2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 <更新>永恆哥 再次慘敗 一打一炸啵 有4條片1080p 60fps ...
樓主: 愛仔。﹏。
go

[影片分享] <更新>永恆哥 再次慘敗 一打一炸啵 有4條片1080p 60fps + 送上永恆哥生存重上影片1080p 60fps   [複製鏈接]

回覆 愛仔。﹏。 的帖子

有人話要認得你咩?訓醒未?笑你傻仔比族人拍片周圍PO,笑你比隊友賣,鬼得閒認你個死肥西咩
樣柒柒咁仲要98中三,好心你啦,學業失敗(留兩年班),朋友(比人賣),人地禁1次言都要打哂飛機咁,你自己比人禁得仲多啦7.7

s04313251 發表於 15-5-13 11:10 PM
好啦 點解你可以駁人駁到咁=.= 認真你唔係點對點駁啵 點係2kf同我地挽debating呀

首先 bu佢句「全方位垃 ...

1.
好啦 點解你可以駁人駁到咁=.= 認真你唔係點對點駁啵 點係2kf同我地挽debating呀
我都覺得你駁人駁到好咩囉...

2.
首先 bu佢句「全方位垃圾」冇講到係邊個啵 至少係樓上既po我睇唔到啦 唔好對號入座啦愛仔
佢回復我果回復帖 果句唔通回復你咩

3.
第二 點解你會咁care人地雪地神登=.=
唔通你又因為殺唔到人而嬲嬲豬?
你自己都好似神登左無數次啦唉 拎人神登黎講==
我冇care人地雪地神登 別FF好嗎
點會殺唔到人姐 已經殺左好多啦 片就是證明
講重登邊夠你強大呀 一條友入生存 忍身重登夠哂型 型到爆啦

4.
跟住 你條讀歌片而家好多人睇過啦唉  起碼海ser有一半人係睇過
而你呢? 由頭到尾都係用game入面呢D虛構世界既野同駁bu既真實世界既野 層次上已經有矛盾
好心你拍番人地真人片先駁啦=.=
你唔係覺得D片影響到我掛 BU哥真人片有係有既
不過我唔知放左係邊部手機啦 唔知s4定note3定note2定s2定s3 要我搵咁多手機就咪搞啦
我本人就係懶到仆街 唔懶既話應該一早99lvLU

5.
仲有呢 你成日話秒bu 而你事實上而家冇片/圖證明你秒到佢== 至少呢個po冇
只係太陽完幾條友圍打佢囉-.- 咁圍打人+中太陽既情況下死左好唔正常 好值得笑係咪?
咁你連太陽都未中就比我殺兩次算係D咩 超級勁爆笑?
我想講我一開始冇話過自己秒佢呀
而且雪地果條片我記得就冇水弓
你咁講 你連太陽彈都冇 都比我秒左好多次啵  ps係片 冇7k 要唔要我放上來?
仲有圖係證明唔到秒定殺 因為秒=滿血 但你張圖可以證明到我果陣係滿血==?
好心你就唔好好似黑白咁啦 人地消緊忍身入p場殺左人就話秒 FF大佬來?

6.
人地2kf隻AC比人禁左言關你咩事先=.=
咁2kf既主要用途係咩? 我就覺得係po野傾計囉 咁8星同4星又有咩分別 一樣野照講 po照睇姐 冇野架
好心你駁人嘴之前諗清楚D先好講啦
我都係學你地姐 做咩咁緊張姐>.<
2kf主要用途係咩 咪話你條廢狗點樣廢法囉 廢都要學人串嘴 證據自己入純真post囉
咁8星同4星又有咩分別??有權限架傻9 我依加整一整5星 你連回post既機會都做唔到
好心你駁人嘴之前諗清楚D先好講啦

愛仔。﹏。 發表於 15-5-13 11:11 PM
回覆 s04313251 的帖子

1.

