2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 掌門戰
樓主: 完顏拉索
go

[門派討論] 掌門戰 [複製鏈接]

6890 發表於 14-6-30 12:56 PM
為左做掌門可以去到幾盡

你睇峨/錦就知道
峨:開紅
錦:買票

禦影既峨嵋有咩人?最強峨嵋都係高登戰殤 人地要打 根本唔會有禦影做到長老 睇下家陣個3個長老啦 除非佢地又叫呀爸呀媽d易容峨嵋番上山救佢地吧 不過睇落高登線似是想打下敵幫d位置或者有一天可能又會全部退位唔打

峨眉多唔多禦影,皆因再上星期峨眉,有禦影幫主聲稱帶兩隊打凌雪閣兩位長老
結果,有人知道,相約高登,戰殤等有實力會做事的人,打門派戰
遇到魅惑,禦影,聲幫派仇殺,封等人入門派戰,即使有人報名,都不能進入
肯好有高登以古譜實力,能進入,並一次打上長老,亦有人因幫會仇殺,因而不能進入門派戰

事實的確禦影我眼見為多,但可惜,全金裝,都不左話下,其實肯為門派戰出一分力,或幫手就可以
對上峨眉被錦衣攻,請問有多少位禦影峨眉在門派戰守至寶?有多少位入組申?
峨眉早已被幫會人數取勝,即使長老執事都只是掛名而已,
他們早已覺得,只要不被敵幫上任就可以,有為峨眉想想嗎,禦影姐仔們
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 07:30 PM , Processed in 0.027000 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存