2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 好多game都有既 登出10秒限制
樓主: winG!!
go

[閒聊討論] 好多game都有既 登出10秒限制   [複製鏈接]

心願與你 發表於 15-2-6 02:14 PM
回覆 blackdeath 的帖子

唉,唔怕得罪講句:都唔知你係咪有閱讀障礙。

屌你老母
你pvp係雪地PVP?

你一開始只係話PVP
冇講清楚地方
自己拉番上去睇啦冰島哥

唉 ,唔怕得罪講句:都唔知你個腦係咪中左BUG
樓主幾時話過PVP?
已有 1 人評分Good 收起 理由
blackdeath + 3 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 3   查看全部評分

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

對唔住, 唔好嘈交啦
黎, 捉住我隻手手, 一齊番番去主題繼續討論10秒登出

我覺得系統多5秒殘像就足夠去KO
心願與你 + 1 你說的內容我非常不安

總評分:  Good + 1   查看全部評分

回覆 心願與你 的帖子

你依個帖係講緊PVP
P場 雪地 P水都係PVP模式
無你所講指明係冰島喎
為左啲GC唔會去做既野而嘈 為乜?

herbert99 + 2 鼓勵

總評分:  Good + 2   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

心願與你 發表於 15-2-6 02:14 PM

唉,唔怕得罪講句:都唔知你係咪有閱讀障礙。

冰島哥,你係咪有語癌
你係話pvp,又無指明邊個地方
p場係pvp,食p水又係pvp,雪地又係pvp
加上我有quote你個回覆,你個回覆係講"PvP 強回做乜?唔夠揪怕死咗冇面?"
我唔係覆你前前面個回覆
冰島食水 CD 5 秒。
細 HP 水回 300 血 5 秒,強水回幾萬血又 5 秒,make sense?

不如你下次屌柒我"一直我都係講緊迷你屋食p水要加長強回CD,都唔知你係咪有閱讀障礙"
herbert99 + 3 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 3   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

我都一再表明我一直係講緊冰島食強水嘅問題,我都不厭其煩再澄清:我上面講嘅 PvP 係指喺冰島度 PvP。
強水哥你要係繼續斷章取義窮追猛打,我只可以講你真係好無聊。

心願與你 發表於 15-2-6 07:27 PM

我都一再表明我一直係講緊冰島食強水嘅問題,我都不厭其煩再澄清:我上面講嘅 PvP ...

PVP=冰島PVP?
甘P場PVP=?
食P水PVP=?
又係叫PVP?
我真係好撚混亂

十週年勳章(賀詞)

心願與你 發表於 15-2-6 07:27 PM

我都一再表明我一直係講緊冰島食強水嘅問題,我都不厭其煩再澄清:我上面講嘅 PvP ...

我冇斷章取義
一般人叫你pvp會唔會係走去雪地pvp?
我都唔想再爭論呢個問題
你都講明係雪地我地就繼續討論雪地食水問題

心願與你  Fine.  發表於 15-2-6 10:04 PM

十週年勳章(賀詞)

回覆 herbert99 的帖子
都話咗咯,你喺度斷章取義,窮追猛打真係好無聊。
一味喺度捉字虱,cheap 唔 cheap 啲?

你都講明係雪地我地就繼續討論雪地食水問題
即係咁,你覺得雪地食水要 CD 嘅用意係乜?
我就覺得係避免狂食導致不死身啫。
莫非我隨便點個名,你都可以 5 秒殺得到佢?
你自己都講,單 P 唔食就冇問題。
但試問實際上又有邊個喺雪地 1 on 1 係唔食嘅先?
自己諗諗,如果有條友啲裝同你差唔多,喺 P 場又好、雪地又好,講明係無限強水同你 1 on 1 喇,然後又追住你嚟打,你又會唔會同佢玩先?

回覆 winG!! 的帖子
唔 off topic 講返樓主嗰單。
登出等 10 秒嘅用意大家認為係先?
防止掛掛下機 off?
防止打打下怪 off?
防止打打下團 off?
防止 P 場打打下 off?
防止 P 水打打下 off?
防止生存打打下 off?
防止冰島打打下 off?
我諗都係最後嗰個先係最有意義嘅囉,其他嗰啲根本係擾民政策。
不過都係嗰句:小雲會代你建議?GC 會代你建議?Entwell 會睬你?
發下夢好喇,佢哋有時間同心機,都用嚟諗下放工去邊度玩啦。

回覆 心願與你 的帖子

sor, 唔識用引用
你自己都講,單 P 唔食就冇問題。
但試問實際上又有邊個喺雪地 1 on 1 係唔食嘅先?

照你咁講 1on1= 單p?

我唔知你點理解1ON1 /單p 依個TERM
咁係我眼中 2者係冇乜分別
係2個玩家 1打1
是旦一方會打左個"消"字或之類既野當準備時間
等個"消"字冇左 然後開始打
當然佢地打既中途 係唔會食水

但係你係雪地見到敵方陣營
你仲會唔會好有禮貌咁打左個"消"字先 再同佢打?
我諗10個有9個都唔會咁做
正常一見到就開大技打佢架喇
咁我既前設都唔成立, 仲叫做1on1 /單p?
而佢又唔諗住死 咁食強回又有乜問題?
加上強回又唔係以前咁 成6-7防 1SET咁貴 咁都比唔起??
(去即戰汁非水 點都汁夠數合強回掛)
不過你真係冇強回米走佬囉

定你覺得 只要2個人 1打1就叫1on1 /單p?

