2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 手機交易區 [減價][陸服]賣重課FGO帳號 連寶具52隻5星 5寶黑貞花嫁 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[減價][陸服]賣重課FGO帳號 連寶具52隻5星 5寶黑貞花嫁 [複製鏈接]

陸服有分ios同android服, 2服唔共通, 此ac係ios服既, an機既朋友唔好意思喇~

重課號, 登陸33X天 5星52隻 計埋4個盤子56隻5星

5寶黑貞花嫁, 4寶白貞,日後高難本無煩惱

4星大多滿寶, 泳裝馬大4寶,泳裝蛋糕4寶 等復刻5寶

陸服目前進度係岩岩完佐泳裝弓呆同伊莉亞~
泳裝抽到, 但伊莉亞課佐6單唔出我都無計-,-

3星及以下全部滿寶, 集郵福音~

4張寶石, 7張黑杯, 9張2030, 6張月勝 夢寐以求禮裝組合

4星及以下禮裝就唔放圖喇, 不過4星禮裝夠5張就合~未賣過~

原本無打算賣, 不過近期決定去working holiday, 想專心旅行工作~ 無時間再肝lu

雖然唁捨得, 舊既唔去新既唔黎, 希望有緣人接手喇~

現賣 $18000

呢隻game1%5星率, 10單唔出課大有人在~~

當你超好運氣, 平均2單就出1隻5星~ 1單6百左右hkd

30單唔洗既價錢比你買到百幾單既ac, 物超所值喇下話

不過肯唔肯洗咁多錢落手機game就見人見智, 買家自己諗喇~

不過少數怕長計, 玩得fgo就算係小課, 唔多唔少都每期都個1-2單咖喇xd

與其怕課完唔出, 不如搵個一早幫你課好哂咖喇~

價唔係死既, 有緣人or有心對個ac既有得傾傾~~

有意就whatapps我喇~ 講價可以, 不過唔好係講完價就無聲氣個種就ok了~

想要其他圖都可以wtapps我~  

帳號係綁bilibili既~ 綁佐自己手機同email, 2個都仲用緊, 唔存在死綁問題~
隨時換綁, 換完同自己既一樣, 不留前用家痕跡~ 可以放心, 仲好過引繼碼~
當然我會協助你換埋喇~

hkd$18000 可講價, mtr面交或中銀過數都可以~~
wtapps:54051997~

現時14800

之前幾位唔好意思,但價錢同心理價位真係差有D遠><

但我都減價求售吧, 14800 有意既再WTAPPS我
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 06:03 PM , Processed in 0.026975 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存