2000FUN論壇

搜索
go

對夜禍的道歉 [複製鏈接]

眾所周知,FF本希望跟夜禍合團,以強化本團人數,本人在此聲明,此舉是由本團首先提出,與夜禍無關,要說自把自為,自作主張的,也只能怪本團。

此貼目的是希望跟夜禍道歉,何解?因為本團無法達致共識,要是合團,相信會引起多人反感,坦白說,這次的罪魁禍首是那位不知名的傻佬水月兒,她的自作主張引致是次意外,合團相信是無法完成的行動了,希望在此能獲得夜禍的原諒。本人在此深感抱歉。

以下是本人的感想
黃國其實是很強的,先不說那個公認的強團,就g團,p團,ff團以及夕陽武士,雖然每個團的人數都未是太充足,但其實每個團至少都有十多人是常on的,要是4團合一,人數絕不遜色於黃國某團(何以不使用團名?反正大家知道就好了),引用現時屬於夕陽武士的某人所說的一句話
「即使合了,也只是一個多了很多垃圾的團,沒有合作性,沒有組織的廢團」
封測時誰人不是垃圾?強者就是那止領悟力較強的人,所有人都雖要訓練,人數多了,自然能進入訓練場內練習,這樣才能互相提點 。難道十多人就能訓練出合作性?人數都成問題如何談合作?何來組織?
所以說,一切都建基於人數。

本人曾多次接觸G團,夕陽以及一些本人認為是比較小的團。可是全都沒有回音,也難怪的說,因本團也是如此。(夜禍的各位大大別憤怒)
某人:「夜禍?吞左佢啦,叫佢地D人入曬黎我地團咪得囉,仲有XX個位」
某人:「雲之XX?之前佢都係破軍嫁喎,佢入黎仲比副隊佢做?係咁既我走團」
以上全是真實例子,對於本人來說,他們只是一直希望別人配合,知道找一個團合有多困難嗎?P團,有仇;G團,太弱;戰雲,不是我們出賣了的嗎;夕陽,跟從前的R團舊人不和。好極了=]你們告訴我應該跟那一個團合好?一係唔合,要合就要同個大既合=]幹嘛不去跟那個黃國最強的團合?
看他們給你那一種反應=]黃國的失敗在於沒有人踏出第一步,該是時候來一個總結了。

總不可以一步登天,自古變強只有兩種方法,一是合團,二是訓練,前者,需要一步一步慢慢黎,首先係令自己有名聲,再慢慢吞併比自己低下小小既團,從而變強,後者,要是沒有強者,就自己培訓人才,以有限之位置填無限之人才,前者,本人多之提出職業戰,但無人理會,後者,無人願意浪費時間教新仔,引用多一個例子,黃國最強的某團,係合返黎,依靠小刀既名氣,好快就變左一個強團,但唔代表佢地當時可以同幻影抗衡,但佢地既團長依然堅持要打幻影,當時既本團就只係識逃避幻影,這是本團的失敗。最後某團當然成功地強大起來,佢地仍有參加官方比賽,因此得到更大名氣,最後佢地同樣係以有限之位置填無限之人才,只要睇一睇藍國黎既人就知。不過明顯地本人將一件事弄錯了,那就是......本團既宗旨係大家可以開開心心咁打FEZ,點解本人咁刻意令到佢變強,順其自然好了 最後本人在此向夜禍再一次道歉

其實唔係水月兒既錯 係林軍搵我在先 不過睇黎佢冇同你地講過 同埋我想澄清一點 我團唔係廢 只係太多新手 冇人肯收佢地 所以有時會做錯野 至於小肥巴既道歉 我接受 希望你地團既人唔好再亂插人啦

很感謝雲之大大接受我地既道歉

其實林軍只不過想搵番佢d舊部下 我都冇得罪佢地 都唔知點解佢地狂插人

原帖由 小肥包 於 2009-5-23 08:44 AM 發表
一切都建基於人數。

認同
原帖由 小肥包 於 2009-5-23 08:44 AM 發表
知道找一個團合有多困難嗎?P團,有仇

有得諗 只要兩團肯互相容忍既話....

