2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 狗嶺再次在師門戰時血洗錦衣
樓主: 九陰洗底人
go

[閒聊討論] 狗嶺再次在師門戰時血洗錦衣   [複製鏈接]

mango77 發表於 14-11-5 02:35 PM
我明丫, 隻game流唔流失玩家係唔關你地事
你地搞幫會已經係做緊流失住玩家既事
全中!

你又點知邪惡軸心搞幫會會留得住人
如果冇大聯盟你又估邪惡軸心唔會搵人出黎打既

以上邊一句講緊我有話邪惡軸心留得住人?
大家都有眼睇有幾多人退幫OR退GAME
而且仲有好多係玩多左LOL, 少左玩9陰
不過邪惡軸心應該冇限住人地收咩人入幫架可?應該冇逼中立幫入線架可?不過我諗你DIE HARD FANS到咁, 你都係會話「唔俾咪唔俾囉, 唔中意打我丫笨!

mango77 發表於 14-11-5 03:01 PM
以上邊一句講緊我有話邪惡軸心留得住人?
大家都有眼睇有幾多人退幫OR退GAME
而且仲有好多係玩多左LOL, 少左 ...

我炮完你d同盟 之後入你幫 你叫你d同盟唔好打我好冇?

大聯盟邊似神判高登凌雪 比邪教打完炮完仲可以握握手做fd子

笑撚死我  你叫咩名先  發表於 14-11-5 07:22 PM
mango77  其實我成日都炮人, 大把人俾我炮過, 而家都仲係SO州自出自入冇人打我, 可能女仔有優待^~^  發表於 14-11-5 06:36 PM

mango77 發表於 2014-11-5 14:35
我明丫, 隻game流唔流失玩家係唔關你地事
你地搞幫會已經係做緊流失住玩家既事
全中!

gg姐, 是咁的, 錯 ...

hi 19性電仔 哀家中意打錯字 你吹得我漲麼

純粹討論,咩叫迫中立幫入線?牛唔飲水點禁得牛頭低?打你性電係因為你做事不中立,怪就怪哀家我太早看清真相讓虛偽的人都看清自己,醜人我來做,尚記得打你時期好多同盟幫主都幫你性電解話,保不住幫會怪就怪你幫主副幫對待所謂誤會的態度公審女魔頭未

東方吱 發表於 14-11-5 05:48 PM
純粹討論,咩叫迫中立幫入線?牛唔飲水點禁得牛頭低?打你性電係因為你做事不中立,怪就怪哀家我太早看清真 ...

一邊屌邪教收前敵人
自己就係咁收D前皇帥 帥隨風 趙偉風等等
原來你地禦影講一套做一套?
不過收完佢地 禦影依然系個垃圾幫會
唯一值得讚就系奶袋的功力

笑撚死我  趙偉風本身好似世家架wo大佬  發表於 14-11-5 07:22 PM

好啦, 要澄清多次, 我冇入過聖殿, 冇諗住做娘娘隻兵
不過娘娘應該是唔收女兵的, sosad
所以GG姐可以將妒忌心放去第度了, 女人妒忌起上黎真係好得人驚

mango77 發表於 14-11-5 06:34 PM
好啦, 要澄清多次, 我冇入過聖殿, 冇諗住做娘娘隻兵
不過娘娘應該是唔收女兵的, sosad
所以GG姐可以將妒忌 ...

強勁既耍太極 將"逼中立幫入線"轉移到去收兵

btw 有冇人知天運子去左邊

其實-,-我就聖殿出黎既-,-但我就唔知呢個MANGO77係邊個-,-..唔好再屈9人啦-,-
我對GG姐一向既萬事起頭唔係我,總之責任唔係我度,我一D責任都無既態度已經習慣...但都想講句-,-你唔係女魔頭...你邊夠格....你係潑婦罵街果隻
女魔頭係霸道,但有風範,但你出一次聲,就係講廢話,推責任,有理無理炮左人先,死都唔認輸,你只係似潑婦同惡狗...邊到似魔頭.....

