2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 卡薩多利亞聯合王國 團帖.偽(森羅團員務必內詳)[已封鎖,以後請前住新貼] ...
go

團帖.偽(森羅團員務必內詳)[已封鎖,以後請前住新貼] [複製鏈接]

前言:
之前森羅發生的內亂已經平息,作為團長的『風御羽』與『夜色的詠使』重新全力修治政務
並於2008年9月25日18時45分開會發表正式發表今後的安排
今後所有『森羅萬象』的團員..所有將會更改新團名…成為『雪華綺晶』的團員
團長正式定為『風御羽』
副團長為『夜色的詠使』
團務助理為『乂憐憫乂』
而『風御羽』會留於『森羅萬象』中..直至『森羅萬象』的所有人轉至『雪華綺晶』為止…
而未轉至『雪華綺晶』的『森羅萬象』會員..上線看到團沒人時,不必擔心…
現時為止已有27人轉住『雪華綺晶』..所以請『森羅萬象』的會員   上線前住於新團眾點"內城E3"轉新團名
而『雪華綺晶』的團員也無須擔心團沒有人…因為這個只是轉新團名的"援沖期"
請相信今後『雪華綺晶』會向好的方向發展…當大部份的人都轉新團名後…將會公開收人…以後新團員也不斷增加…請舊團隊多多關照新團員

團規:
1.不得引起團內亂…如有有意引起內亂或有意分散軍團 者…將會『即時踢除』
2.不得與國內的團隊爭執…如受到挑釁…理應以沈默回應…並拍下照片,交由團長處理…不得私下解決…   如果犯者『紀律處分』
3.不得於BBS上罵戰及引起罵戰…       如果犯者『紀律處分』
以上..團規日後會增加..希望團員必須緊記..

改一下 聯合"王"國聯合軍
沒有團長.召集人反而有吧...

已加入:
Centre
筋肉強打
赤翼傭兵軍團
BeTray

如有遺缺請告知x.x一天問了太多人.

同時開展招募自貼和吹水軍,,,2KF (only
晚一點我打清楚本團目標,宣言,等等等等的小東西吧.

另一方面賀某團團長以迷之分身加入(抱歉不可公開)
再另一方面,平衡上線20人目標限定= =+(原因不詳)

聯合國聯合軍XD'
內容也要修正哦-v-'
好吧我承認是呃分的囧

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

加油喔>3<"!!!!
我支持架(但唔入

叫卡薩多聯合軍重好聽啦

提法麗絲親衛隊

呢個o唔ok呢?

另一方面賀某團團長以迷之分身加入(抱歉不可公開)
再另一方面,平衡上線20人目標限定= =+(原因不詳)

小團及團長已消失及合伙團難聯絡中
ps:上線和某數團談一下,上線方面不難吧...

如果樓主認為 綠國既大團 係得人多 戰敗團...

我只可以講...綠國根本未有一個大團..因為無一個你口中的「 大團」

能夠長期同場國戰入面出現自己公會 30個人以上~

係我眼見-.-好似未有公會有呢個上線率~綠國還需努力呢

原帖由 難民無銀用 於 2008-9-8 01:10 PM 發表
如果樓主認為 綠國既大團 係得人多 戰敗團...

我只可以講...綠國根本未有一個大團..因為無一個你口中的「 大團」

能夠長期同場國戰入面出現自己公會 30個人以上~

係我眼見-.-好似未有公會有呢個上線率~綠國 ...

血染包場出現. (ps:長期的確沒有...以往是間中吧..現在是沒有了啦...)
綠國中的大團也只是在國內 比較上 的大團... (ps:烏合爆上限了...因為某事發生了.)

原帖由 風御羽 於 2008-9-8 03:48 PM 發表

血染包場出現. (ps:長期的確沒有...以往是間中吧..現在是沒有了啦...)
綠國中的大團也只是在國內 比較上 的大團... (ps:烏合爆上限了...因為某事發生了.)

