2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 5月29日 帳戶封鎖公告
樓主: 7778884
go

[閒聊討論] 5月29日 帳戶封鎖公告   [複製鏈接]

唔講以為係捉姦PO…
之前已經係洛陽見到佢地兩個成相成對咁雙人馬騎黎騎去
唔知以為佢地去偷情…

THX FOR SHARING
已有 1 人評分威望 收起 理由
聖庭 -10 惡意灌水

總評分:  威望 -10   查看全部評分

認真一問,其實開按精運鏢算唔算合法?

花音淺 發表於 15-6-1 09:43 AM

按精運鏢有冇破壞對戰公平性

問g1啦

花音淺 發表於 15-6-1 09:43 AM

按精運鏢 不嬲都有懲罰 就係頭頂有惡字 會上唔到線1個鍾

但用外掛 加速後果 禦影呢二個基佬未話你知咩後果lol

用掛 封左上面2位 同之前既海皇 真係九陰一大好事  
但大家有無諗過 點解武當咁多掛奇遇既工作室  從來未封過佢地  日日都係見到佢地中古譜 開親都係好野上電視  真玩家就中埋d 藥爐  毒爐 垃圾……上電視  
唔通佢地就無用外掛嗎  ?  唔通佢地就影響唔到真正玩家嗎?

G1你班百佳平果橙   你自己留意下啦  叼你

阿六柒 發表於 15-6-3 02:37 AM
用掛 封左上面2位 同之前既海皇 真係九陰一大好事  
但大家有無諗過 點解武當咁多掛奇遇既工作室  從來未封 ...

你咁撚唔滿意可以自己去可以去拍片架
拿 上面封AC個2位就用戰鬥外掛 打玩家 人地就梗係拍你片啦
工作室又會入名俊 開好多AC去掛奇遇,你都得架 你肯唔肯去晒時間去搞?
我宜家淨係見到一隻 瀨皮狗係到就周圍吠   

7778884 發表於 15-6-3 02:42 AM
你咁撚唔滿意可以自己去可以去拍片架
拿 上面封AC個2位就用戰鬥外掛 打玩家 人地就梗係拍你片啦
工作室 ...

係呀  我都見到有隻狗係度亂吠

阿六柒 發表於 15-6-3 04:50 AM
係呀  我都見到有隻狗係度亂吠

狗嶺你好不滿呀?
不過就係封左你條線2個同志未算好lo
你呢個外掛大幫今次好彩下次拍埋你地用外掛video
封埋你狗嶺d掛狗   
不過你地用掛都要輸 慘慘豬
有人嬲嬲豬Diu gameone老母
我就支持gameone嚴正執法
gameone做得好

Btw我又中參合又中龍爪 你得毒爐渣? sad

7778884 發表於 15-6-3 09:29 AM
狗嶺你好不滿呀?
不過就係封左你條線2個同志未算好lo
你呢個外掛大幫今次好彩下次拍埋你地用外掛video  ...

講經咩  對人唔對事既  你咬撚住狗嶺來吠我理解
而家係請緊用外掛問題呀弟弟
狗嶺用外掛打你地  你地就話唔撚公平  咁  工作室用外掛爭奇遇就可以解釋對真正生活玩家公平嗎?(入名俊,比d時間去搞d  ac來掛就大撚晒)
你話我都可以咁做。咁一樣道理……你都可以用外掛打返狗嶺佢地架
可能掛奇遇果d 係你地開啦  

回覆 阿六柒 的帖子

係呀師兄,我完全同意你嘅睇法!
原來邪教唔止煮蛋勁,挂奇遇都有一手!
邪教啲古譜撚一定係工作室嚟拉,奇曬個ser啲好野!
啲參合十開太十野球九又一定係奇返嚟架拉!
信唔信驚one封曬你哋ac呀拿?

阿六柒 發表於 15-6-3 08:39 PM
講經咩  對人唔對事既  你咬撚住狗嶺來吠我理解
而家係請緊用外掛問題呀弟弟
狗嶺用外掛打你地  你地就話 ...

哦 人地晒時間去搵錢 未有錢LO 好撚正常 多勞多得
你仲惡撚過共產黨啵 開AC 入名俊掛奇遇 都唔撚得?
你係到小學雞發窮惡呀

邪教呢就唔會用外掛打交既 唔好意思
我地冇狗嶺又不擇手段LO
開AC 掛機同 用外掛同玩家打係2回事啵 咪混淆視線啦7.7

我都想奇遇係我地開呀    不過唔好意思 係人都知淨係可以 掛機等奇遇黎搵我
你宜家係咪好心急想是但搵D 外掛罪名掛係邪教身上呢??
好可惜你跟住連自己講乜都唔撚知 , 狗嶺出到你呢D垃圾打手真係可惜
可唔可以搵D高質少少?

