UP 就算。無再想過殺佢。之後我再同中出講好心佢啦。人地吾黎就吾好係到聊事啦。中出反應都係佢熱血PO者,此事告一段落。

第日中午我蜜文希問佢知吾知呢件事。佢話知。我就同佢講番成件事。包括我地打算換地KEEP 番聖主先比地佢。而程心心咁挑引法好難忍。而文希就講“鬼王嬲我地應成左比地又吾比。好似玩緊佢地咁。得吾得都講一聲。話鬼王係嬲呢樣野”,我當時都把件事講番佢知“我地吾係吾比,係我地都想KEEP 番聖主。所以係打算比番九幽山佢地架。而呢次打程心心。我地決定左應該會打佢架啦。但我地係吾會同閻王君你地打架”,文希話會通知鬼王,睇下之後會點先決定。我就話好呀,我地都吾想同你地打。出黎飯又食過。酒又飲過,始終都係FDS。我仲話我地今晚同大家傾好左點樣再通知你。佢都話好。話鬼王其實係想知多D O者。總知比佢知多D 就OK。即日晚上。我地自己係RC 同意換地比九幽佢。但都要打到地。再跟書香講換地先可以比到佢。而程心心同聖電就無得傾,一定要打。決定係針殺果隻。 但如果閻王要幫手我地都吾可以開佢地追殺,也不可以開紅。最多吸紅有正當打佢地,(當時程心心仲係尋龍尺)。跟住我地傾好左就準備開聖電追殺(第1個追殺)。當時我話等等。我去通知番文希先。講番我地打算點打。通知完文希。我地就正式開追殺。文希回覆話我通知番鬼王睇佢點先,當時我地已開打。大比數WIN 梗。但當時好多人抽水。包括絕域天雪。閻王居架冷龍兒。。主動開紅。我地當時反應都係吾好理佢地。有正當就打番佢地。而這時我見冷龍兒開紅抽水。我馬上蜜文希。文希話了解下先,,同話比鬼王聽,當追殺完後。我收到文希道晚小小蜜我話,”SORRY了。鬼王話會正式同你地開戰。“當時我個心都O 左咀。需要這樣嗎(全部有圖CAP 低晒對話)之後同大家講番。大家都話算了。佢地要打就打。但我地只KEEP 住打聖電。同程心心。閻王要打就拿正當。之後我地RC 都改左標題。講明晒所有野。只有閻王打我地。我地吾會犯佢地。如果抽水就只吸紅。大家都同意。因為大家真係吾想同曾經一齊玩架幫搞到咁惡劣。

此事之後。又是套書。我地係奪書時發現聖電。決定殺之而後快。。之後換來架係鬼王一行數人來打大交。我們仍保持不打閻王有正當先打。當時文希因開金頂比人而吸左。做成連文希都打賣。此交打完。我們晚上再開追殺聖電,大約晚上12點左右。閻王居。絕域天雪又有人抽水,當時閻王居有。冷龍兒。中出。陶小小等人。打左大約30分中。鬼王正式開淩霄殿追殺。當時我地個心已經心淡了。為何要開追殺。難到我地真係咁黑你地憎?一快地需要把曾經是朋友都拋開?當時很多幫友都灰晒。但陳總話打賣個追殺先。完左聖電個追殺我地全部入番百草。吾好理閻王個追殺。最後我地完左追殺入左百草。無再出去。當時係一個幫打4個幫。性電。閻王居,秒殺。同絕域天雪。殺數係2XX 比個位數。耐何有幫友沒上RC 聽吾到入百草或慢左入。有D人係百草後面比人殺。當時有幾個出左去幫手救人。而令殺數破左雙位數。當時同大家講不好出去,比佢地追番D 殺數。此追殺後
我同龍少石內卜。出左去雷臺位,一出去。絕雪D人已經3 ﹣4人打石內卜。當時我同龍少想去救佢9。但可石內卜話由佢。跟住我同龍少沒出手。係到掛機。絕雪D 人之後殺完石內卜就殺我。當時龍少見我還手。出手幫忙。此時2打4﹣5個人。事實係不夠打。但總可殺1﹣2人,但閻王居又係旁邊抽水,開紅打我同龍少,其後我同龍少好吾憤氣。點解要打我地。吾係我地主動打佢地先。係佢地開紅。反抗也要被打?之後絕雪已走。我同龍少吾憤氣。見仲有正當,出去繼續打⋯⋯2個人打佢地差不多2隊人,(有鬼王。冷龍兒,程心心,仲有一個之前吾係閻王居架人現在入左去閻王幫手架人等等)。殺左我同龍少不下10次。點知閻王居架人殺完你仲出口。咩ON 99。。送你一巴掌先。落十巴打爆D 裝,此時真係好興。好吾明。為何要這樣做。當時我地無叫任何幫友黎幫。剛好斷頭鬼路過SO州。見我地係咁出去比人殺,佢都入左隊,之後換來3 人打2隊。明知不夠打,我地都出去打。你話送殺送人頭都係咁話。我地想個真相。我地係想出去搞清一件事。係未要搞到咁差。係未要出一次殺一次殺左不下30次。紅名都紅左4個(程心心。鬼王。文希。仲有一個新入幫架)殺左好耐。有D 幫友終於忍吾到飛黎SO州幫手。此時佢地先識走。我同龍少決定點都要整番件入去坐。所以佢地最終係有人入左去。(我知到有入去架有程心心。仲有架就吾多記得)。此事之後我對阿鬼已心死。但第日。陳傲雲同水草係RC 講一定要解決呢件事。話吾想搞到咁樣,叫我地吾好嬲,當時叫左有猿人。堅料黎我地RC,問下佢有無得停下手,有咩方法解決到?不如叫鬼王同文希過黎傾下。或者我地過去都得,我地可以比番九幽山佢但要比時間我地,之後堅料。有猿人去左閻王RC 睇下叫吾叫到。可惜回來架答案係無得傾。吾過黎。一係我地比番九幽山快地同永不追究聖電就可以。當時大家都覺得。算啦/吾好傾了。無得再傾。佢地根本就吾同你傾。朋友? 幫友?已不覆在。但我地最後決定維持原有。不主動打閻王居,同之前一樣只針殺性電。同程心心。
所以今日大家見有人話我地殺程心心分身﹣獨酌。是有原因的。不是他入了閻王居就不殺。之前有同文希講左話會針殺程心心同聖電(話說在未打交之時。呢只分身仲係我地幫架時候仲開頻英雄貼小人地個幫。掛我地個幫名開貼小人。用心何在?)

