2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 天Ser cn被大男人 擊殺 2:1
樓主: ashing1125
go

[消息情報] 天Ser cn被大男人 擊殺 2:1   [複製鏈接]

我終於知道cn點解一直唔同nb打啦  事情係咁ge
岩岩係p場就見到cn同苯3打 苯3盾就應該唔係好令 冰雞又無隻 當佢都係91抗啦
大家都知cn係91抗嫁啦 冰雞又有埋  苯3就打到佢紅血
之後苯3話ag cn就話有狗 之後打佢戈個就停左話比佢地消點知 cn當咩事無發生過
當睇唔到 ....

ashing1125 發表於 14-8-31 12:22 PM
我終於知道cn點解一直唔同nb打啦  事情係咁ge
岩岩係p場就見到cn同苯3打 苯3盾就應該唔係好令 冰雞又無隻  ...

cn不嬲廢嫁啦 你唔知嫁咩
你成日拎佢黎做指標咁既
乜cn有吹過自己好勁好勁咩?有又唔怕拎出黎講呀
見你成日cncn咁提住我 你係咪比我打得多 嬲嬲豬左呀

笑傲無雙 忍影世界

受到警告
Treaty 發表於 14-8-31 01:38 PM
cn不嬲廢嫁啦 你唔知嫁咩
你成日拎佢黎做指標咁既
乜cn有吹過自己好勁好勁咩?有又唔怕拎出黎講呀

cncncncncncncncncncncncn
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -10 惡意灌水

總評分:  威望 -10   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 07:04 PM , Processed in 0.038849 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存