2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 狗嶺再次在師門戰時血洗錦衣
go

[閒聊討論] 狗嶺再次在師門戰時血洗錦衣   [複製鏈接]

昨晚聽到幫友話狗嶺再次集人
在錦衣師門戰時叫全幫去清人
聽講趙盟主上星期話打師門戰時話下次師門唔睇幫會
會按住掌門訂立既野去打師門
但系今星期竟然出爾反爾
派出狗嶺清人
有冇人知發生咩事 趙盟主派出狗嶺清人?

而狗嶺呢個幫會可以仆街到咩地步?
有幾多人僧呢個幫會

打交有分地點?

師門就吾可以打敵幫? 師門大曬?

師門有免死金牌?

就算人地將幫派牽涉到門派到你屌佢都冇用
你屌完會更多人一齊幫你打大聯盟?

又有花生

呢個POST引狗出洞
記住樓上幾隻系狗嶺

回POST
記唔記得趙盟主上星期錦衣RC講咩?
佢話呢星期會跟番掌門訂立既野去玩
又玩間歇性失憶?間歇性失聰?

依家大聯盟係我話事
趙暈?行撚埋一二邊啦

艾武大哥威武

狗嶺真係狗嶺, 狗改不了吃屎

真係煩
做咩要扭曲牛丸意思
上次明明係講應承唔可以資格賽唔留喺師門rc密謀開追殺地針殺敵幫
今星期我地個個乖乖上rc,聽哂個跳制天命bb話,跟足呢個懶9公平其實封閉嘅規矩
我真係唔明開左追殺見人就清有乜野問題,你錦e師門大哂咩,乜7都吊。。總之你地死人就一定嘈我地,我地死人就又係我地自己問題

再嘈眼鏡都打爆你

其實門派掌門呢個位都真係無咩用-,-大部份人都係聽幫會大佬講多,好少理門派掌門...
事實上唔係錦衣師門大哂,係大聯盟既喜好同心情大哂......中意未打9你,中意未搗亂,中意未黎玩串,
唔服呀,打9我呀笨,總之咩規距都係死既,大聯盟想點就點,
一有人話大聯盟唔岩唔著就邪惡軸心打心,一有人話大聯盟破壞規距就講人地唔應該有D咩規距管住,話自己比人清就無人理,
總之大聯盟最無辜,反正次次大聯盟都係比人屈啦,總之就係大聯盟反口,陰謀輪咩9都好啦,都唔係大聯盟錯,唔服呀,打我呀,
嘩,唔夠抽呀,打到你無地方企,唔中意呀,退GAME LO,之後人地退左又話,唔夠打就退GAME,無鬼用.

跟住有1日,軸心唔係退哂GAME就係走哂幫啦,無人打,點算呢,唔通真係古譜打NPC?~~
樓上就話中立幫LO,再唔係呀邊個邊個(好似以前係講無名居,而家唔知)又唔打交唔幫手,無義氣,拉佢出黎打LA,
之後又打走一批,全個GAME,大聯盟大哂~~嗯?點解個GAME無哂人既?玩新GAME~~

-END-

求比分~~

利申:純粹係睇東方吱吱唔順眼,手痕打篇野出黎自娛,不喜勿插

講經咩!! 夠做埋黎囉!!! 大聯盟怕你地呀?
錦衣係多狗嶺, 係咪唔俾先? 打你使問過你?
除左大聯盟之外, 其他幫行埋一二邊!!
邪惡軸心退game又有乜好怕wo, 希望在中立/新興幫會嘛
君不見小朋友, 尋龍下場?? 其他所謂中立幫醒醒定定, 唔好收咁多人啦, 咪逼人打散你地呀

mango77  咩料...聖殿摺左又點? 我做咩要學連子改名, 改左咪冇哂人氣囉低b仔 扮哂好了解人地咁, 我唔會受你溝架, 過主啦 利申:冇入過聖殿  發表於 14-11-5 10:05 AM
CLMY  仲思棗 秋玉竹中醫名@@ 扮轉手都尊業小小  發表於 14-11-4 06:40 PM
kinkinkinkk  唔一定係妄想喎,大聯盟打散左軸心之後,D古譜唔打中立幫打NPC? 其實我都幾想有人話我呢個POINT係9UP  發表於 14-11-4 04:21 PM

kinkinkinkk 發表於 14-11-3 10:47 PM
其實門派掌門呢個位都真係無咩用-,-大部份人都係聽幫會大佬講多,好少理門派掌門...
事實上唔係錦衣師門大哂 ...