總結: 我誠認追命沒有跟我地2SER人說要放低仇恨黎合幫係一個問題。但想深一層佢係吾想我地散,而合SER 後我地2SER架人真係無出去殺人搞過事,最多係RC講兩句,呢個都係事實。。第2件要認係我地大家都溝通有問題。沒第一時間通知閻王居快地架處理問題,係我地問題。第3 件可以說我地現有淩霄殿 同閻王居都說不上是和平幫只可說是中文幫。比人打係會還手架幫。

今日這局面不是我們想要的。我們只想同一班人開心咁玩。比人蝦我地會還手。是中立幫。并不是什麼大幫請不要把什麼大幫套係我地身上。要大幫有排未到我地,仲有架係我地現在終旨係打硬聖電架啦。但絕對吾會主動開紅打閻王居任何一個人。。程心心除外。我地永遠都當閻王居係自己人。果日RC 有提過我地好歡迎鬼王你地番黎一齊玩,但不喜歡也不緊要。至於你要點睇我地。我地吾理,你把程心心放係身邊也沒辦法。佢只會繼續出貼挑仇恨。佢根本就係吾順上次同陳傲雲嘈交件事。我們心知閻王係和平不打交。我地先想到換地。難道和平會去宣人地快地?我地係想用我地出面去拿地。之後比番九幽山你地。咁你地就可以不用被人套上假和平了。我們的用心有咩人了解?真的是一退幫就要馬上比番快地你?給些時間都吾得。你對九幽有情意結。我地都好在意聖主。換地係最好方法。為何總是要迫人?聽別人挑仇恨呢?你地1SER 識左咁耐。飯都食吾小啦需要咁樣為左一快地搞成咁?如果要追究,我地2SER 小花投得那快燕京地又可否拿番?我地2SER架人本來比人個幫打3個完都吾散。衣家就退晒幫。叫都未必番黎。難到要計到咁盡?想一下。文希。鬼王。我地有幾時不尊重你。當日幫名說大家投票決定後。又為左你而再選過。比人黑咁多次書都無還手,你話吾打就吾打,我地真的無尊重你?何必呢? 仲有一樣野。我地知你好CARE你舊有架閻王居幫友。比如有D 一知我地打交就退幫。我地明白架。但有無想下還左出去有幾多個因我地打交而退出架呢? 又有幾多個係因為我地係咁比人黑書。又吾打番人而退架啦?。鬼王。文希。合左幫就是自己人。不要太偏去一邊。
仲有架係當日有人因為我地打交就退幫話我地。話自己係吾打交和平人,但衣家係閻王居又可以打交架?可以打交又不退幫仲打番自己幫友架?呢個真係百思不得奇解?說好的和平幫友不打交原來只限於在淩霄殿這個幫? 是不是大細昭左D? 想一下點解? 如果係吾打交就一世都不打交何來在別的幫就打。淩霄殿就不打。對得起自己人嗎?還有的是龍K 性電。程心心。你地繼續挑啦。你地目的已達到了。謝謝

