2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AVA戰地之王 [討論]你地覺得戰車模式有咩要改良?
樓主: ngan8888
go

[討論]你地覺得戰車模式有咩要改良?   [複製鏈接]

手榴彈應可和RPG一樣可破壞戰車  笑了~~
手榴彈點同RPG比
修車時的真實感不足
系咪要拎往個螺絲批==?
RPG箱太少  
只系赤蝎同意
坦克要人推,架坦克無炮開,行駛時只係一個移動目標
你玩囇 LA
坦克以龜速行動
介紹下A.V.A部坦克(2A3)豹     豹”2A6主戰坦克是世界上火力最强的坦克之一,它裝備1門120毫米口徑滑膛炮,1挺7.62毫米機槍,1挺7.62毫米的防空機槍,此外還有16具烟幕放射器(炮塔兩側各8具)。德國人的射控技術一向都傲視同群,夜視技術以及精準度讓豹II能夠立足各國坦克水平以上。
發動機功率1500馬力,潛水渡河深度4.1米,最高時速一小時70公里,具備防生化襲擊功能。
70/15=4.666666667公里
4.666666667公里個超大呀!!!!!!

025324 發表於 11-8-27 07:00 PM
手榴彈應可和RPG一樣可破壞戰車  笑了~~
手榴彈點同RPG比
修車時的真實感不足

但係我間學校果個黃埔軍校
果部坦克無ava行得禁慢
快到我叉d飛左出去......

ngan8888 發表於 11-8-27 10:05 PM
但係我間學校果個黃埔軍校
果部坦克無ava行得禁慢
快到我叉d飛左出去...... ...

坦克有分輕 中 重
黃埔軍校系超輕型
ava系中型

025324 發表於 11-8-28 07:46 AM
坦克有分輕 中 重
黃埔軍校系超輕型
ava系中型

你點知???
(雖然我都唔知....)

傻仔!
有無問教官呀!
黃埔軍校系量產型再改裝

ngan8888  哦.....  發表於 11-8-29 01:46 PM

如果戰車ge速度同死谷王一樣,個地圖一定好大!!

笑傲無雙

2000FUN高級達人 發表於 11-8-28 07:13 PM
如果戰車ge速度同死谷王一樣,個地圖一定好大!!

離完題未呀你?

我覺得 RPG 應該係好似手榴彈咁比錢買入場玩..
可以用EU 買.用完即棄,一次性果種RPG...用點數就可以買D 有熱感追踪..配穿甲彈GE

果個箱應該可以DELETE 左去

減少不必要的爭吵

成班人好似乞衣開飯咁...."某"晒係箱前唔知做咩

紅豆牛奶糖 發表於 11-8-29 02:37 AM
可以用EU 買.用完即棄,一次性果種RPG...用點數就可以買D 有 ...

咁如果冇人買咁咪輸硬?

紅豆牛奶糖 發表於 11-8-29 02:37 AM
可以用EU 買.用完即棄,一次性果種RPG...用點數就可以買D 有 ...

但係你唔會唔知D槍要幾平架@@
如果要比錢買直接唔好玩戰車.....
再講RPG係可以多次用架....
我估AVA都唔會正成禁
(雖然我都中意只係渣火箭炸車)

回復 k5089898 的帖子

戰車又唔係一定要炸車先贏...戰車仲有另一個重點係包車...因為好多時個RPG 箱..係開唔到....

我講GE 模式係買天數 好似手榴彈咁  最基本果種 7 天1200EU...

你入場前唔會問人有無買手榴彈掛...因為無人會想過有人唔買...同埋應該有種戰車地雷賣..守方HOLD 車多一

個方法.又可以比攻方除左修車外 賺分數

呢D 唔係死谷果D 彈B ...SAIGAI 12...果種 點裝...應該係基本裝傋

回復 ngan8888 的帖子

D槍 平成點...你講反話 .?...我唔係太明

最重要 賺錢有方法..

如果咩都唔買...請問師兄 你是否基本戰士呢 ?

用M16 A2(未改) ...基本防彈衣...基本頭盔..基本軍服..基本軍靴...基本手套 ?

EU 都可以買到比基本好一點的裝傋...沒錢買可以去刷血戰...有護目鏡...有面罩...有彈B...有點槍...有防彈衣

RPG 可多次用...咁都可以出一D 用完即棄...可以出幾款俄製..幾款美製...咁仲好...

ngan8888  果把M4之外同把手槍外,基本上算係基本戰士 幾款俄製..幾款美製RPG?定係M79(榴彈發射器)  發表於 11-8-29 03:22 PM

好似 AK 47 同M 16 一把俄製 一把美製

...我係一次電視目中..看到一件美式反坦克肩上炮...有熱感追踪....覺得幾勁....同埋我想改槍入便可以比D槍有前置GE 榴彈發射器

今日有個想法...係隻GAME 應該比狙擊手買D 掩蔽物...不過咁樣可能更多人龜....

ray199569  你話AT4?http://www.youtube.com/watch?v=i2cFOx5NCWk  發表於 11-8-30 06:36 PM

其實有另外兩個問題.
1.點解部野唔識發炮
2.(無知)個人認為D坦克好舊.仲舊過2次大戰果D.點解唔M1A1呢?

91772535 發表於 11-8-30 09:15 AM
其實有另外兩個問題.
1.點解部野唔識發炮
2.(無知)個人認為D坦克好舊.仲舊過2次大戰果D.點解唔M1A1呢? ...

無知的小孩快D長大~~~
部坦克系NO.1  M1A1?? 垃圾啦~~

回復 91772535 的帖子

abrams用噴射引擎,我估應該快過德國既leopard掛
仲有隻game講歐洲同俄國,點會用美國坦克?

ray199569 發表於 11-8-30 05:23 PM
回復 91772535 的帖子

abrams用噴射引擎,我估應該快過德國既leopard掛

極同意=//=一部虎式都可以打爆3部M1A1 LA= =

改 . 一人修車時間為7秒.個人得分=3      二人修車時間為4秒.每人得分=2    無敵時間=4-5秒
改 . RPG真實威力強大, 應該多數1砲毁,有時2砲,無須有時3砲才毁,
改 . 可以人手控制戰車主炮開火
(這樣能加快遊戲速度:smilie_:):)

1. AVA戰車係電腦控制唔係人手控制 咁快既話你都跟唔切啦   人手同電腦控制係兩樣野搞清楚唔該
2. 因為如果你可以蹲入去又唔比炸死既話咁太屈機  你把機槍射得又快又高攻又準   同埋佢賣點都唔係玩坦克車  係要玩團體合作
3. 呢個我都唔知...
4. 呢個其實無咩必要整出尼  只要你禁e同時狂禁g就搶你唔到,你可以企埋d,阻住後面/格尼果個搶你rpg
5. 我有時都會咁,禁右健無啦啦同我射左rpg出尼炸q死左自己  我都好唔鋸...

回復 k5089898 的帖子

online game尼咋...
就算pc game都唔會整到咁真實啦係咪...
佢既賣點係守果方就炸車之後包車  
攻果方就要殺包車之後整車再推
係玩合作
唔係玩真實...
如果玩真實好多野都唔合理架啦
BF3係多人遊戲上戰具都係禁E上左(除左係故事入面就會爬入戰具)
你諗下,如果次次都慢慢入去咪難玩囉 果陣你又嘈架啦 , 爬得慢又比狙擊手射死
rpg如果得2枝點夠玩....
如果做到你所講既咁真就唔洗係online gamE界搵食
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:36 AM , Processed in 0.040534 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存