OK,下面啦,中立幫入線...公道話,有邊個中立幫係因為咁而家左線?無論邊邊線,要屈人迫入線都要有証證,聖殿係問題在東方吱吱呢個潑婦同某個叫原地文(其實我唔知呢條友咩事發癲)既玩野先會比魚影搞,暫且唔講.有無話其他中立幫比人迫左入線?

OK,講返啦,有人話淨係軸心先會話大聯盟打散人後點點點(且唔講係唔係只係軸心先講),咁問返你地-,-你又有無理論駁返話軸心理論係9UP先?唔駛証據,理論都好呀.....次次一講到呢D,幫大聯盟講野果D都只會話打手,陰謀論,但一D駁返人都無....相反次次人地講起大聯盟打完軸心打咩果時,人地下下都講成千幾字出黎喎,
要理性討論係要講論點,講原因,過程,唔係講D自己既判斷(仲要真係一面之辭)....

BY-THE-WAY....天運子係半退左GAME,有時玩分身咁....佢隻人唔係改左名,係賣左.....

笑傲無雙

kinkinkinkk 發表於 14-11-5 07:42 PM
其實-,-我就聖殿出黎既-,-但我就唔知呢個MANGO77係邊個-,-..唔好再屈9人啦-,-
我對GG姐一向既萬事起頭唔係 ...

東方GG話人女魔頭 我覺得佢似個瘋婦多D
只小我唔見講果人係度 話打你咪打你 講咩經 永久追殺 打爆你副眼鏡 果D說話

kinkinkinkk 發表於 14-11-5 07:42 PM
我對GG姐一向既萬事起頭唔係 ...

1.係軸心眼中
有份排王=入左線 (姐係0消) 只係冇打佢姐

2.邊個知聽日事 如果歷史真係咁易重演 咁點解大聯盟仲未比人滅
證據同理論我都冇架啦
但係中立幫點諗?
一眾和平幫(唔係中立打交幫)都冇爭霸既意思
一眾中立打交幫(0消 閻皇個班) 好多都受緊大聯盟既恩惠  會理得你軸心打散之後?

就算軸心打散左大聯盟 軸心都只會做番大聯盟本身既野 食世王(留幫眾 穩軍心)\
你估佢仲學天哥咁益中立幫(姐係當時既一代邪教)食世王呀?

上九陰版 就係得個堆人  就算不斷唱衰或唱好大聯盟都冇用
中立幫理得你 大聯盟唔通會"我知錯啦 我解散大聯盟"
倒不如學派針去大聯盟搞事 望佢地內訌好過

到最後 比人打又唔洗死既 最多咪退幫 散幫 冇幫又唔洗死既 個幫幫到你乜 最多咪方便吹水 你上RC亦可以吹
到冇幫你仲打?海你囉
如果到最後你都係唔想退既 咪就係你想爭霸 咁對住個敵人要講道理? 咁不如屌埋人做乜奪書又要開追殺 活動又要開追殺

唔知2kf有幾多將隻game愈少人賴落大聯盟 但係自己又唔走出黎對抗大聯盟既人呢

笑撚死我 發表於 14-11-5 08:28 PM
1.係軸心眼中
有份排王=入左線 (姐係0消) 只係冇打佢姐

前面果大半PART我完全讚同架,
但係有時幫會唔只為吹水,打禁地,其實相處耐左都係會想一齊玩(有好多幫真係唔打交架,好似皇朝果D,但好似都聽講比大聯盟搞過),所以唔係話散就散(同爭霸無咩關係)...,話走就走咁簡單架(可能有人話我ON居,但真係有好多人係咁諗),
而且唔係要大聯盟道歉,只係要改下D態度姐,其實串少1,2句,遵守下其他人(EVEN門派規定又好,佢地D呀頭自己之前講果既諾言)唔係好難姐,自己D人玩串人地在先,唔一定要為塊面皮,打到人無地方企既...

再姐,佢地唔係話退左幫,走左幫就唔打架,之前既洗底計劃係誇張左,但佢地真係退幫照打,唔打到退GAME死唔擺休(其實我又唔係好明....佢地收返果D人又有時無人理架喎,但係唔入去又照樣打到你PK...咩心態...),你唔好講笑,你就算無幫無得比人開追殺可以玩海捕,都係鬥多錢,1個打你,你海一個,佢一隊人打你,你海一隊人? 我諗就算係海王,夜玉之流都唔會咁玩...