PS: 以上為淩霄殿對外供報的版本,全是屬實。如想要圖。可私下黎我地RC 睇。特此聲明。淩霄殿不是咀炮的人。所以由知道程心心出第一個POST時已叫人不要上來CARE 呢個POST。不想咀炮,至於有1﹣2幫友上來留言。表示抱歉。本幫不是咀炮。要打就打。夠做做賣黎。不要挑仇恨借人過橋。也不用什麼外交話要孤立我地。都係果句要打就打。另此POST 為本人第1個POST 同最後一個POST。也淩霄殿幫友不要上來留言。只係想大家知道另一個版本。就係咁簡單,

最後一句。淩霄殿由頭到尾沒有想打閻王居,示閻王為友好幫。至於聖電。程心心就是針殺對象。請各位了解。不要受人說洗咩老說法。

第一次留言=.=吾識用 大家吾好怪我分幾個POST。小弟真的第一次留言.仲有應該留字同錯別字都好多.但我想講呢個先係真正架水丘.我諗認識我架人都知我係成日打錯字同留字架人大家請見諒.睇得明就得.何必咁認真..

忍影世界

千字文....
留明花生

笑傲無雙 玩過星曲WEB

又留定個名等睇戲先

原因係因為你地全部無密過我 講2ser ? 我係好感激當初小花幫我保神煌塊地 之後你地話吾夠資金我都成個幫交比佢比你地互宣啦 我吾明當初係rc有傾有講可以搞到而家甘 仲有你地第一次燒我塊地係因為水草話我吾比面佢wo 傾都無傾講就開打 我番到去 密埋傲雲 已經同佢道左歉 而佢本人係根本吾在意呢件事
係有人搞大件事 搞到佢自己都好無奈 仲有你地原班底走幫係吾關我事 凡事留一線 我吾想post 圖上黎 你想知可以問我拎 你話我英雄貼嘴炮? 你地自己諗 我無啦啦比人燒地 一句都無同我講咩事 錯係邊個到? 交係邊個挑起先? 我上閻皇同盟係因為閻皇所有人都係我家人 幫我就幫緊 講嘴炮你覺得你地會無咩? 自己睇下去去武器走呢條友先

龍k可唔可以搵次追殺認真少少,我隻手好痕

回覆 shing9813 的帖子

龍少你回左我另一段先

睇我做咩?

平時返工受氣已經忍忍忍。而家打隻武俠game姐又要忍忍忍。真係人都癲。
P.S. 認真mode聖殿打追殺麻煩真係比多少少力。次次集晒人打幾野就歸晒百草。悶死禾。

個扮可憐人程心心呢叫佢回應下有無講錯

水丘兄,我是中出呀。呢篇萬字文我還欠两篇未看,看後再發個回覆支持你丫!可惜而家形勢攪到咁,不然我諗我地會係幾唔錯嘅朋友哈哈!

你好 我是雯桸
第1點你講得好岩 我地最介意就係無回覆 宣戰當日我都講過事後10:30龍少先打比我 講你地唔會還地
直到英雄貼既事發生當晚我先得知 你地有諗住換地既事 但到最後就話因為英雄貼既事而否決
但最大既1點我地講緊既係點解宣戰當日你地未0K.未決定都唔可以有1個回覆.你地有幫員直情講係水草應承唔代表佢地. 咁哩個係咪你地幫員大家溝通之間既問題.錯不在閻皇居
我同你私下既對話入面.我都有同你提出過哩個問題.我地最介意既都係哩1件事.到哩1刻我諗大家都無商討既餘地
第2日.帥小白向我提出如果1代肯交地.我地就還九幽山幫地.當時我有問過趙暈當然結果係大家唔諗都會清楚.所以我回覆小白就係唔0K
好坦白.我只係覺得就還地1事.你地幫既高層只係欠1個交代.

龍崎之前係閻王居,同鬼王fd
鬼王幫聖殿好合理,
你班友去拿左地又唔交返出來,仲咁多文章,打交就應該痛痛快快打一場,不咀炮,學下魅惑嶺

咁鬼死長 搵鬼望呀?

忍影世界 笑傲無雙

tszlok 發表於 14-4-29 07:04 PM
又留定個名等睇戲先

星哥 我地個九幽山。。。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 01:48 AM , Processed in 0.064258 second(s), 20 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存