2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔獸世界 90LV,不能完成艾澤拉斯最後的防線,求好心人解答 ...
go

[疑難] 90LV,不能完成艾澤拉斯最後的防線,求好心人解答 [複製鏈接]

我岩岩90(聯盟夜精死騎),接到任務之後要去暴風城法師區,

然後同個NPC講左之後,佢傳送我去左個地方,

然後我再回報左個問題,佢又傳左我去左第2個地方,之後我電腦HAND機,我用盧石番左去暴風城,放棄任務諗住再重新接過

點知就接唔番,2家90LV,個經驗條無左,唔知點搞好

試過網上一D方法,話傳送到詛咒之地,下坐騎,再重複穿越黑間之門,但試左好耐都唔成功

你做到個NPC係咪傳左你去黑門前面同麥迪文講野?之後佢比任務你?
你大概係邊度放棄任務?
經驗條無左你係咪之前鎖過經驗條黎?
如果係既話 你可以去暴風城既皇家區 以前排戰場既地方(姐係你見到暴風城國王之後,你視點既右手邊)
行入去 你會見到你個潛行左既NPC 你比10金佢可以解番經驗條出黎

再唔係試下搵GM解決
一般一個鐘內會回你
不過我味試過搵GM搵番任務鏈出黎
我通常回報BUG多D- -
所以唔知係唔係一個鐘內回你啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 10:55 AM , Processed in 0.032416 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存