唔知2kf有幾多將隻game愈少人賴落大聯盟 但係自己又唔走出黎對抗大聯盟既人呢
唔敢講完全係大聯盟責任,但佢估左一個好大既部份LO(EVEN呢個部份係任人而異)

kinkinkinkk 發表於 2014-11-5 21:33
前面果大半PART我完全讚同架,
但係有時幫會唔只為吹水,打禁地,其實相處耐左都係會想一齊玩(有好多幫真係 ...

今晚夜玉開左唔少生死擂
一百兩一個
海捕好閒
前排世王事件聽講佢地比錢人海

到番大聯盟
你認為要收下把口?
軸心咪又係笑趙暈冇頭髮(雖然唔知係咪真)
門派規定?姐係d乜野門地圖內不準同門派互相撕殺個d?
仲有乜野師門要一打一?一打一為公平?又唔見你除哂d裝同轉番門派內功同武學同我打?
難聽d講句
你門派護書個陣我帶齊人馬黎殺你堆護書都仲得
因為係活動呀
當然大聯盟未去到咁衰

至於
打退幫 同洗底
當初神判無雙高登打散魔塚
但冇再追住開新幫既一代同邪教黎打 仲齊齊分世王 最後因至寶而反面
唔通大聯盟想步神判後塵咩
再加上你唔係咀炮開既 又點會比人記住

笑撚死我 發表於 14-11-5 11:10 PM
今晚夜玉開左唔少生死擂
一百兩一個
海捕好閒

個人認為2面把口都要收-,-
海捕好閒,你一個人比哂,一日海十幾廿人一百L試下,睇你海到幾多日-,-

唔炮開唔比人認得?未必吧-,-我自己都認得唔少無炮開既
唔好夾硬拉埋2個時代更替黎講先-,-神判高登追唔追打魔虫既人,同一代邪教反左神判同高登其實無咩關係
佢地都唔見得完全因為魔虫比人打爆而打返神判高登...

至於咩門派規定果D,講真,你要唔跟既,又真係吹你唔脹,大聯盟要開大軍入黎殺,都吹你唔脹,但個問題黎啦,係做咩要無啦啦去踩人地一早就建立好,行緊既規定先?你要JOIN個活動,又要破壞慣例,又要唔比面主持人,
講真果句如果佢地開大軍黎清場同壞人規距其實真係無咩分別,都係無品(護書同奪書唔算門派規定,對幫會勢力插手,本人無意見)

kinkinkinkk 發表於 14-11-6 12:04 AM
個人認為2面把口都要收-,-
海捕好閒,你一個人比哂,一日海十幾廿人一百L試下,睇你海到幾多日-,-

之前就係咁,每人150L 海左好多日,仲引發左小朋友抽水事件,呢度亦有人好自豪咁講背後有水喉射住佢地150L 咁去海人,但結果多數係大聯盟贏,而且打交時段多數係淩晨十二點後,比人海就自己開分身捕自己,之後去訓覺,邪惡線咁做等同送錢請人去訓覺,可能見成效不大,背後條水喉閂左,邪惡線最近好似已經好少150L 咁去海人。

笑撚死我 發表於 14-11-5 03:08 PM
我炮完你d同盟 之後入你幫 你叫你d同盟唔好打我好冇?

大聯盟邊似神判高登凌雪 比邪教打完炮完仲可以握握 ...

乜炮完唔做得FD架?
想當初同門夜雨清風俾X仔係2000FUN開PO串佢
之後係GAME入面咪又係奶X仔袋底

回覆 9yinwitness 的帖子

無效果就唔會唔敢開紅幫啦d1代大佬 係同門d傻仔先賣命 狗嶺就不理生死開左紅先

回覆 東方吱 的帖子

你緊係正 都唔知點解教到書呢d人 講少2句啦 你d大佬唔見哂啦 唔想又聽你去人rc求唔好打我塊地呀海皇 我求下你啦!我都係想有塊地者

隻game都就冇人玩了,最後不如傾下武學吧
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 03:55 AM , Processed in 0.035325 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存