先講明, 本人唔支持任何外掛, 隻game明明設計得咁好, 技術取勝,係都要破壞依個規則,真係好討厭。

其實掛奇遇都係睇機率,係人都有機會中。。。至於幣商工作室會中奇遇, 係因為多ac掛奇遇, 多ac咪多機會中。。。佢地點解可以開咁多隻ac, 係因為佢地將game檔嘅res檔改做另一種格式, 令佢地突破正常3開嘅界限,變到廿幾三十開, 不過d畫面就完全睇唔到風景同npc樣人樣,唔係用外掛,正常人都做到, 你敢做就得,改程式而已。不過飛黎飛去果d就唔排除係用外掛。

其實我係路過的, 上面所講我試過, 不過唔係喺九陰, 而係其他game, 咩online game都做到上述嘅野。 我係睇唔過眼有無知人士乜柒都唔識喺唔同post亂咁噏, 果d中奇遇嘅ac都係有名俊,就算顯示係冇, 果d ac 系統係會判定為有名俊, 因為佢地本身入左名俊, 但因為佢地完全冇off到, 會令名俊keep住喺度。 (唔信你維護後將冇名俊ac入3日名俊,掛到下星期維護)

都係果句, 掛奇遇睇機率,人品爆發咪中仇怡易香,好似你咁咪中垃圾奇遇囉。

邪教研究部

回覆 Kingsonking 的帖子

冇你咁好氣同佢鳩up

7778884 發表於 15-6-3 11:15 PM
哦 人地晒時間去搵錢 未有錢LO 好撚正常 多勞多得
你仲發撚過共產黨啵 開AC 入名俊掛奇遇 都唔撚得?
你 ...

你都on撚鳩  由頭到尾我有閪講過邪教用外掛咩  邊隻字眼提到你地邪教(我只係作個比如) 唔好成撚日對人唔對事啦  咁撚易安個罪名比你既話  你地自己都最好要反醒下 爭係識係咁吠 你係人來架  應該唔會有狗識打字掛 理智少少 啦
唔好見到我新手ac 就安個狗嶺打手既名比我 相信唔係狗嶺線既玩家都經歷過比佢地恰既苦楚吧  之前我比狗嶺 魚影恰
我都唔知幾想佢地扑街含家產……
如果唔用其他程式幫助  只開多ac掛奇遇緊無問題架  佢地用到咁明顯 你都話工作室係用努力同公平咁搵食  咁我無野好講囉……

Kingsonking 發表於 15-6-3 11:19 PM
先講明, 本人唔支持任何外掛, 隻game明明設計得咁好, 技術取勝,係都要破壞依個規則,真係好討厭。

其 ...

呢位師兄  好多謝你咁祥細既解答先!你所講既野好有道理我接受!
但係果堆ac  可以自動去同一個位置 團練 可以自動運標  可以自動反生 難道佢地係一間有數名員工可以去做呢d野既公司嗎?1 2個人可以同時要打理咁多ac  我唔信囉  如果人多既話  現時大6又好  香港又好  人工係幾多?計下數吧……
同埋我又無話上面比人封既2位扑街 值得可憐  
我只係覺得用按精幫手又好  用掛又好  總之對其他玩家唔公平就要封
最後:當初回復呢篇野  我係想g1班狗閪正視下呢個問題。既然你地話工作室佢地無用到果d程式既  咪無囉  佢地係岩既咪岩囉  大家都覺得無問題既,我又點會接受唔到呢

Kingsonking  仲有你隔離post潛左水  發表於 15-6-4 09:14 AM
Kingsonking  人地有系統控制哂, 為數5,6個人可以搞掂  發表於 15-6-4 09:13 AM
Kingsonking  咁又真係有公司做依d野, 如果唔係d人點有錠買,有物品買  發表於 15-6-4 09:09 AM

阿六柒 發表於 15-6-4 12:13 AM
你都on撚鳩  由頭到尾我有閪講過邪教用外掛咩  邊隻字眼提到你地邪教(我只係作個比如) 唔好成撚日對人 ...

你真係吾好怪我針鳩你
由你個名已經夠挑釁邪教
你知d吾知d既歷史可以亂up
連邪教根本就無入神判線一刻已知你玩野
工作室個個game都有
有乜好大驚小怪?
人地有心搵錢 你點阻人呀?
用下腦啦

7778884 發表於 15-6-4 01:20 AM
你真係吾好怪我針鳩你
由你個名已經夠挑釁邪教
你知d吾知d既歷史可以亂up

我個阿67  係指  同門果個  唔係你地果個
阻止唔到  叼下g1唔去阻止都好呀

回覆 f.lace 的帖子

話我9 up, 鳴鳴鳴T_T
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 05:38 AM , Processed in 0.038844 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存