2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 灣岸4 《灣岸》車隊區 Dior 之友情車隊 誠招女隊員:P
返回列表 發新帖 回覆
go

Dior 之友情車隊 誠招女隊員:P [複製鏈接]

Dior1 , 即Dior Station車隊隊長

因本人欠下Dior隊員煙數

現在試招(女隊員)  , 即場試下我 (硬唔硬)....67....[部車]

我靚唔靚仔呢???    我套Make in China老西型唔型先???

我硬唔硬先???   

硬唔硬    主唱:(李雄杰)Dior1
                                   作词:賣魚佬 作曲:Gucci 编曲:老婆

如何看我也夠曬硬啦   如何夾你   你会有共震
平時見女好鬼做作   茶實我是隻狗
如何叫我最贴切合親   如何玩我我会更興奮
连煙带錢会更接近我    还是更陌生
要是完全忘了老豆   也没有周身的銀紙
总记得神情和语气   冇錢冇煙   大家心中也知
我問你硬唔硬      你说一聲硬我愛死你
講粗口唔及我    講9屎唔及我
怎称呼也在这个世界寻获我
我哪里   硬唔更   然而舉不起一样美
講汁錢唔及我    講握煙唔及我  
这称呼配合我    才回肠和荡气     硬得多么入戏
(MUSIC)
如何拍摄我也夠硬曬     如何叫我会更动听
如何变作西裝骨骨     同样也是67
如何叫我会引致幻听     如何叫我你最有反应
连名带姓会怪我任性     还是太伪正经
要是完全忘了老豆   也没有周身的銀紙
总记得神情和语气    冇錢冇煙      大家心中也知
我問你硬唔硬 你说一聲硬愛死你
講粗口唔及我 講9屎唔及我
我哪里 硬唔更 然而舉不起一样美
这称呼配合我    才回肠和荡气     硬得多么入戏

我要煙仔和油水    在場内四處搜集
其实你是條水魚不要紧
是人是物仍然维住你
油水亦是任我坤
我問你硬唔硬 你说一聲硬愛死你
講粗口唔及我 講9屎唔及我
我哪里 硬唔更 然而舉不起一样美
这称呼配合我 才回肠和荡气 硬得多么入戏

{重要聲明}  :  Dior Station車隊--測試
                           隊員測試-隨了隊長&所有VIP成員''
                           現任係Dior隊員要作實力測試'
                           4個Dior隊員(最好用隊車黎測試)
                           4個Dior隊員自己打自己.(不準打team)''而作計分型式黎比分.'
                           (打7足條賽道)(包括直路825ph但要有灣路上灣路,一定唔準落直路PK)
                            第1名5分, 第二名3分, 第三名2分, 第4名0分

贏出--第一名隊員--會賞給佢15蚊(係輸2.3.4隊員要比5蚊贏出第一名隊員)
           輸出--第四名隊員--(要請坐坐咁都位在場人士飲野) (只限Dior隊員在場人士)
                    打足7條Win第一名.隊員賞給佢30蚊
                    打足7條都是第4名隊員比30蚊...第一名隊員                        

{{{{{{{Everyone is No. 1}}}}}}}
                                   每個人都有潛在的能力把一切去征服            
               只要凡事不問能不能,成功的秘訣在你肯不肯,只要一條心狂風和暴雨 
         都變成好友,只需要沉著,只要向前衝,第一名屬於每個人,告訴自己天生我才必有用

------------------{Dior Station車隊12條隊規}--------------------

1) 隊員要注意自己的行為...最緊要唔好太過激烈
2) 最重要夠18歲’未滿18歲.(敬請原諒)
3) 大家同一隊車隊...最緊要齊心團結...應該和平相處....(唔好搞小圈子)
4) 如果有私人恩怨....用自己車搞’(OR唔該出黎隻秋一場)
5) 隊員之間要互相(亂夾.)..我地歡迎人地(三打一)我地Dior車隊
6) 隊員最重要有人品..最好唔好黑面同唔可以出口術...(唔好提人老豆老母)
7) 最好就吹得.但點講都唔可以黑面.可以冇車品.但係一定要有人品.有Money..(有女人)   
8) 入得隊就要玩得起---911---必要練得熟
9) 隊員應該多些和隊友間要互相(了解),和對任何人保持(謙虛),什麼時候都要保持(禮讓),不可講粗口及(自大),必須互相(尊重及幫助)
10) 做個有品車手...唔好挑未升到820或以下的車手(人地挑你除外...最好問人地係咪真係挑)不得欺負(新手)  
11) Meeting不一定打機,就算無錢都可以出黎見面,食飯飲野,保持隊員之間既連繫
12) 如做出有損車隊之行為,嚴重會作出即日請食飯處理,本隊管理層對於隊內的事務,有最終決定權  Thank you ..........Dior車隊 隊員..........

