2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 大家~我們和諧掉了@@入來看看吧
go

[疑難] 大家~我們和諧掉了@@入來看看吧 [複製鏈接]

大家…我們和諧掉了!~所以也用和諧色和紫嫣兒msn說好了
情況就是兩方也有錯囉小的呢…就是沒看頻就去出死0~小強他們呢…就是踢人時候懶得打原因囉
可能…大家回的post也有攻擊性…不過…唔緊要…人呢總有唔冷靜的囉…火大的時候總是會說出
不好的話~複水難收就是這道理囉…不過呢水等它蒸發吧^^好彩大家道理人…無傷和氣…大家也
愛面子不想認錯就是囉…大家有時呢…一時的意念就可改變很多事吧…火的時候…冷靜下囉…多一
位朋友…多一位敵人…紫國會因為我們的改變而強起來^^大家要加油囉…紫說刺是一定有的了…
嗯…我也這樣認為…不過…刺是會因為時間而消失

D圖細到咁點睇

對不起啦…圖太少可我一會會上傳清一點的

就係存左都係睇唔到呀

十週年勳章(賀詞)

個圖d字細到咩咁
叫人點睇姊
而家蝦我眼細
好  入正題
樓主係邊個水回血先  主水定副水  事情講明d好  廢時令人誤會
仲有  為左唔會引發罵戰  改一改上面d語氣  例如個d咩野 低低X  低X咁

原帖由 人魚hime 於 2008-8-22 01:09 PM 發表
對不起啦…圖太少可我一會會上傳清一點的

好呀,等你放圖

sorry都係唔多得…要睇加我msn

原帖由 電視乂炎斬 於 2008-8-22 01:12 PM 發表
個圖d字細到咩咁
叫人點睇姊
而家蝦我眼細
好  入正題
樓主係邊個水回血先  主水定副水  事情講明d好  廢時令人誤會
仲有  為左唔會引發罵戰  改一改上面d語氣  例如個d咩野  ...

有時d人連主水都副水都唔知邊個打邊個

biz輝好串架

有次打國戰 開聲賣野

佢無啦啦串我 xxx做咩手然抄我百變fd個名

跟住我叫佢夠薑講多次 ,佢跟住潛左水

十週年勳章(賀詞)

原帖由 INFINITY 於 2008-8-22 01:18 PM 發表

有時d人連主水都副水都唔知邊個打邊個

咁個d人
就抵踢啦
(我估唔會有人認為主水係對方據點掛 )

8樓
我係係第三個水回血@@
是主水用完呢
第二人個個水工也在
第三只有2個人一個水銀一個水工
嗯嗯…玩了那麼久…主水也分不清可以去死的
9樓
~A~常常見到佢…原來也是白目一名
10樓請不要誤會我啊…我不是那種人
那時候呢…主水都沒了…只有兩個…一個是多人的
一個是只有兩個人的…我是在兩個人的回血…

原帖由 人魚hime 於 2008-8-22 01:05 PM 發表
我係紫國既HIME…本身我唔想上黎好似係到嘈咁…
不過…既然人地咁樣都要話自已係對的…那我上來問問大家囉
今日小的在國戰打了很久
被打到沒啥血的時候退下前線…
見水銀爆水…又見唔多夠打…咪話想出死0
收水既 ...

依位人兄...人地話踢你 你都有可能睇到係我話踢你  仲黎密我要我交代 搞到我一頭霧水
依點證明兄弟你睇野果方面有代改善

仲有 我係依場係騎士  不停講左 2騎俾8騎追  但你仍然要出死靈  唔睇頻的你  仲話人地冇講....我有SAVE對話的

點解紫國會弱?就因為大家都唔睇頻做人  你開依個POST係證明左紫國點解會弱  就係因為D人成日唔睇頻=3=

睇唔睇到紫國閃團都要用TS黎國戰!?  因為大家打果陣都唔多睇頻...(無惡意)  但我唔明  你既然採緊水  又點會睇唔到我係頻度話有8騎  難度你掛緊機???

如果個個老手  都好似你以上既情況  咁D水係咪好快會冇晒????你出一隻死靈 50水  我地出一隻騎  40水  而且比你既死靈更耐用  起碼頂到陣=3=

但係紫國都好多謝你既投訴  起碼  大家知道  乜野情況應該做乜野事~~~多謝閣下提供既寶貴意見~

補充一點  小強BB同埋其他人已經不停咁洗頻叫人出騎  你話爆水又冇咩做  點解唔出騎=3=

原帖由 yanjai 於 2008-8-22 01:29 PM 發表

依位人兄...人地話踢你 你都有可能睇到係我話踢你  仲黎密我要我交代 搞到我一頭霧水

仲有 我係依場係騎士  不停講左 2騎俾8騎追  但你仍然要出死靈  唔睇頻的你  仲話人地 ...

