2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 魅惑嶺 面臨瓦解危機
樓主: ZKee
go

[閒聊討論] 魅惑嶺 面臨瓦解危機 [複製鏈接]

45661231 發表於 14-7-18 12:35 AM
你唔好話仲有十隊人要哭喪玩唔到?

你接受唔到事實咪慢慢FF lor

反正場架我企左成個鐘....大家有眼睇 .....

ZKeee 發表於 14-7-18 01:04 AM
收到風
面臨瓦解既狗仔嶺屠左邪教一大獲
8星實力幫會大邪教竟然輸俾垃圾6星狗仔嶺囉

唔撚係掛

睇情況看來,魅惑會不會是先借助大聯盟力量,一個一個消滅.大玩先誅邪教,先滅一代.唯我魅惑武林稱王.係就多野睇了.

K~erry 發表於 2014-7-18 01:12
你接受唔到事實咪慢慢FF lor

反正場架我企左成個鐘....大家有眼睇 ..... ...

琴晚場大戰結果真係一面倒

muiying11 發表於 14-7-17 06:41 PM
咩名我又真係唔記得wo, 你咁好記性既
但又話見唔到佢地打交??
講真我真係唔知佢地開幾多次追殺wo

記性好就就記得隻女唐門全名啦,如果記性好,什至可以講得出武當果次係邪教邊個人幫隻高登打魅惑添,我淨係記得達爾開紅幫邪教殺人殺到紅名咋,如果記性好,應該講得出極樂果次邊幾隻邪教TAB 住邊個禦影打添,可惜我又唔記得名,又唔CAP 圖,我呢D 冇圖冇真相架,你咪當我講故仔吹水囉,不過如果有講錯既,你咪不妨大方指正下囉

仲有神羅有冇不停出百草比你地屠足半個鍾呢?都係果句啦,除左諸葛鬼之外,我之前未見過有其他皇帥線既人肯咁樣比人屠,有錯咪指正下囉。就好似邪教為左收人打返D同盟,主動提出十二星座比一代線D 人任屠一個月罵不還口,打不還手咁,又教人扮改名扮賣左AC,為左收人打同盟可以去到幾盡? 咁樣我好難唔懷疑呢一幕唔係大龍鳳囉,又係果句,講錯既咪指正下囉

一代魅惑同門日日都開追殺架啦,禦影依家平均每晚約 12點都有開追殺,尋晚開埋聖殿,早兩日都開過聖殿一次,無名居尋晚都有開,不過就唔知D 人響邊,呢D 野邊駛日日MON 住,究竟係我睇唔到定係你睇唔到呢? 唔好叫我CAP 圖比你睇,我冇圖冇真相架,你直接D 答我邪教對上一次係幾時開追殺啦,定係太耐根本你都唔記得所以答唔出呀?

對於邪教打魅惑,我個人非常支持,不過支持打唔代表支持你地D 品格,你地D 手段真係太那渣,做左D 野又唔認又或者避開唔講,做25仔又話D 同盟係偽君子,仲要衰斷正,一D 大幫風度都冇,同小混混冇分別,仲要係咁講舊時點幫一代,唔係以前都冇今日既大聯盟,不如掉返轉講,邪教唔係靠一代,邪教依家可以乜都唔付出有蘇洲聖主做,可以收晒D 唔打交既生活玩家,比D 七星級人品出黎睇下好冇?

9yinwitness 發表於 14-7-18 01:15 PM
記性好就就記得隻女唐門全名啦,如果記性好,什至可以講得出武當果次係邪教邊個人幫隻高登打魅惑添,我淨 ...

唔使咁勞氣喎
個日神羅有冇出百草我唔知呀, 我都係見佢場景頻嘴炮左好耐
我又唔係邪教既, 我點知咁多野先....
我都唔知邊度開左邊度追殺, 只係咁岩見到佢句野上電視先見得到咋
反而只係見到你好似熟頭熟路先問多兩句嘛
我花生架咋, 冷靜d好嗎?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 01:22 PM , Processed in 0.032042 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存