2000FUN論壇

搜索
go

[香港] 甘取消 第五條 [複製鏈接]

GM 位置 我 自己做返 頭 二十名 有獎勵  24 號 發佈 十萬 勇 網 / 宣傳片 / 程式 等~
我 自身 既 裝 唔會 係神裝 公平公正 - -' 我既意思 係 所有 玩家 組織戰 果陣 3m 2 血 包括 (GM)
GM 唔會 參與 會戰 / 開公會 / 打王 等 wait ...

' 個 SER 24 小時  初 開服 會 提供 30 轉
  每 星期 開 十 轉  經驗值 會 調 到 各玩家 既要求  太過份 我唔會理 你地 我每日都會抽 6粒鐘 時間 管個SER 問題 / 等等 我唔會厭你地煩  至怕 你地 唔問 @-@ '
  1 - 100 LV 去 初級 地區
  100 - 150 LV 去 中級 地區
  150 - 200 LV 去 高級 地區
   200 - 230 LV 去 衝等 地區
   230 - 250 LV 去 初衝等 地區
   250 - 270 LV 去 高衝等 地區
   270 - 300 LV 去 超級衝等 地區  
   300 LV 打後 就 係 鬥 多 經驗值 上 二十名 我增加左一個系統 每隻角色 300 LV 後 都會 計時 1 - 100 % 黎 定段 二十名 位置
   聖門學院 / 玄巖學院 / 鳳凰學院 / 神秘學院 我自己 新增 既 你地 都 入到個地區 但係 我 既 地區 係 等級限制270 LV 先 可以入
甘 神秘 地區 會 得我一個 = - = ' 我唔會 阻 住你地 放心 吧 !!
   你地 想 舒舒服服 升級 就 申請 入 去 神秘 區 升 每 個 鐘 32 個位 分開 4 隊 愈組得多人 經驗值 愈 多 一定 要 270 LV 先可以 申請
    各位 加油 加油 '' `
   提醒 你地 一句 搞事者 ' 唔洗問 踢落線 (15)分鐘  第五條 取消 五位技術人員 都贊成 ((尼個SER)) 唔排除 會 - -' 爆 四個 國家 同步
   我地 會 全部 開哂 可以 容納 十萬人  差D唔記得 要提醒 埋 你地 如果 係 果個 地區 既 玩家 揀 返 我 指定 比你 既 SER 例 香港人 入返 香港 SER   其他 地區 都係 一樣 因為 為左 玩家 既 電腦 都 得到 公平 所以 每個 地區 都有一個 連接 遊戲 SER 放心 都係 同 四個 國家 一齊 入左 會 順D 好 似 分門別類 甘  如果 都係 LAG 既話 吾好意思 了 你 部電腦 要 買過D新零件                                                                               香港 (HK) / 台灣 (TW) / 澳門 (MK) / 馬來西亞 (MY) 網頁 都可以 隨時 揀 四個 地區  既語言

十週年勳章(賀詞) 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

0-30轉幾LV轉生講啦

十週年勳章(賀詞)