咁姐係話 假設我入到P場
是旦點左個人 然後對住佢狂爆技
殺左佢 然後叫1on1 /單p贏左佢?

十週年勳章(賀詞)

回覆 最後出事 的帖子
咁如果有條友啲裝同你差唔多,然後擺明係無限強水追住你嚟打,你係陪佢玩吖?定乖乖坐村/安全區先?
你講嘅係,有人被追打,唔想死食強回。無啦啦做乜要畀人落面?呢個我諗個個都理解。
但問題係,亦都有大把人係追住人嚟打,打唔贏就食強水。係要人哋死,自己又唔死得嗰種。

如果你係覺得咁係冇問題,咁樓主講嘅登出等 10 秒一樣係多餘啦。
冇事就繼續,有事就登出,走得切就叻叻;
夠打就繼續,就死就強水,食得切就威威。
咪一叉樣。

回覆 心願與你 的帖子

我真係唔明有咩問題
打機既野就係咁架喇
鬥多殺 鬥少死
咁為左少死 喪食強回都好正常姐
你5抵得人多錢 有強回爆?

如果你接受5到既
勸你轉其他GAME玩囉

或者唔好去雪地 P場....

登出10秒 最大用途 對我泥講
係防止某D玩家係雪地唔夠打(食左強回5秒內照死果種) 然後原地登出
等敵方陣營走曬 然後先ON返 逃避一死

十週年勳章(賀詞)

回覆 最後出事 的帖子

呢啲嘢,將心比己啫。
為咗打機開心,自己唔想死食強水扮英雄就得,人哋唔想死登出避風頭就唔得;
為咗打機開心,雙重標準,自私自利,狗招賤格,自我滿足至上;
為咗打機開心,人品可以去到幾盡?
唔怪之得啲人成日話新新世代冇得救。

回覆 心願與你 的帖子

為咗打機開心,自己唔想死食強水扮英雄就得,人哋唔想死登出避風頭就唔得;

明明2樣5同既野 爆強回 同 神登 你係都要拉埋泥講

雙重標準? 定你搬龍門呀?

可能你做慣後者喇 覺得神登冇乜野

你冇錢爆強回 就唔好妒忌D有錢爆強回既人喇

咁唔鍾意既 米改變夢歷LO  夢歷等你打救喇 舊舊世代

十週年勳章(賀詞)

回覆 最後出事 的帖子

又係嘅,按新新世代嘅人品作風嚟講,只要威威,都冇乜係狗招賤格㗎喇。
可能你平日做慣「又要威,又要帶好撚多頭盔」嗰啲啦。
新新世代你咁多零用錢,使唔使學成龍咁,買定幾打頭盔同啲同學仔打交?
又唔使驚「最後出事」喎,真係好威威㗎。

講返 topic 啦。如果大家都覺得爆強水係咁正常,咁又改乜鬼登出 10 秒吖。
自己 RB 殺唔到人,又喺度怨人走得快。傻的嗎?

回覆 心願與你 的帖子

打機個個都係咁嫁啦
d人放咁多錢落隻game唔係想做網英 唔通想做狗熊?
你自己唔加技打交 就要求對手唔加技?
你自己唔食強回 就要對手唔食強回?
我又唔相信你連1枝強回都無食過
定係你食左強回都比人殺?
或係有條友係咁食強回你殺唔到?
唔好用埋啲只准州官放火 不許百姓點燈既理論啦
樓主原意係拎黎討論 gc有話要改咩?
打機姐 咁認真做乜?

十週年勳章(賀詞)

回覆 TT媽 的帖子

話說家下係有人「只許自己強回不死,不許對方登出走避」啫。不如望真啲上面啲 post。
何況學你話齋,我都係討論緊啫,GC 又有話要改咩?
咁認真做乜?

回覆 心願與你 的帖子

認真呢

爆強回 同 神登 係 2回事

唔好撈埋一齊泥講

我相信樓主同我睇法一樣

好憎D 怕死既神登狗

10秒限制係防止E D淆底獸

同埋雪地有5秒強回限制 已經減少左1秒1強回既出現

十週年勳章(賀詞)

回覆 最後出事 的帖子

你撳登出再撳確定,都要再過多 1 秒殘影先真係 off 咗啦。
要怪就怪自己咁嫩 B,畀多 1 秒你都殺唔到啦。

回覆 心願與你 的帖子

你真係好FUNNY

佢食左支強回 然後照你咁講咁登出

1秒打死個滿血?姐係要秒佢喇?

所以米要登出10秒限制LO

等佢神登左 隻人仲停係度10秒 比人打Lo 明冇?

回覆 心願與你 的帖子

明明同你討論緊強回 你都未講完又轉左去講登出
咩野新世代?莫非各下係古墓走出泥?
講野言之鑿鑿 又唔比人咁 又唔比人乜乜
咁你去玩單機啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 04:02 AM , Processed in 0.039243 second(s), 16 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存