2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 [請假]打仗洗唔洗番工?
樓主: lee111
go

[討論] [請假]打仗洗唔洗番工? [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

風在隨空飄舞 發表於 2014-5-17 00:29
第一日排華咩

變埋全國失控就好了

盟主 發表於 14-5-14 06:37 PM
唔好咁傻啦,中國會敢開戰?
中國還拖即係比借口八國聯軍攻打中國,一定唔少得美國
你以為中國真係好撚打得? ...

就算有咩仇都好,爺親娘親不及銀紙親,老豆老母都冇錢甘重要,最多就搵班土共喉舌,日日係自己控制既媒體上,日日向全國人民散播仇越既心理,根本就係隔岸觀火,咩都唔會做。從釣魚台問題就突顯出中共既態度,就算對待保釣人士被拘捕,頂多就係安慰下佢地,之後敷衍兩句咪算。要打仗一早就打左啦,頂多就係急死班中共太監、奴才者。

天使長 發表於 14-5-15 02:53 PM
俄羅斯難講會唔會幫中國

甘又係啊,始終中國贈送左大批既領土俾蘇俄。

在一九五零年一月毛澤東訪問莫斯科時,簽署了《中蘇聯合公報》等六十六項條約、協定、議定書和補充協定,出賣了相當於七分之一中國領土、一百五十六萬平方公里的外蒙古、還有十七萬平方公里的唐努烏梁海、一百六十六萬平方公里的新疆、一百萬平方公里的中國東北、一百五十萬平方公里外東北及外西北,總共五百八十八萬平方公里,相當於一百六十多個臺灣面積。

一九九九年十二月九~十日,江與俄羅斯總統葉利欽簽定了《中華人民共和國政府和俄羅斯聯邦政府關於中俄國界線東西兩段的敘述議定書》,正式肯定了清政府各種賣國條約,將一百多萬平方公里領土劃入俄國境內。二零零四年,中俄簽訂《中俄國界東段的補充協定」後,據稱又已失去黑龍江省半個黑瞎子島的主權。

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

c04352001 發表於 14-5-17 03:35 AM
就算有咩仇都好,爺親娘親不及銀紙親,老豆老母都冇錢甘重要,最多就搵班土共喉舌,日日係自己控制既媒體上, ...

華人社會一直只窮到只有錢而已
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 01:37 AM , Processed in 0.027103 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存