到時佢開左官網自己睇幾多lv轉生咪得囉-.-

你覺得個SER會有十萬人玩咩 ? 正服我諗都無咁多啦 = =
吾好咁睇得起亂私服 , 記住呢個係私服咋 .. 一個服入面有幾千人已經好成功啦!
同埋你D表達能力係咪有小小問題- -有D地方吾係好明呀~
1.我 自身 既 裝 唔會 係神裝 公平公正 - -'   (不過都係吾洗錢買GE,最好GE會裝同埋沖到最高)    GM都玩一個角色好似吾太公平啦喎~~~
2.我既意思 係 所有 玩家 組織戰 果陣 3m 2 血 包括 (GM)    ((咁GM會吾會參加公會戰))
3.GM 唔會 參與 會戰 / 開公會 / 打王 等 wait ...      (同上)
4.經驗值會調到各玩家既要求  太過份我唔會理你地    (咁其實你調就OK啦)
5.我增加左一個系統每隻角色300LV後都會計時1-100%黎定段二十位置   (計時 = =?)
6.因為 為左 玩家 既 電腦 都 得到 公平 所以 每個 地區 都有一個 連接 遊戲 SER 放心 都係 同 四個 國家 一齊 入左 會 順D 好 似 分門別類 甘  如果 都係 LAG 既話 吾好意思 了 你 部電腦 要 買過D新零      (咩玩家電腦得到公平 ? 同埋乜野4個國家一齊入左會順D- - 係國家定地區呀 ?   同埋個想講亂ONLINE呢個GAME , 以呢5年內電腦GE水平 , 絕對應付有餘啦 , 同埋LAG通常係吾關電腦零件事 , 可能因為服務器GE問題 , 你個SER係咪真係容納到咁多人到時先知 - - 不過10萬人我諗你個SER應該勁過人地正服ONLINE GAME D SER啦    !!!~ )
7.香港 (HK)/台灣(TW)/澳門 (MK)/馬來西亞(MY)網頁都可以隨時揀四個地區既語言 (最後 - - 其他呢點可以吾洗搞啦下話? 你講呢4個地區其實都係有一種共通語言係中文    澳門香港同台灣就跟本可以睇晒中文啦- -  馬來最多咪睇英文(不過好多都識中文) 想問下閣下會用邊4種語言呢 - -  除左中英之外我真係諗吾到你會其他邊2種啦)
係咁多 - - 同埋你打字可否吾好咁多空格   看的好辛苦呀

你開左先講啦'''

笑傲無雙 玩過星曲WEB

都係果句啦...麻煩你開左服先講其他野啦~

十週年勳章(賀詞)

尼條友系米之前話自己系CEO果個- -

笑傲無雙 玩過星曲WEB

係牙...又話乜又話乜....服都未開到就成日係到up

唉...你地唔好咁話人喇- -

可能佢真係會開..

我話第5條唔好.在開埋貼,佢真係刪左第5條.唔錯啵--

期待下你個勇喇..仲有一點,如果出售會裝會武平就得- -

panice1224

有冇msn比黎...有野問下你...

玩過星曲WEB

人地一早講左月尾開,你地急咩姐?
到時咪睇下開唔開到囉,未開就係度嘈

原帖由 l03126 於 2009-3-19 09:41 AM 發表
尼條友系米之前話自己系CEO果個- -

我朋友做高層(未到ceo都有5,6萬一個月啦)
ceo - - 我識d ceo一個月起碼都搵10幾廿萬人工 ..
佢之前話得10萬本開ser !真係服左佢!
我諗10萬蚊去買個天翼端仲好賺啦 !!!!!!!

我都支持你個句開天翼私服^^"
我諗玩既人一定重多!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

不過我都好期待十萬勇!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CEO十幾萬一個月?!   你咩朋友ceo十幾萬個月咁小  你朋友份咩工呀 扮野?!

我黎支持下你.....

唔好令我地失望.....P

十週年勳章(賀詞)

gm最好唔好參與遊戲啦....會整亂遊戲之間既平衡

十週年勳章(賀詞)

原帖由 [SeRi0uS]Yiu 於 2009-3-19 07:04 PM 發表
CEO十幾萬一個月?!   你咩朋友ceo十幾萬個月咁小  你朋友份咩工呀 扮野?!

你識吾識ceo點解..
一間士多都可以有ceo的- -

原帖由 l03126 於 2009-3-19 07:43 PM 發表

你識吾識ceo點解..
一間士多都可以有ceo的- -

睇完我笑左出黎....依句野可以放過去笑話區~.~

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

原帖由 PV763213 於 2009-3-19 02:22 AM 發表
你覺得個SER會有十萬人玩咩 ? 正服我諗都無咁多啦 = =
吾好咁睇得起亂私服 , 記住呢個係私服咋 .. 一個服入面有幾千人已經好成功啦!
同埋你D表達能力係咪有小小問題- -有D地方吾係好明呀~
1.我 自身 既  ...

正服先少人玩 咪賴醒
我自己都玩緊正服 唔好同我嘈

原帖由 ~鐵紅~ 於 2009-3-20 05:52 PM 發表

正服先少人玩 咪賴醒
我自己都玩緊正服 唔好同我嘈

吾知就咪係度串77 ok?
亂岩岩出個陣我已經有玩~
個時都無10萬人玩啦~~傻仔!
你而家玩緊ge正服 - -!亂都出左幾年啦~ 傻仔先仲玩緊正服~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-9 04:28 PM , Processed in 0.043118 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存