小肥包=誰?

我係ff團既其中一個盾戰姐

小肥包 妳係邊個=.=?
妳係就公開FF團正身個名!!
還點大家都係. . . .唔怕講喇!

在下FF團 小豬 是也

你地合團 首先要搵一個人 大家都服 同埋話到事既
唔係合完好快嘈

原帖由 EmilCastagnier 於 2009-5-23 11:54 AM 發表
小肥包 妳係邊個=.=?
妳係就公開FF團正身個名!!
還點大家都係. . . .唔怕講喇!

在下FF團 小豬 是也

佢咪係水月兒lo - -

原帖由 jccy1101 於 2009-5-23 02:50 PM 發表

佢咪係水月兒lo - -

原來係水月兒- -
睇佢個名(小肥包)就真係唔知係邊個- -

做咩爆人地名呀含淪-﹏- 好冇品嫁o波

咩水月兒呀-.-ff團入面咪有隻男盾戰叫小肥包囉 個名一樣應該係佢啦

原帖由 黑馬龍 於 2009-5-23 07:06 PM 發表
做咩爆人地名呀含淪-﹏- 好冇品嫁o波

關我鬼事 -__-
睇下2樓都知啦凸-_-

原帖由 jccy1101 於 2009-5-24 02:47 PM 發表

關我鬼事 -__-
睇下2樓都知啦凸-_-

你有分爆嘛-﹏- 同埋咪再凸我呀

G團,太弱 吧?

G團弱
FF團叫勁 ?
笑死人咩

原帖由 smbin 於 2009-6-1 12:53 PM 發表
G團弱
FF團叫勁 ?
笑死人咩

ff團給我感覺 肯合作 叫爆塔都會幫手 叫守都會幫手

g團給我感覺,戰力不足,常破冰,不合作,國戰意識超低,應該攻時候就退 應該退時候就攻

跟你說,我跟朋友打賭g團人數超過15人以上既國戰必輸,結果我連贏了幾次....那當然你們也有贏,但你們知道自己的問題嗎?

g團不喜歡可以吊我,你吊我,我唔會痛,但你地如果覺得自己個團係得,未免要求太低,sor係超低

我不是要你們認同我所說,我只事說出我對g團既睇法....你們可以當我講廢話,但咁落去黃國收得皮

原帖由 月半小流鶯 於 2009-6-1 01:55 PM 發表

ff團給我感覺 肯合作 叫爆塔都會幫手 叫守都會幫手

g團給我感覺,戰力不足,常破冰,不合作,國戰意識超低,應該攻時候就退 應該退時候就攻

跟你說,我跟朋友打賭g團人數超過15人以上既國戰必輸,結果我連贏了幾次 ...

我吊爆你=] 篤爆我....

FF團同夕陽可以同G團平起平坐=[... 應該發夢先做到 ^__^
講破冰 FF團你地仲強=]  箭雨,精準等等技能放生敵人  經常見到
要檢討既  唔該FF團既人檢討先
夕陽雖然話就話B團過黎技術上唔可以怪佢
但已經合左SER  希望自己增加下自己既個人技術能力(呢句係見議)
FF團除左團長玩雷法令我感到佢有實力外   其他唔該檢討一下

原帖由 zzchu 於 2009-6-1 07:03 PM 發表
FF團同夕陽可以同G團平起平坐=[... 應該發夢先做到 ^__^
講破冰 FF團你地仲強=]  箭雨,精準等等技能放生敵人  經常見到
要檢討既  唔該FF團既人檢討先
夕陽雖然話就話B團過黎技術上唔可以怪佢
但已經合左SER  希 ...

經常見到?
咁唔該比佢地個名黎
G團勁人都唔少 不過黎黎去去咪都係得佢地幾個勁 0.0
論合作性 G團唔夠夕陽勁

夠薑開正身黎串啦
淆到開分身黎串 so sad
如果專登開AC黎串我地既話 唔該講埋你既ID =]
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-28 04:30 AM , Processed in 0.041730 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存