2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 海外專區 #最毒婦人心#如要赢場請找她
樓主: kz健
go

[疑難] #最毒婦人心#如要赢場請找她   [複製鏈接]

笨蛋仙人 發表於 16-11-19 09:53 AM
暫時日服團印象比較深刻都係突擊小隊
人數十零個左右個  已經做到兵線控制 視野 領域拆建
拎到優勢之後  ...

Haha,已經3個月無玩啦ww
突擊小隊@@?,之前I服印象很一般般呢,感覺人超多,但時不時都會被打穿,現在合服強多了( ´▽` )ノ,想像得到是很整齊那種@@

問題兒沒甘多人呢,合服前都喜歡遭遇戰/跑ob,步兵質素幾高,幾隻人打爆人地一隊,但始終他們很小圈子,作風好低調,好少有新人加入,有陣子同紅國EXE團有火藥味,團對團那種爆炸性真的很大開眼界,合服之後愈來愈hea,基本天天QML就完場,玩到me都開始有啲悶( ̄∇ ̄)

合服之後 多左QML成功爆城就真
問題兒見親都係藍國城掛機
好少同場

笨蛋仙人 發表於 16-11-19 11:22 AM
合服之後 多左QML成功爆城就真
問題兒見親都係藍國城掛機
好少同場

我都有開團招番啲港人一齊玩,始終港人一齊玩開心啲,打下中文字,溝通易左,吹下水打下國戰開心玩又一日,下面確實有post開左,但感覺大家都很分化,就以kz跟魔day這事,就知道明明大家藍國人同一場國戰都可以互相指責,而唔系大家想辦法一起解決問題,很負能量

本人主張     <我和我的小伙伴>   這種ww

黎左日服識左好多唔同既人好開心,大家都很樂意同我一齊玩,但真的唔希望大家黎到日服已經很小圈子仲甘多分歧,感覺百害無一利,放左工想輕鬆玩下都好似無朋友甘ww,將心比心,希望大家唔好再甘負能量(^_-)

YUI小唯 發表於 16-11-19 11:37 AM
我都有開團招番啲港人一齊玩,始終港人一齊玩開心啲,打下中文字,溝通易左,吹下水打下國戰開心玩又一日 ...

本來港服生態就係咁
惡性競爭
去到日服應該重新出發
放低港服既價值觀
比機會自己識下D以前唔知既人 比機會人地識下你

YUI小唯 發表於 16-11-19 11:37 AM
我都有開團招番啲港人一齊玩,始終港人一齊玩開心啲,打下中文字,溝通易左,吹下水打下國戰開心玩又一日 ...

但似係魔Day狗眼看人低係背後講樓主點點點
又將輸q依個責任推比人

笨蛋仙人 發表於 16-11-19 09:53 AM
暫時日服團印象比較深刻都係突擊小隊
人數十零個左右個  已經做到兵線控制 視野 領域拆建
拎到優勢之後  ...

好多部隊都係入一堆人死壓一線
唔理召喚
得藍國突擊小隊入得多人+肯包辦召喚
不過最近都唔太撞到佢地(時間問題?)

至於樓主呢D小事唔洗放上黎啦
你地得六個人邊可能將責任放晒係你地身上
比人背後鬧一次就要放一次上2kf都幾辛苦

如果入小隊冇執過職
六人其實出召好過壓線
3騎2巨1死都屌打對面啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 04:45 PM , Processed in 0.025966 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存