講得好岩呀
如果個官係邪惡軸心其中一份子既話實比足100分你
邪惡軸心係正義英雄
大聯盟係唔講理既仆街
滿意未?
邪教反左大聯盟面咁耐
世又冇得食,又企多左百草 仲未退game wo

仲有 敵人退game,搵過第個敵人黎打唔係神判無雙高登教既咩 (仲有壟斷世王)
魔塚打走左,打同門,打飄雨 最後仲自尋死器挑一代邪教機
咁你不如屈埋大聯盟同魔塚(2ser重生)一合ser就屈住紅塵+百鬼夜行黎打 打到又少左批人
而且大聯盟都改善左啦 神判無雙高登打魔塚個陣有冇留番4塊地比魔塚?冇
當然你會話 "大聯盟夠唔夠人手守自己塊地+派人去攻呀?"   
禦影拎塊爛鬼錦衣三指峰出黎 博下你塊蘇州都咪話唔爽

最後
你可以話大聯盟冇風範 但係你改變唔到佢霸服既事實
正如你屌689 但係佢仍然係特首
你既說話 wfc

回覆 笑撚死我 的帖子

其實我好驚訝...竟然會有人認真咁炮我隨手打既膠文-,-

但你回得,我又回下你啦-,-
大聯盟唔係全部仆街,但佢的而且確係霸道(我諗無論係佢自己定中立幫定敵線都係認同...當然唔排除有D人自我中心到一無所覺),BY-THE-WAY,佢係有霸既本錢
而你話邪教反左大聯盟面咁耐
世又冇得食,又企多左百草 仲未退game wo
,咁你又見唔見到邪教線係真係走左好多人?無論退幫定退GAME...只係無集體退GAME.你自己見下邪教岩岩離開大聯盟果時同大聯盟打果D人同而家果D人係唔係同一班?
仲有 敵人退game,搵過第個敵人黎打唔係神判無雙高登教既咩 (仲有壟斷世王)
魔塚打走左,打同門,打飄雨 最後仲自尋死器挑一代邪教機
咁你不如屈埋大聯盟同魔塚(2ser重生)一合ser就屈住紅塵+百鬼夜行黎打 打到又少左批人
而且大聯盟都改善左啦 神判無雙高登打魔塚個陣有冇留番4塊地比魔
塚?冇

咁我真係無講錯喎,港服人係咁多架啦,新玩家無咩幾多,人呢就比大聯盟打走一批又一批,
同神判時期唔同,果時新玩家係多過而家,人數都多好多(我唔係玩神判做得比大聯盟好),此一時彼一時,
當閩神判做完出黎無咁嚴重後果唔代表而家唔會吧...要我講,改下D態度,比如果幾個中意炮人做雞,炮人現實生活果D,改下把臭口,比留幾塊幫地比人(而我不知道幫地除左拎絕地有咩用)更加好.
-END-

順口講埋,我成篇野都好客觀咁分析大聯盟既態度喎,基本上依據係黎自東方吱吱既語錄黎講(唔包括打散軸心之後)-,-你邊度見我幫軸心講野.....

kinkinkinkk 發表於 14-11-4 04:19 PM
回覆 笑撚死我 的帖子

其實我好驚訝...竟然會有人認真咁炮我隨手打既膠文-,-

邪教少左人我都覺 有D去左個乜"哎呀一一一" 仲連佢個精神領袖龍小邪都少左打交
駐地有咩用? 普通就緊係冇 但係如果兩塊同一主城城就有聖主鏢,不過E家大聯盟都冇運 驚比邪惡軸心劫鏢

引到東方吱吱一句
係啊係啊,使唔使定個規矩每個幫會只可收25人,維護遊戲公平公正,當日神判壟斷世王又唔見你出嚟媽媽叉叉

佢地只係玩隻GAME 求激情 維護人數唔係佢地既責任

BTW E家D中立幫都覺得冇問題
比較大個中立 0消 閻皇 前者可以去食王 後者 剩係上次攻完尋龍 比0消幫拖攻番次地之後都唔得閒諗大聯盟打散軸心既事

反而係D邪惡軸心既人不停強調如果打散左之後會點

隻game流唔流到人 係發行商既事
我地搞幫會已經係做緊流住玩家既事

笑撚死我 發表於 14-11-4 04:54 PM
邪教少左人我都覺 有D去左個乜"哎呀一一一" 仲連佢個精神領袖龍小邪都少左打交
駐地有咩用? 普通就緊係冇 ...

邪教少左人我都覺 有D去左個乜"哎呀一一一"

請詳細說明~我記得好似係英雄帖見過有人話解散既
同埋有咩人入左去??

muiying11 發表於 14-11-5 10:10 AM
邪教少左人我都覺 有D去左個乜"哎呀一一一"

請詳細說明~我記得好似係英雄帖見過有人話解散既

我唔知有冇解散左,但係就算解左 都唔知D人有冇入番邪教呢
BTW 點都計落係少左 海皇既七武海呢?

東方吱 發表於 14-11-4 11:56 PM
隻game流唔流到人 係發行商既事
我地搞幫會已經係做緊流住玩家既事

我明丫, 隻game流唔流失玩家係唔關你地事
你地搞幫會已經係做緊流失住玩家既事
全中!

gg姐, 是咁的, 錯字冇咩大問題, 但錯到同原先個字相反意思就好大問題, 明未?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 06:59 AM , Processed in 0.040121 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存