2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 2000Fun網絡遊戲專門店 求助,你地幫吾幫到我 感謝!!
返回列表 發新帖 回覆
go

求助,你地幫吾幫到我 感謝!! [複製鏈接]

我係旺角2月18日 農曆年30 買左GOOGLE PLAY GIFT CARD 日版 $5000
我試過好多方法,代碼錯誤,而你地說明要係3日內核對先負責,但年初4都過左啦
依家想入都入吾到,訂單號:20150218-150520-8963
有咩方法可以解決 謝謝

skwinx 發表於 15-2-18 11:32 PM
我係旺角2月18日 農曆年30 買左GOOGLE PLAY GIFT CARD 日版 $5000
我試過好多方法,代碼錯誤,而你地說明要係 ...

放心  年初四開工 即搵我地客服, 我地店員會幫你跟進  造成不便非常抱歉

handyli 發表於 15-2-19 02:39 PM
放心  年初四開工 即搵我地客服, 我地店員會幫你跟進  造成不便非常抱歉

吾該你, 我試過係第2度買左1張係入到,只有你地的先入吾到

請問閣下仍有保留該收據嗎?
如有,請截圖並電郵至cs@openshop.com.hk回報,收到閣下的電郵後我們會通知同事盡快處理。
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 01:07 PM , Processed in 0.026617 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存