1.  
當然 我都冇話我海弓秒左你炎弓既
只能夠幫你解釋埋 係因為我海弓打左你兩三下
最後一下普攻增爆你一半血搞到你係冇強回意識之下比我殺左囉

2.
你係冇話過你自己件甲勁既
但係大家諗下
一件全抗火水抗既齊3迴傳9 93甲 唔會廢到去邊啦 除非你爆唔切強回死埋咁樣衰姐
咁既話邊個都幫你唔到=.=

3.
首先我要講番
你講既「第二張圖」 應該係指我po既第二張圖啦
你由頭到尾都係po片姐
咁你話「好明顯我招大技已經用完差唔多5秒左右
係可以大技miss 再放其他技」
咁其實張圖係用我第三人稱既角度黎cap 姐係只睇到我D技啦
咁你話 可以大技miss 再放其他技既時候
好似你係幫緊我黎話你自己囉=.=
好心你 講野之前諗清楚先啦

4.
你係咪理解能力有問題==
我係78樓回你話
「ok 你話有全頻證明到同一日嘛」(我成句copy出黎架)
而我唔係話「你有全頻證明到同一日」囉
咁姐係話呢
由頭到尾你都係假設緊d全頻係同時出=.=
你根本冇證明到事實上D全頻係咩時候出

5.
ok 咁3條片有囉 代表d咩-.-
一日你殺左三次我呢D廢甲呀? 其實你係咪話緊自己把傳95弓垃圾到只能殺廢甲
為左比大家參考下愛仔套裝 圖片候補 上傳網又死ser

回覆 老武哥 的帖子

1.
張相你自己問牛鼻南幾時拎啦 2011定2012 近照呢...我諗你地拎唔到架啦 得單車有~_~
2.
我點樣都唔夠你肥囉 16X高 7XKG果位@3@ sor 講左出來
3.
我諗留班都好過自己條女出去做援_吧 學業失敗唔緊要 家境還好 可以我唔做野都有錢我洗成世既
4.
朋友(比人賣)?第一呢 我一開始就冇當過南姐 火君 BU果D係朋友囉
想知?講火君先啦 佢入skype一嘈我就踢佢出去 佢入番黎我又踢佢出去 佢應該好嬲嬲
BU 紗南?如果我當佢係朋友我諗唔會講佢D野出去既,佢地係緣來果陣呀,唔係依加呀
本人就不嬲跟開TT果邊 姐係分開緣一 緣二果陣 詳情你問南姐啦 我係緣二果陣剩係諗住陪龜仔
當係朋友果D 一開始我諗係依加緣來既人啦 最好都係單車男 牛仔 唔係我都唔會比我隻AC佢啦
仲有比人賣邊夠你地個雄伯伯西利 叫人雪地幫手自己第一個重登
5.
人地禁1次言都要打哂飛機咁
哇 你講緊你?我好似比人禁過一次 你地開心到開左廿幾三十全頻
仲有我冇開心呀 我關心佢點解比人禁言姐

愛仔。﹏。 發表於 15-5-13 11:27 PM
1.
我都覺得你駁人駁到 ...

1.
咁到底你覺得我駁人駁成點先而家-.- 講得清楚d好唔好 成句廢話咁

2.
咁佢回你既po就一定係話緊你係既 @@
ok, you win 你要對號入座話自己我唔理好了=.=

3.
你唔care人地雪地神登又係度講咁多=.= 咁證明左D咩
你實際上係care囉 矛盾仔
你緊係殺到人啦 以眾敵寡 齊技打唔齊技果D囉
你有一次殺人地係公平地殺咩=.=
我只知道人地係公平既PVP系統到殺左你囉
http://www.2000fun.com/thread-5568169-1-1.html

4.
你係咪99lv關我地咩事先=.=
講真我都唔覺得條片會影響到你既
只不過人地講緊現實層面既野 你就回番人地虛擬世界(nos)層面上既野
好明顯現實層面係高過虛擬世界層面一個grade啦 你仲點駁人地姐==
教埋你啦 點對點debating係要層面對層面 同一角度先可以比較
駁得咁虧唉你真係-.- 讀多幾年書 中文口試先有得進步架

