2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 反智的帖子,不理會、不回覆、不去看就成了。留言只會浪 ...
樓主: chan20008
go

[其他] 反智的帖子,不理會、不回覆、不去看就成了。留言只會浪費時間,一定會刪去的。   [複製鏈接]

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

redblueyellow 發表於 14-10-25 02:37 AM
果到盲目跟隨既人好多
暴戾既人好多 好多人會留comment話點解唔殺晒果班暴民 (溫和少少會話拉)
討論係好, ...

同意你講 有黑警 都有好警察

正所謂黑社會都會有愛國一樣

而支持佔中又好 反佔中又好 其實已經好清楚睇到 雙方確實都有出現暴力行為

所以根本唔能夠分岩同唔岩嫁勒 就正如反佔人士可以俾人鬧收錢做野

同樣地佔中人士都可以收錢一樣 根本依D事已經事實 只係大家都唔肯去面對

好似今時今日好多人講 香港宜家根本冇法治 簡簡單單係旺角隨便捉個人黎問做咩要係到反

都係好大路講反中共反689反香港政府 佢地做唔得好 累左香港

問點唔好法 又答埋D ON9野 依樣唔好果樣唔好 你問佢如果俾佢反到 香港有咩好 確實真係連聲都冇埋

好多人為反而反 當然我都認為佢地有自己意見 認為有問題係要出聲既 但係係咪好清楚自己做緊乜呢

我相信絕大部份唔知道

不過點都好啦 唔開始都開始左勒 示威者同政府都冇可能退步 睇埋恆指結算完之後

北京到時會點搞香港依場戲應該幾好睇 我認真唔多擔心示威者頭破血流斷手斷腳

因為歷史上係冇抗爭唔死人唔傷人唔流血 香港既市民應該唔會天真到諗住有特權唔會發生依D事既

我只擔心北京就依次佔中事件禍害香港將來日子 到時情況會比宜家更差

這帖在04年是反智,但是今日睇番,好回味.
原來時間過得好快.

淫朝開國到現在,成功 or 失敗?

我覺得十分成功

佢既創意激發起民意

佢既雄姿,帶領了民心

佢既文筆,引起人犯罪

佢既霸氣,激發起戰事

佢既風格,叫人要抄佢

佢既勢力,令人要爭王

佢既名聲,吸引了高 登軍  =.="

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

☆魔鬼皇☆ 發表於 14-10-24 05:29 AM
果D政治撚都係講師黎嫁

佔唔佔中都係冇影響

香討D 5毛 多撚到~

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

curapica 發表於 14-10-28 08:47 PM
香討D 5毛 多撚到~

邊到少5毛

☆魔鬼皇☆ 發表於 14-10-28 09:06 PM
邊到少5毛

係多唔多~唔係講少

curapica 發表於 14-10-28 09:08 PM
係多唔多~唔係講少

咁邊到唔多5毛

☆魔鬼皇☆ 發表於 14-10-28 11:02 PM
咁邊到唔多5毛

度度都多
只差在打唔打得成飛機
香討絕對爽爆
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 03:01 AM , Processed in 0.024758 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存