2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 《夢之樂章》16/4全新伺服器「狂想曲」開演 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 《夢之樂章》16/4全新伺服器「狂想曲」開演 [複製鏈接]

自公測以來,《夢之樂章》一直是遊戲熱話,全城焦點。從寂靜無聲,到公測,直到如花出現,一直受到大家討論以及支持。

《夢之樂章》一直努力於遊戲性以及完整性,每個月大大小小不同的更新都出現。而最令人期待以及渴望的就是解開新的地圖,解放等級上限!

這個月《夢之樂章》可說是發足全力,在4月16日更將會加開伺服器「狂想曲」!一直都有新朋友問現在才加入《夢之樂章》會不會太難呢?你們去「狂想曲」玩就一點都不會難,全新伺服器 4 月 16 日開始起動,全場不設劃位,不用買票入場,暫時算不到可容納人數,因此大家可以放心到站狂呼,任叫任玩!4月16日為大家開出全新伺服器「狂想曲」開演!

另外為了慶祝新伺服器的開啟, 「橡大樹一樣的成長!」跟「新手衝等再加碼!」活動將會即時加入曲譜之中!各位喜愛《夢之樂章》的朋友,還等什麼?!

有人會考慮轉SER嗎??
我諗住轉去玩下""@@
已有 1 人評分威望 收起 理由
oO小仙人Oo + 5 感謝分享!

總評分:  威望 + 5   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

哈哈~~其實我好中意佢個SER舍名~~~

狂想~~~嘿嘿//

不過....我冇咁多時間...-口-

舍個SER係比D真係新手,,,,想玩E隻GAME的玩,,

因為E+舍2舍大SER,,,LV相距太遠,,,,不過多人先熱鬧~~XD

有問題又會有人答<<不過好少=.=

狂想E個新SER<<<<入邊改左D野...防外掛~~~測試中~~~

有興趣的玩家不妨試玩下~試下佢堅定流~~睇佢係咪真係做得野~~

但係有個問題係依家都唔算多人..
小夜都仲係咁靜..
點解佢仲開多個SER分開D人流呢-..-

十週年勳章(賀詞)

哈哈///

因為小妹話E舍SER入邊改左防外掛,,修正BUG,,等等.~~~~~

現有的2舍大SER......要澈底清除外掛BUG...好難.....要一步一步....慢慢黎~~

至於人流的問題~嘿嘿...我覺得代理做得好的話~~~E隻GAME會係一舍傳奇~~嘿嘿

因為有我E隻口水怪~~~~仲有大把玩家比SUGGESTIONS

你有冇見過一隻GAME~嘿嘿....玩家踩代理,,代理會騷你???A_A

但係D人流咪愈分愈散-..-
我覺得如果係試用防外掛D野可以係小夜曲到開始
人流唔算多..
岩岩玩個陣入到去成日都空城咁..
成日長期都係綠燈...
依家再分咪每個SER愈黎愈小人..-..-

十週年勳章(賀詞)

哈哈..係AR,,一舍死城...如何令它~~起死回生~~~~

嘿嘿///咪就係要靠你囉~~~~~介紹多D FD玩~~~~~~

咁一個死城...就會充滿生氣~~~~~

就係本身已經有1個死城係到...
依家又開多個鬼城..
1個都難搞...依家2個就難上加難..
其實今次真係唔多建議開新SER...
係都搞熱返D人流先啦MA

十週年勳章(賀詞)

=.=你講到咁灰...我都冇野好...講..

岩岩起步個個SER緊係冇人架啦-.-

話有就有咩,,,,E+先個2個月...你咁快就批死E隻GAME-.-
....................................................................................

人流的多少...好睇代理做成點....隻GAME本身係好玩的..就自然有人欣賞

等住GM佢地繼續努力啦~~~~~佢地E+都整緊...

不過..我覺得耐不耐要交代一下比我地知..

唔好係到閉門造車~~~HAHA

費事玩家係到估估下...搞到滿城風雨就5好啦~~

問題就係先得個2個月...
2個SER GE人流都未多你就話開第3個..
其實有小夜我都唔多讚成...
不過佢開左加埋一隻綠上遊戲得1個SER又好似唔多似樣..
咁開2個都OK..
但係依家小夜都仲係空城..又黎多個第3SER..
咁姐係將本身小GE人流再分散姐..係咪先..

=.=開新ser我都諗住去玩下
第一名拎5千點真係幾吸引=3=

我玩新ser算....1月公測我3月先玩追唔到人地

我都決定過新SER玩下..
主要當然都係同你地一樣..為左獎品@@"
唔岩玩到時再過返SER1都未遲"

十週年勳章(賀詞)

哈哈~E D咪係新SER的吸引力囉~~

所以你5應該話死城~~~~~知~冇.

因為,協奏大把人玩HAHA~~~~~~

其實玩GAME最好係第1日公測玩先會有優勢<<相信玩開ONLINE的都知.

個新SER  5係話一定5好的~~因為E+舍GAME有返D知名度~

又5係話難玩,,整體黎講隻GAME質素我覺得非常好~~呵~~~~

何況佢E+有改善封外掛,BUG,話5定D人仲多過協奏~~A_A

但係講到低我都唔讚成
個個見到新SER有好野.
就走過去玩...
人流分散呢點好明顯..
就算話玩完唔岩玩..走返去之前個SER..
咁到最後狂想都係變返空城
咁點解唔將呢D好野放係小夜同協奏呢
只要做到新手老手都可以公平參加GE..
咁D人如果係為左新SER好野先黎玩..
咁樣SER小左個..人流反而多左
而外掛方面..我都係認為如果有需要測試可以放係小夜到試...
一黎人小..易管理...二黎小夜本身小人..
如你所說..人地如果為左小外掛而試新SER..
咁小夜GE空城慢慢會變返多人...
咁樣唔好咩??
不過當然官方係官方..意見係意見
意見接受..思想照舊...咁都無辦法
再加上連公告都出埋更加無可能改...
咁就只望短期內唔好再出新SER再分散更多人流
反而留返D精力計下點先真係叫職業平衡仲好吧

原來有唔同架....等我又去玩下先...

十週年勳章(賀詞)

原帖由 允諾 於 2009-4-15 10:26 AM 發表
但係講到低我都唔讚成
個個見到新SER有好野.
就走過去玩...
人流分散呢點好明顯..
就算話玩完唔岩玩..走返去之前個SER..
咁到最後狂想都係變返空城
咁點解唔將呢D好野放係小夜同協奏呢
只要做到新手老手都可以 ...

-.-E位朋友..我想講.....你D POST好負面,,,,,,,

要散發正能量~~~~~~~~~~~~

要搞好隻game呀~~老妖月

十週年勳章(賀詞)

哈哈....我係玩家ONLY-.-...

不過,,嘿嘿~~我係老妖~~~妖界王者~~

口水多到~~~嘿嘿~~~~你地~冇POINT就會比我,,,哈哈...

睇得出...你d post成日回得咁快就知喇

我只係覺得咁樣對隻GAME會比較好姐...
等人流多返先再開分SER都未遲
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-27 06:28 PM , Processed in 0.035871 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存