2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古惑仔之義 SER1 S深愛著你S之張保仔
go

SER1 S深愛著你S之張保仔 [複製鏈接]

講深愛著你個ac仲多野講,有冇人見過係未3轉時刀手有神打所有技能(唔只一個ac),而佢係神打時有刀手所有技能!
(gameone回覆聲稱己刪除有問題ac的所有不合法的技能,但係過幾日又有返所有技能)
你個AC多左咩野唔需要我啦(你自己心中有數唔需要我去"點"出黎)
當時佢仲要叫花豹佢地唔叫好上黑道300場打佢掛tim!連佢自己友阿may都2000fun講左出黎,講得你岩唔岩呀?
轉頭深愛著你又唔係上黑道掃人掛(呢D係唔係言而無信呢?)

你和深AC同d EQ真係好多+9新裝!一個人有幾個頭版ac,個個都著+9eq 一個人要8件裝(我幫你計下數你有幾多個ac先,
深愛著你,浪客劍心,001,魔警神捕,雅典娜都5個ac)即係40件eq,如果你唔係放裝的話,你即係一次換eq要駛10幾萬?
人地花豹駛左30幾萬,咁你地班大佬咪成加埋過百萬!
你d eq多到可以派比人著,我都見過打打交有人係度派eq比佢自己友啦!唔通收eq既玩家係同gameone打?成日話放裝同打
交係兩回事,我想問gameone比eq你賣,你轉頭拎d未賣得出既 eq派出黎幫你打交d玩家!
下~唔怪得之咁多玩家係放裝果時就已經開始無人玩
仲有有人同你收裝果陣時,耐久度係用過!即係証明你d唔係放係等賣,係借比人著先賣啦!唔怪之得有咁多玩家去幫你地和十啦
咁多好處!你咁樣做生意手法都得呀?本來放eq同你地用bug我都唔理你地,人地唔講出唔代表無呢件事!
但係你地成日口中話花豹木木改咩改咩...實則你地係咪唔抵得人地有錢收eq?預左你地講話隻game多bug,咁你地搵d bug出黎令到
深愛著你,浪客可以唔駛死!
GAMEONE交比一個十幾歲既小朋友做SALES SELL+9EQ?唔怪之得呢隻GAMEONE越黎越少人玩!

十幾歲Do 係頭版 打死你
你吾自卑
仲要講比人聽

原帖由 Red_ChUn 於 2008-7-25 10:45 PM 發表
十幾歲Do 係頭版 打死你
你吾自卑
仲要講比人聽

睇黎你理解能力真係幾低WO~任何人都識渣住D新+9EQ去殺人啦,何況係一個AC!幾個頭版AC任佢自己控制!
好好笑 你有冇得渣D高LV AC呀!叫聲深哥可能有+9新EQ借比你升下LV

佢點止5個ac呀..又錯料
好撚心收下料先啦,我屌

原帖由 superpower 於 2008-7-25 11:18 PM 發表
佢點止5個ac呀..又錯料
好撚心收下料先啦,我屌

下~我求其數佢幾個ac ja,你都咁大反應 睇清楚d啦!仲有唔通你都叫佢深哥架,你幫過佢開佢ac出黎打交!

下~~又求其?你玩呀,應真D啦,人地話哂第1位架,你當2000fun係咩?求其又出post 係道吠,咁求其D人唔知架ma,你知哂得啦

原來花豹為e隻game駛左30幾萬@@… 俾個"威"字佢
聽你咁講40件eq換1次要駛10幾萬 咁1件咪座底要$2500? 搵鬼收咩  

原帖由 卜公卜公 於 2008-7-25 10:39 PM 發表
講深愛著你個ac仲多野講,有冇人見過係未3轉時刀手有神打所有技能(唔只一個ac),而佢係神打時有刀手所有技能!
(gameone回覆聲稱己刪除有問題ac的所有不合法的技能,但係過幾日又有返所有技能)
你個AC多左咩野唔需要我 ...

