2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 海外專區 香港之光Myth係日本上位
樓主: youbaba
go

[疑難] 香港之光Myth係日本上位   [複製鏈接]

回覆 donald02hk 的帖子

有時打國戰得閒會拍埋片._.

呢個post竟然有100個回覆
究竟發生咩事

定d黎啦 識玩一定係咁玩 2CH雖然係日服FEZ最大既討論區 但大部份玩家既言論都好唔中立囉 唔係睇事係睇人 你只要唔係日本人 就算你玩得好 單兵能力高 人地都係當你係中華 都係踩尻你架啦 依個係事實 一係好撚出色啦 步兵實力 但我唔見日本以外 有好出色既外國部隊 玩左4年幾日服都睇唔到有 可能我見識少 總言知 日本依個國家 軍國主義 民族性咁強 你唔係日本人 好多日本人已經排斥同唔爽架啦 依個係事實黎既 雪上加霜 都唔係少見 俾人話中華部隊 都唔係1個團 2個團 既事;)

MileyCyrus  學術性言論  發表於 15-7-16 09:34 PM
已有 4 人評分Good 收起 理由
我係一個人 + 3 好少見到咁理性既人
匡noah + 3 估你唔到 講得咁撚好LOL!
◎康仔● + 3 咁多人花生,難得有人講真話 good.
六b + 3 估唔到2KF仲有d講野有point既人. 我仲以為.

總評分:  Good + 12   查看全部評分

大家無需針對係DES同MYTH到討論 係日版FEZ 台灣/香港/澳門/大陸 一律係日本人眼中 只係"中華" . 都講得你中華 已經唔係針對技術果方面去插你 而根本係 "你唔係日本人;)"

忍影世界 玩過星曲WEB

回覆 花紋 的帖子

同意  全國都差唔多係沙文主義:O

匡noah  \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\  發表於 15-7-17 04:12 PM
上海.  我已經是天下無敵了!  發表於 15-7-17 12:50 AM

其實我比較想知D日本人話MY 佢地d 咩(我真係好想伸手呀呀~~~
抱歉我唔識日文..

tingting1012 發表於 15-7-18 05:08 PM
其實我比較想知D日本人話MY 佢地d 咩(我真係好想伸手呀呀~~~
抱歉我唔識日文.. ...

1.唔識講日文
2.呢個五倍經活動個團多左好多人

最近好似係討論緊我地既課金量

ps: 團入邊已經有幾位手足係今次活動抽左百幾次

經不準確計算全團暫時已經課左接近500-600抽

um 俾人講呢d我都冇計既

我地人多錢多 sorry係我地錯
已有 1 人評分Good 收起 理由
tingting1012 + 1 有錢就是任性

總評分:  Good + 1   查看全部評分

全團課左600抽都唔係好多姐

以前打機既細路仔都就快出曬社會可以課少少玩下game

我入黎留個名炸  睇下個po仲有無野吹水

jeffrey1025 發表於 15-7-18 07:25 PM
1.唔識講日文
2.呢個五倍經活動個團多左好多人

其實 係 3個人都300抽

計計埋埋 唔止5-6百

十週年勳章(賀詞)

路過....

★〞SiuwAL 發表於 15-7-19 03:29 AM
其實 係 3個人都300抽

計計埋埋 唔止5-6百

嘩~真係好多啊
但我有個FD每次都抽50次 咁耐加埋1000次都有
乜5,600好多架咩?

仲有,聽講你地星期二輸左比DES喎,點解唔出聲既,仲有之後連打個場2次又再輸

而且雲哥,我日文雖則唔係幾好,但好似唔止話你地5倍時有問題,咪扮野啦,當人唔識字咩
うっかりカセ側にはいったらMythの奴が居てクソ建築しまくって
五分だったのが一気にお葬式にまでなったんだけど…
ご丁寧に敵キプから自軍オベの位置まで誘導するようにエク建てまくってる

Mythとかいう部隊大量に入ってくるくせに弱いんだけど
カセさん大丈夫?
高台から降下する部隊ごっこして死にすぎじゃない?