5.
嘩你真係 又一偉論
秒=滿血
其實一招殺就已經係秒殺=.= 邊個講過滿血同時一招殺先係秒殺 我諗得你囉

跟住你睇番果張圖得唔得==
人地根本就消完先比我秒-.-
你可唔可以睇清楚先回OK?
http://2000fun.com/forum.php?mod ... ;page=3#pid88701514
不過上傳網仲死緊ser 你等下先睇啦 無謂咁樣衰==

6.
咁D權限用黎做乜? 又咪係睇po回po傾計=.=
講呢D

s04313251 發表於 15-5-13 11:41 PM
1.
咁到底你覺得我駁人駁成點先而家-.- 講得清楚d好唔好 成句廢話咁

咁你1血果時 我第一野殺你算唔算秒;

a2369369 發表於 15-5-13 11:42 PM
咁你1血果時 我第一野殺你算唔算秒;

咁就要睇情況啦
如果係人地打左我幾下 跟住你先黎打我收尾刀果D咪唔算囉

s04313251 發表於 15-5-13 11:44 PM
咁就要睇情況啦
如果係人地打左我幾下 跟住你先黎打我收尾刀果D咪唔算囉 ...

上次只愛初音比8“轉弓技扣到1血 跟住我用只愛鏡音 扑落去 佢死左 咁我算唔算秒?

a2369369 發表於 15-5-13 11:49 PM
上次只愛初音比8“轉弓技扣到1血 跟住我用只愛鏡音 扑落去 佢死左 咁我算唔算秒? ...

拿 咁你就要好小心啦
應該要cap圖 學愛仔拍片
話自己係一下打落去秒左既
唔係人地又會吹水話你有人幫拖殺佢就唔係秒架啦7.7

s04313251 發表於 15-5-13 11:28 PM
1.  
當然 我都冇話我海弓秒左你炎弓既
只能夠幫你解釋埋 係因為我海弓打左你兩三下

1.
同我講係因為我海弓打左你兩三下

哇 你都講得出口==?
Y你技能表靜係放左大技
不過你又可以繼續兜既 冇所謂啦 你地兜開風

2.
你係冇話過你自己件甲勁既 wow原來你都知
但係大家諗下
一件全抗火水抗既齊3迴傳9 93甲 唔會廢到去邊啦 除非你爆唔切強回死埋咁樣衰姐
咁 我諗所謂太陽神既bu哥件甲都唔會廢得去邊既 全抗 3抗啵 但雪地比小寶寶殺左 強回後一秒都頂唔到
咁既話邊個都幫你唔到=.=

3.
首先我要講番
你講既「第二張圖」 應該係指我po既第二張圖啦
你由頭到尾都係po片姐
咁你話「好明顯我招大技已經用完差唔多5秒左右
係可以大技miss 再放其他技」
咁其實張圖係用我第三人稱既角度黎cap 姐係只睇到我D技啦
咁你話 可以大技miss 再放其他技既時候
好似你係幫緊我黎話你自己囉=.=
好心你 講野之前諗清楚先啦

我不嬲講緊你第二張圖
事實上 圖係證明唔到秒定係殺 so拍片好正常
5秒我冇復活唔得架咩==?有咩出奇 哇出奇過出奇蛋
第三人稱 屌你咩 玩緊cso==? 仲有你up乜春 殺係你殺 你同我講第三人稱?
大技miss=唔放技 之後咪放其他技囉 好出奇咩==? 加齊技吸攻神3攻防水 哇 我一招光咒技頂你咁多技...