你木木敢講佢無GAMEONE電話??無打上去叫人改乜改乜??? 叫個臭西出聲啦 我個身唔止8件+9丫 件件有丫 咁點???? 得你花豹有錢咩 豬西~

原帖由 superpower 於 2008-7-25 11:33 PM 發表
下~~又求其?你玩呀,應真D啦,人地話哂第1位架,你當2000fun係咩?求其又出post 係道吠,咁求其D人唔知架ma,你知哂得啦

我好認真wo,不過求其數都可以講得出佢d ac!你估擒日果post真係你做主角咩 主角就係呢個post呀!
要嘈的話就過黎呢個post嘈!大力只做前奏ja:smilie_/): :smilie_/): :smilie_/):

用過唔俾放???你可以叫佢唔好收嫁~ 我放唔放都得嫁~~~~~~~~~~~~~豬西

終於講到和深lu....

唔知幾時先到戲肉攪到gameone唔比eq佢放呢

我幾多隻頭板 關你鳩事咩~ 你卜公呢???百大都未見到你丫~~~~收唔收EQ丫 平D俾你啦 你窮既話

原帖由 卜公卜公 於 2008-7-25 11:29 PM 發表

下~我求其數佢幾個ac ja,你都咁大反應 睇清楚d啦!仲有唔通你都叫佢深哥架,你幫過佢開佢ac出黎打交!

貢講睇黎你係比深仔打到成肚氣果d,衰仔比條路人行下啦

全9有問題丫??????TEXAS都全9啦 講撚埋佢啦~~~~~~~~~~~ 你花豹全10啦~~~~~~~~仲有問題啦~~~~~~~~~~~~~~~有錢要俾你屌~~~~~~得你花豹有錢咩~~~你唔去屌埋李嘉誠~~~~~~~~

都係個句啦,和新十完全係個GM會!!!!!!!!
可想而知個會D人有幾得逞,賣唔出EQ又係到送,真係唔怪得知和十出左咁多狗啦-.-

原帖由 S深愛著妳S 於 2008-7-25 11:45 PM 發表

你木木敢講佢無GAMEONE電話??無打上去叫人改乜改乜??? 叫個臭西出聲啦 我個身唔止8件+9丫 件件有丫 咁點???? 得你花豹有錢咩 豬西~

我都有gameone電話啦!咁撚尻架,點呀比人爆左bug唔高興呀!個個都可以上黑道300場呀!點撚樣呀我係篤你!人地花豹真係有錢架,豬西!
你呢,你賣eq ja!你估你自己真係有錢收eq呀!小朋友諗清楚d ac係邊個比你先啦!gameone交比你賣eq ja!gameone有冇叫你拎eq比你
自己著呀...柒下柒下!仲有上次係黒道渣花豹打死火箭崙都係得10歲ja!唔通我笑唔笑你極度硬膠!

原帖由 夜風魂影 於 2008-7-25 11:54 PM 發表
都係個句啦,和新十完全係個GM會!!!!!!!!
可想而知個會D人有幾得逞,賣唔出EQ又係到送,真係唔怪得知和十出左咁多狗啦-.-

狗唔只多,仲有好多識得擦鞋tim!

回復 8# S深愛著妳S 的帖子

轉對手wo~~醒喎,乜火箭崙又得10歲咩
我真係mo撚野好講

原帖由 卜公卜公 於 2008-7-25 11:55 PM 發表

我都有gameone電話啦!咁撚尻架,點呀比人爆左bug唔高興呀!個個都可以上黑道300場呀!點撚樣呀我係篤你!人地花豹真係有錢架,豬西!
你呢,你賣eq ja!你估你自己真係有錢收eq呀!小朋友諗清楚d ac係邊個比你先啦!gameo ...

我何止有BUG呀 我係300場用撚埋俾你睇TIM呀 咁點丫 最多咪CUT技~~~~~~~~叫GAMEONE鎖我ACC囉~~~~~~~~~~你理得我D EQ邊到黎姐~~~~~~~~我係多丫~~~~我俾埋兄弟用~~~~俾埋張耀揚用~~~~~~俾埋YIN81用 都唔關你事啦~~~~~講無用嫁呢D野 你係GAME好大聲嫁~~~~~~搞大佢啦~~~~~~唔好俾我放EQ丫~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 卜公卜公 於 2008-7-25 11:55 PM 發表

你呢,你賣eq ja!你估你自己真係有錢收eq呀!小朋友諗清楚d ac係邊個比你先啦!gameo ...

gameone話你知佢比d eq 和深放咖???
你依家究竟攪大佢定出黎攪笑???
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-18 04:35 AM , Processed in 0.039713 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存