2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 灣岸4 [尋卡]已經有2k會員發現偷車卡的人,我係度多謝各位2k巴 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[其他] [尋卡]已經有2k會員發現偷車卡的人,我係度多謝各位2k巴打`請大家入黎p0睇睇" [複製鏈接]

發生係MK新之
大約10點左右 ,,
10點9左右 ..
係走果時吾見左卡盒 ..
掉左係3DX果堆連續10部機既位中間果3-5號機既附近 ..
我事後20分鍾左右先知返返現場搵 ..
搵到一個空盒同埋一張本來係卡盒入面既一張2代改名卡 ..
個卡盒入面有3X架車左右 ..
咩車都齊咁制 ..
同埋有幾張係好有回憶既卡 ..
我希望大家汁到可吾可以俾返我 ..
吾好做自私既人..
好嗎 ?
試想想吾見卡既係你 ..
有人汁左吾拎出黎俾返你
你會點 ?
我係肯定有人汁左D卡 之後掉左個盒 ..
因為我搵得返個空盒 ..
但係咩車都無哂 ..
我知係有心汁無打算俾返我 ..

車名如下:
Y!N★!   R33         [原包+3爪+原包W!nG]        tUnG*  RX-7FD     [C包+JS+M+C包W!nG]
TuNG★ RX-7FC     [C包+57F+GT W!nG]          Babii      EV0-9      [原包+3爪+3D W!nG]
tUnG◇  EV0-8      [原包+3爪+原 W!nG]           KC◇      EV0-8     [C包+3爪+GT W!inG]
S*K!N   EV0-6     [C包+FORGED+C包W!nG]     tUnG★   EV0-5     [原包+TC2+原包W!nG]
babii       EV0-3     [原包+57F+原包W!nG]        aRh0★   R34        [C包+3爪+原包W!nG]
aRh0◇   R32        [A包+3爪+A包W!nG]          S!Uh0    RX-8        [C包+BL-10-SX+C包W!nG]
tU◇h0  GC8         [A包+57F+A包W!nG]          ARHO    GDB-C      [原包+3爪+原W!nG]
KC◇TC  GDB-F      [原包+3爪+原W!nG]           SUET★  Z33        [C包+3爪+C包W!nG]
S★K!N   Z32         [A包+57F+A包W!nG]          h0★!     Z31        [C包+57F+拆W!nG]
TuNG*  S30         [A包+3爪+A包W!nG]          tUnG★   MR2       [A包+星鈴+A包W!nG]
aRh0*   S15         [C包+3爪+3DW!nG]         C★         EV0-X     [原包+TC2+3D W!nG]

希望有人見到上面車名既車有人拎黎玩 吾該可吾可以幫手叫佢交返D車出黎 ..
我會俾返一定數量既金錢作領回車卡既費用 ,,

我有大量相片,底卡證明我係原車車主 !!!!!

另外新事態發展,已經有2k既會員見到偷我車既人用我既車黎玩,大家可以睇#300
我係度先先多謝返呢2位巴打向我報告我d車仔既去向,暫時黎講可以係話呢個係係尖咀出現過,詳情要等呢2位巴打再進一步講下詳情,
當知道偷車佬係係邊度活動,我地可以肯定係佢,我想作各位巴打如果再見到呢位人士,最好可以同佢講下我呢位原車主係2k已經張貼左失車告示,
而且要求偷車既人交返哂所有車俾我,因為車名已經揚哂出去,佢用落去都再無意思,所以請大家轉告俾佢聽,希望佢可以有返d良心俾返d車卡我,
而當我成功取回車卡,幫助我既2k巴打可以得到5百元既車馬費,我知吾係好多,但係作為心意咁多謝幫我既巴打,希望各位巴打可以幫下我手..因為d車對我黎講好有感情同埋有好多回憶,有幾架對我好重要,多謝各位

小弟係呢度再一次咁多謝各位2k既巴打既幫助,由其是係蝦米哥,同埋幾位幫我推p0問人既巴打 !!!!!!

十週年勳章(賀詞)

cannot help u.................

原帖由 Li@GT 於 2009-2-7 12:01 AM 發表
cannot help u.................

=]
唉 ..
我預左搵吾返 ..
我一陣會打個車名表出黎 ..
希望大家見到有人用我D車 ..
幫手叫佢交返出黎 ..

十週年勳章(賀詞)

3X架車
太多了=]

原帖由 Li@GT 於 2009-2-7 12:04 AM 發表
3X架車
太多了=]

....
我有11架爆左7825HP ..
其他幾架都就爆 ..
仲有D回憶車 ,,
對我黎講係好重要 ....
D車名係之前條女 ..
分左手但係我仲好鍾意佢

你為何會這麼大意??!!!

幫你推下啦

十週年勳章(賀詞)

原帖由 S!U`浩..♀〞 於 2009-2-7 12:05 AM 發表

....
我有11架爆左7825HP ..
其他幾架都就爆 ..
仲有D回憶車 ,,
對我黎講係好重要 ....
D車名係之前條女 ..
分左手但係我仲好鍾意佢

o...
sosad=]

原帖由 金沙蝦米王 於 2009-2-7 12:07 AM 發表
你為何會這麼大意??!!!

...
我都吾知 ..
唉 ,,
好吾開心 ..
我D心血 ...............

原帖由 cAkE 於 2009-2-7 12:07 AM 發表
幫你推下啦

多謝你..

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

希望汁到果個人有良心d....
拎返出黎....

推推推.......

我諗冇了
拎晒你d車再扔番個盒係原地
擺明挑戰你

原帖由 【Gary】 於 2009-2-7 12:11 AM 發表
希望汁到果個人有良心d....
拎返出黎....

推推推.......

..
唉 ,,
多謝先 ..
同埋想大家幫幫手 ..
見到以上車名既 ,,
可吾可以幫手叫佢拎返哂D車出黎

原帖由 ┌龍樂┐ 於 2009-2-7 12:12 AM 發表
我諗冇了
拎晒你d車再扔番個盒係原地
擺明挑戰你

所以我想各位巴打可以幫幫手 ..
我會俾返錢 ..

祝樓主好運...
但係如果汁左你張咭既人,
冇上開呢度,咁樓主開post黎都冇用喎...

嘜咁唔小心呀.........

原帖由 kong2001 於 2009-2-7 12:14 AM 發表
祝樓主好運...
但係如果汁左你張咭既人,
冇上開呢度,咁樓主開post黎都冇用喎...

佢汁到都吾會俾返我 ..
因為佢如果有心俾
佢吾會掉左個盒同埋張2代改名車卡
所以我係上黎叫大家見到果D車名 ..
叫果個人拎返D車出黎 ..
幫手叫佢拎到車出黎既人 ..
我會俾返錢拎返D錢 ..
成個盒有30幾架車 ..
我俾3千蚊拎返 ..
我真係好想回返D車 ..
對我黎講好重要 ..
我既回憶黎 ..
吾該大家 ..
幫幫我手 ..

原帖由 stonemak 於 2009-2-7 12:14 AM 發表
嘜咁唔小心呀.........

我吾想嫁 ..
唉 ..
我都吾知點算 ..
有幾架車 ..
我真係好愛好愛 /__\
極度愛車 ..

自己推 !!!!!!!!

我都在這裡希望拾到咭既人把咭歸還物主!!
唔該曬!!!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-27 11:40 PM , Processed in 0.037820 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存