4.
你係咪理解能力有問題== 你有問題炸掛==?
我係78樓回你話 哇 原來個post有咁多樓架啦

「ok 你話有全頻證明到同一日嘛」(我成句copy出黎架)
而我唔係話「你有全頻證明到同一日」囉
依句我完全唔知你up乜==

咁姐係話呢
由頭到尾你都係假設緊d全頻係同時出=.=
你根本冇證明到事實上D全頻係咩時候出
基本上 唔洗再講依到 你已經認左條片係同一日
78樓你自己講過 我由頭到尾冇講過你一樓po果D片係唔同日期啵=.=

5.
ok 咁3條片有囉 代表d咩-.- 代表我唔洗吸攻都打到你仆街囉 如果你想證明你冇吸攻 可以down拍片程式
一日你殺左三次我呢D廢甲呀? 其實你係咪話緊自己把傳95弓垃圾到只能殺廢甲
我不嬲把弓好垃圾 但唔知點解殺到好多人姐 你唔好同我講夜小樂廢甲呀 龜仔用過都比我秒==
為左比大家參考下愛仔套裝 圖片候補 上傳網又死ser
仲有你2kf拎我套裝圖=OK 我套裝唔係上垃圾上傳網上傳 不過我幫埋你啦

s04313251 發表於 15-5-13 11:52 PM
拿 咁你就要好小心啦
應該要cap圖 學愛仔拍片
話自己係一下打落去秒左既

點解你話愛仔話自己係一下殺落去。但又話有人幫殺?唔明啵

上網down拍片程式啦你
又要話我比你秒
圖又證明唔到係秒殺
so請拍片

愛仔。﹏。 發表於 15-5-13 11:55 PM

上網down拍片程式啦你

想唔想我睇天空傳72秒殺絕世甲只愛初音?

s04313251 發表於 15-5-13 11:41 PM
1.

1.
你緊係殺到人啦 以眾敵寡 齊技打唔齊技果D囉
你有一次殺人地係公平地殺咩=.=
我只知道人地係公平既PVP系統到殺左你囉
http://www.2000fun.com/thread-5568169-1-1.html
你知唔知公平既定意係咩 相同職業 佢有戰士 都叫公平?
你有一次殺人地係公平地殺咩=.= 當然有啦 殺你果4條片都唔叫公平? 我覺得你唔公平多D囉 第3定第4條片叫埋kaiwah來打我

2.
你係咪99lv關我地咩事先=.=
講真我都唔覺得條片會影響到你既
只不過人地講緊現實層面既野 你就回番人地虛擬世界(nos)層面上既野
好明顯現實層面係高過虛擬世界層面一個grade啦 你仲點駁人地姐==
教埋你啦 點對點debating係要層面對層面 同一角度先可以比較
駁得咁虧唉你真係-.- 讀多幾年書 中文口試先有得進步架

其實呢 你同我都係玩緊game so你講現實方面都冇乜用
你要記住 你係玩緊game 你就真係讀多幾年書先啦==
打機講到真人有咩用?黎打柒我囉 屯門呀 學校上google打bshlmc 接我放學啦

3.
咁D權限用黎做乜? 又咪係睇po回po傾計=.=
講呢D
我都係回答番你D 一星二星果D作用姐

4.
所謂既滿血定唔係滿血秒殺
我回答你啦 我諗你都知8轉弓有招叫靈魂侵蝕架
咁我用果招技整到GM 得番一血 最後用冒險家打死佢
係唔係叫秒? 靈魂侵蝕<不算攻擊技能 只是效果扣血技能

愛仔。﹏。 發表於 15-5-13 11:53 PM
1.
同我講係因為我海弓打左你兩三下

1.
技能列度得大技放左 唔代表我冇用過普攻==

2.
我已經講呢D係自知之明=.=
似你咩

咁你話bu果方面
你地幾友圍佢一個 佢甲勁唔勁已經唔關事啦下話 以眾敵寡==
你地最叻啦

3.
咁你又證明比我睇你點樣5秒冇復活囉-.-
第三人稱 係中文科典型答題字眼
通常講係記敘文中 用「他」作為全文代名詞
好心你講多D書了解下先啦==

你話我「加齊技」 我光咒技海咒技 火神果D都未加你同我講加齊技==
唉真係 不攻自破

4.
證明你邏輯有問題==
唉你自己諗下先啦7.7 再唔係叫你班狗友幫你諗下

假設VS事實 唔同架可?