咦...?
為啥我會看到拆塔21
說回來,另一個我.....
msn方面的事還未弄好嗎冏.....?
你都是pm我伸你的msn等我來加吧

點先為之有實力先??
高傷?高貢?多人頭?定係同團長夠熟??

只抽走靈魂人物,餘下的人留返係一個一個的空殼?
咁D默默耕云的團友點算?

咁多位靈魂人物係一個團到,咁有冇一位更更更靈魂既靈魂人物去管理指揮??
而各位靈魂人物又願唔願意受指揮去擴去坐水去擾敵...etc呢??

樓主意念好好,不過還有很多地方要討論
一支只有精英的團@@"好吸引

可惜我唔係精英,我只係綠葉~"~

原帖由 SuNnY35 於 2008-9-8 03:55 PM 發表
點先為之有實力先??
高傷?高貢?多人頭?定係同團長夠熟??

只抽走靈魂人物,餘下的人留返係一個一個的空殼?
咁D默默耕云的團友點算?

咁多位靈魂人物係一個團到,咁有冇一位更更更靈魂既靈魂人物去管理指揮??
而 ...

中大團的確是"走靈魂人物",相信中大團,有人出走去合作.還可以維持到團內事務.
過小的團,也就是4-5人團...建議是全盟加入來學習.

綠國的國戰問題,其中一點是戰場意識,守塔 支援範圍,等等...
因為沒有團有足夠的戰場控制,而不會去做各事."心理是認為必定有人會去處理,或總有團去理,等原因"
聯合軍內,支援守塔,推塔和偷塔,會成為主導...

當然中大團往後,或小團之後,也會在一個大團內學到一點在小團和中團中學不會的意識.

原帖由 風御羽 於 2008-9-8 03:48 PM 發表

依家呢隻GAME 包到場..得血染  C團(比較常見)  同埋幻影包到....(包到既意思係靠自己公會都有 40人以上)

其他多數都係幾個公會 自己約埋先得.........

烏合爆上限了 因為某事發生了 <<-- 咩叫某事? 唔明...

不過點都好啦~~我眼見你都攪過好多次 呢類形既 合併公會...希望今次你地可以真正成功~

最後補充一點~

其實綠國無變弱...綠國一向都係得人海戰術強....學生哥多~(屈5V0搶地)

但自從9月1開始..好多學生都要返工..再加上 綠國 早期已經好多人 選擇轉國~

所以綠國無左人海戰術優勢..所以地經常只有14~20~ 但實際上..綠國其實無乜點變化~

OK,原意係好,不過想問問你地係以公會型式聯合?如果係咁,咪代表大部分公會勁人黎晒,咁其他D會員點算?散左個團?!

羽姐加油羽姐加油!!我支持你我支持你!!

如果你發覺D高手唔想留係到轉介D(中團) 哈哈

烏合 N團 BR團...轉介都係唔錯選擇...

AF -> 三五
神峰 -> 鳥合
夜靈 -> N團
月族 -> BR團
誓約 -> 三五
R狂 (消失)

計上來,也可以差不多了吧xD

""誓約 -> 三五""
什麼東東來的

原帖由 風御羽 於 2008-9-8 06:38 PM 發表
AF -> 三五
神峰 -> 鳥合
夜靈 -> N團
月族 -> BR團
誓約 -> 三五
R狂 (消失)

計上來,也可以差不多了吧xD

好像還有RB...(筆記....
嘛...近期都好想開新部隊._.
不過都是儲一點經驗
都是加入另一個我的大軍吧

原帖由 難民無銀用 於 2008-9-8 04:22 PM 發表

依家呢隻GAME 包到場..得血染  C團(比較常見)  同埋幻影包到....(包到既意思係靠自己公會都有 40人以上)

其他多數都係幾個公會 自己約埋先得.........

烏合爆上限了 因為某事發生了  

(消失了)

原帖由 ~~~小苦妹~~~ 於 2008-9-8 07:56 PM 發表

C團包不了場!
我們只是小團

................
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-8 08:45 AM , Processed in 0.037572 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存