薔薇のセイヤク
うさぎ時計
MYST(佢錯字)
部隊で動いて押し引きの連携上手くなってきてるから、もう野良の日本人より上手いな

仲有D無你地名,但都係講緊你地,話自己有人識日文,點解要選擇性回答人地?

mly74113  不能同意更多  發表於 15-7-19 05:51 PM

十週年勳章(賀詞)

(呵欠
windtom + 1 發現小星塵

youbaba 發表於 15-7-19 04:34 PM
嘩~真係好多啊
乜5,600好多架咩?

見到, 知道, 感覺

今次黎多個聽講

你地真係好拿柒 ~_~

星期六夜晚11-12點打上中下三路場俾我推到出唔到城有冇喊呀

俾我帶住班細係你地面前硬爆死門恥唔恥辱

又輸成條啦喎

冇我地名都入我地數呀

哇hi你, 你地係咪俾我地踩得多踩到傻撚左呀

youbaba 發表於 15-7-19 04:34 PM
嘩~真係好多啊
乜5,600好多架咩?

〆はうどぉぉん!!
とかいう癌部隊もDesperado並の糞っぷりだけどな
10人規模で僻地攻めては全滅を繰り返す本物の思考停止糞部隊

比較想知 解咩

★〞SiuwAL 發表於 15-7-19 06:27 PM
〆はうどぉぉん!!
とかいう癌部隊もDesperado並の糞っぷりだけどな
10人規模で僻地攻めては全滅を繰 ...

者係呢個團既人, 停止緊思考囉

又可以咁解

呢班on9都冇腦既

jeffrey1025 發表於 15-7-19 06:29 PM
者係呢個團既人, 停止緊思考囉

又可以咁解

唔可以咁講 ,我覺得,佢地d團員有部分係勁 有好團員 但個女團長~~~~都係冇解

...AR ..係男人先岩
kennethas + 1 重點黎啦..最後果句

★〞SiuwAL 發表於 15-7-19 06:33 PM
唔可以咁講 ,我覺得,佢地d團員有部分係勁 有好團員 但個團長~~~~都係冇解

我成日都話des最大既weak point就係個團長on9既

其實我不嬲都話des班細既唔差架

只係跟左個on9大佬

on9到係港服打elite唔夠做要放人黎櫻龍同my借人仲要俾人reject

on9到係日服追打我地跟手俾我地場場炒一條

on9到放25仔入黎我rc偷聽成個星期仲可以打六場輸四場

最on9既係放25仔入黎我地呢邊結果俾自己友出賣報串俾我聽, 搞人個團搞唔成仲要清洗自己個whatsapp group
跟手怕我地追打仲要唔集合一星期

更on9既係原來有班人入左des跟係唔會聽個團長指揮, 連自己人都控制唔到既點解

嗯, 呢個團, 大有可為呀

拿我都話多手cap下圖好好玩架啦

我成日都咁講
入得日服既香港團, 根本暫時冇任何團可以有50人, 國戰嬴輸有時候就睇下其他入場既街人水平
我一向都話一個團帶住20幾30人, 嬴一條線, 如果其他線輸哂, 係冇能力救架, 但係嬴輸既分別一定唔會太大
因為咁你地時時輸一格兩格俾人既場我已經唔提架啦, 當係你地個邊街人差囉, 幫你諗埋借口
不過......作為一個團, 如果可以搞到個場輸條幾既呢.......唉諗下啦, 同舊屎有咩分別

唉, 我幾時都話, 我地my既目標係打嬴日本仔

唔係同班冇思考既屎部隊對打架啦

唔好再回啦my友, 同班屎點嘈落去都冇用

你跟本唔知佢地有冇腦, 有你都唔知放左係邊度

djdennislai  難得樓主上水.........唔好畀佢停呀!!!!!  發表於 15-7-19 11:49 PM

班分身太頂癮  忍唔到手  人地又驚PO相 見到正身

sh!t.
乜私聊壞左咩 ?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 08:07 AM , Processed in 0.039283 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存