5.
原來你都知你自己裝廢既=.=
很好 終於有番D自知之明

回覆 a2369369 的帖子

其實佢咁樣講
用8轉弓招叫靈魂侵蝕
整到是旦一個99lv 得番一血
比隻冒險家打人 都算秒==
因為靈魂侵蝕唔算攻擊技 咁我又冇打過佢 靜係用靈魂侵蝕整到佢得番一血

佢真係番去讀番幾年書先
乜野如果係人地打左我幾下 跟住你先黎打我收尾刀果D咪唔算囉
8轉弓技唔係打人架

笑傲無雙 玩過星曲WEB 忍影世界

愛仔。﹏。 發表於 15-5-13 10:45 PM
回覆 大大女神 的帖子

全方位垃圾一定係你啦

哇 估唔到愛仔敢挑戰BU哥
我就唔會好似愛仔咁打假字海
愛仔矛盾 BU哥雪地死亡係廢

角鬥場3V3 6場全勝 當中愛仔好似有打3場
3場都輸 愛仔豈不是 超廢? 你地族幾個95 96架wo
貴個+10架bo

一個超廢既人 係到串個「廢」既人
自己黎拎柒
論點完秒
人地五十步笑百步 你仲柒 笑百步五十步

愛仔矛盾二 跟住就屈bu哥拎幾千蚊出黎收甲
版本有數個 5k 4k 3K都出現過 好混亂呀
既然你咁多問題我就遂一答你啦
你話我嬲 又談唔上嬲既
有咩好嬲呢?
而你咁好奇我件甲 係邊個幾錢 我又答埋你啦
件甲5S幾防啦 放左之前件甲 收入2S半 閃閃火又同我出S半
自己打下團又冇中下傳 又打下王出下盾 又有S幾
我既實際支出係0

其實你打咁大段野 都冇一樣証據比到人睇
膠都廢時比

再者你覺得bu哥po得人相比人禁言 我冇預佢禁?
我大可以唔用隻8星ac 我大把ac 我唔咁做因為bu哥真係唔會好似愛仔咁
咁在意幾星呀 咁在意係咪禁言
相比起你中3 98 萬中無一既 係一個得百幾人既論壇仔比人禁言
算得係咩?
就算你點吸攻秒人 只要你比人串 你係一個中3 98既死肥仔
你都已經收皮啦

你用黎用去都係個幾招 我係咁回你架啦
一係屈人做雞 一係打成個月黑石抗 回你咪算好lo

喂 中3 15x既你望個中5 (16x)既有冇一種高高在上既感覺
高不可攀既感覺

另外點解你會因為我回唔回覆黎你 對我既成績有所質疑
留2年班既人logic 真係與眾不同

整你d條片 又真係幾好玩既 全s仲有邊個好似你咁多素材比人整姐
都係萬中無一架

s04313251 發表於 15-5-13 11:44 PM
咁就要睇情況啦
如果係人地打左我幾下 跟住你先黎打我收尾刀果D咪唔算囉 ...

唔好講咁多廢話
回答我
如果係人地打左我幾下 跟住你先黎打我收尾刀果D咪唔算囉

8轉弓招技靈魂侵蝕 唔算攻擊技 只係效果扣血技能
當我用依招技整到某一個99lv玩家得番一血時
我用冒險家打死佢 算秒嗎?

如果你話係 你可以番去讀番幾年書先出黎學人玩2kf

笑傲無雙 玩過星曲WEB 忍影世界

愛仔。﹏。 發表於 15-5-14 12:02 AM
1.

咪係 佢有戰士 都叫公平?
我好同意
^AB9906065F0C80A0CEF1ABE5CDB84634F594921DD2D7BAD6CC^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

大大女神 發表於 15-5-14 12:06 AM
哇 估唔到愛仔敢挑戰BU哥
我就唔會好似愛仔咁打假字海
愛仔矛盾 BU哥雪地死亡係廢

你有證據證到你係放盾/閃閃出錢幫你收件甲?
自己一蚊都冇用過? 咪一樣冇證據
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 12:44 PM , Processed in 0.039836 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存