終於有當事人了
不過呢…我是說「我見到有水銀爆水所以才出死0」
看不到頻的原因也說了…請看首樓
我說弱的原因是「沒有溝通」因為呢~我問為什麼的時候…是沒有人答的
他洗了就不代表我看到囉~因為…那時給人追殺中…首樓也說了

原帖由 完子筆 於 2008-8-22 01:19 PM 發表
biz輝好串架

有次打國戰 開聲賣野

佢無啦啦串我 xxx做咩手然抄我百變fd個名

跟住我叫佢夠薑講多次 ,佢跟住潛左水

我冇串過你囉~
我冇講過手然!
同埋我完全見唔到你話「跟住我叫佢夠薑講多次 ,佢跟住潛左水 」
唔好屈我plz

原帖由 yanjai 於 2008-8-22 01:29 PM 發表

仲有 我係依場係騎士  不停講左 2騎俾8騎追  但你仍然要出死靈  唔睇頻的你  仲話人地 ...

還有…你有影圖就放上來呢…我的圖太小看不見
不過呢…你是不是小強?是的話語氣轉得真快
是紫嫣的話…你就影不到我和小強的對話了

原帖由 人魚hime 於 2008-8-22 01:36 PM 發表

終於有當事人了
不過呢…我是說「我見到有水銀爆水所以才出死0」
看不到頻的原因也說了…請看首樓
我說弱的原因是「沒有溝通」因為呢~我問為什麼的時候…是沒有人答的
他洗了就不代表我看到囉~因為…那時給人追 ...

咁點解咁多人踢你~~~????咁多人都唔講原因??????

因為你所犯既係一個老手唔應該係戰場上犯既錯

佢地一話踢  就即刻有人踢左你  我覺得  係紫國團結左  知道咩情況踢咩人  大家都一直嘈緊你點解仲出死靈

你話冇溝通而弱?邊一點  你第一個POST講明左未~?我只係見到你最尾一句 紫國有此人此團就弱=3=

我想講  如果我地唔係一開始嬴咁多  而係同對方相差少少  咁就紫國有你此人此團而滅國=3=

當然 你依家係就住小強BB既對話黎搵錯處  佢係一個唔多識講野既人  我代佢同你講聲SORRY先^^

但係  拎你係戰場上所做既野黎講  就點樣都講唔過去  ^^  請你好好反醒  

大家無謂再文字戰  你搵D人證明你依場做巴野係岩既  整個紫閻皇城開POST聲明道歉  IF NOT,STFU PLX

你依個POST有辱你人格呀紫國既好國民  請問你又咩人咩團???

紫閻皇城紫嫣兒上^^

原帖由 人魚hime 於 2008-8-22 01:05 PM 發表
我係紫國既HIME…本身我唔想上黎好似係到嘈咁…
不過…既然人地咁樣都要話自已係對的…那我上來問問大家囉
今日小的在國戰打了很久
被打到沒啥血的時候退下前線…
見水銀爆水…又見唔多夠打…咪話想出死0
收水既 ...

我諗我要同你say聲sorry
因為我見唔到之前有人問你lv- -|||
我見到你話你33lv
我以為你認為自己好高lv so講出黎
原來之前有人問你幾多lv....
Sorry

可能我唔係當埸....作唔到合適的評論...
我只想講有d人只識洗頻....好多時有很多比較重要的資訊會被忽略.....
不過.....踢人都要有原因架.....
人地問你地....你地搵人答一句唔洗死架bo....
亂咁踢人..咪搞到紫國狂輸lor....
無野架.....最多咪老手轉國lor....
紫國咪又再衰多兩錢重.....

唉....大家都係各執一辭....
可能大家都有錯.....只係唔想認姐....
其實再吵下去..都未必有結果....
不如大家團結少少....努力復興紫國吧...

仲有  既然你係紫國人  踢你既又係紫國人  點解唔係紫國開返POST?

你想證明D咩~?證明紫國弱~?(咁你轉國喇好心你)

你想人地同你道歉~?咁你係咪做岩野  人地踢錯你~???

你想囉彩~? 紫國依家俾人打到7彩  你不如諗下方法令紫國強大=3=(我唔認為依個POST係想壯大紫國)

你想多D人識你~?恭喜你  除左果場國戰  依家更多人識你  你成名了._.V

原帖由 yanjai 於 2008-8-22 01:47 PM 發表

咁點解咁多人踢你~~~????咁多人都唔講原因??????

因為你所犯既係一個老手唔應該係戰場上犯既錯

佢地一話踢  就即刻有人踢左你  我覺得  係紫國團結左  知道咩情況踢咩人  大家都一直嘈緊你點解仲出死靈

...

的確…你拿了個彩…是不想我再說的是吧?
不過呢…為了反對你所說我的人格…我只好和你再說明
大家都一直嘈緊你點解仲出死靈<這句
我重申再說多一次囉…是沒有人答我為什麼的
沒有說過任何的話…只是說了那些…
我覺得…如果是踢人的話…除了掛水機和外掛外…我是有反應的話
是應該說給我聽的
我說弱的是「我們沒有溝通…」說一句就不用有現在的局面
我是華麗的逆襲的HIME
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-28 01:12 AM , Processed in 0.035327 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存