1) 隊長:Dior★  GARY                            隊車::Dior★[EVO-8,9 R32]
                               副隊長::Dior★   GARY                       隊車:: Dior★[EVO-8,9 R32]                                
              ----------------------------(團結Dior Station車隊之重要隊員)------------------------------
   2)  Dior2         
  3)  Dior3    隊車 [R34]---奶西文
  4)  Dior4    隊車
  5)  Dior5    隊車
  6)  Dior6    隊車 [R34]---浩賢
  7)  Dior7    隊車 [R32]---亞康
  8)  Dior8    隊車 [EVO 9]---耀J叔                                Tel:9636....
   9)  Dior9     隊車[ R 34 ]---細龍                                 Tel:6900....
10)  Dior.  隊車
11)  Dior+           
12)  Dior^     隊車  [z34]   阿達                  
13)  Dior★     隊車 [R32-RX-8-evo9]---GARY                                            Tel:9803....
14)  Dior*   隊車 [RX-8]---欽叔                                 Tel:9255....
15)  Dior -      隊車  [Rx-8]   阿夜                                  TEL:3165
16)  Dior ?      隊車 [RX-8]---呀維                                 Tel:9865....
17)  Dior =      隊車 [EVO 9]---大哥成                                Tel:6482....
18)  Dior 除號   隊車 [RX-8]-----賣魚佬..松仔                      Tel:6170....
19)  Dior<       隊車  [EVO 8]---肥熙                               Tel:9607....
20)  Dior !       隊車  [R32]---大隻佬
21)  Dior@      隊車   [S30]-----呀HIM (番左中國)-------------------------------------------
22 )  Dior >      隊車    [RX 7]-----Y毛                               Tel:6297....
23)  Dior ;       隊車    [EVO 9]---魏b                    Tel:9831....
24)  Dior :       隊車    [EVO 9]---LEO
25)  Dior &      隊車  
26)  Dior )       隊車    [ RX 7 ]-----阿明                          Tel:6710....
27)  Dior /       隊車   
28)  Dior \       隊車   
29)  Dior 菱形   隊車   
30) Dior I        隊車     
31)  Dior O      隊車   [ R32  ]----富仔                      Tel:6494....

32)  Dior (   

..................................(團結Dior Station車隊VIP隊員)....................................
VIP :自己車:(EVO 3 Gucci ) 灣岸PK--- 呀 B                隊車:(R32 Dior)       Tel:6348...
VIP :自己車:(EVO 3 LV )灣岸1-2-3--神人呀BEE         隊車 :(S30 Dior)       Tel:9027...
VIP :自己車:(S30 ★ONNO)]★ONNO灣岸1-2-3神人, 隊車(EVO 3 Dior)      Tel:6388...

(HongKong友隊)
                   友隊:(JS<)---(UA. )---(Hk.St)

介紹一下Dior Station車隊環遊世界之出末探險線路  

Dior車隊HongKong經常出末:  大圍京拿 ,  康樂城  , TST , 金馬倫 , 沙田  
Dior車隊環遊世界情報出末過:  中國大陸 (澳门站) (广州站) (深圳站) (杭州站) (南宁站) (上海)

我有幾架車都係叫”Dior星”
撞左名...唔好意思/.\

原帖由 愛蒲 於 2009-6-15 03:41 PM 發表
我有幾架車都係叫”Dior星”
撞左名...唔好意思/.\

你起邊打開@@?  你同我撞左-.-  見到打招呼

我又想入
但我未夠18
不過你地好似有d都未夠18

佢個個係玩野唔洗理-.-  夠16就得  你唔係有一隊啦咩@@?  pm我針針

OKOK
PM左la

我係九龍灣,旺角,尖咀打多

喂喂!有冇人呀??

有人..............=]

原帖由 愛蒲 於 2009-6-17 03:04 PM 發表
我係九龍灣,旺角,尖咀打多

我去tst多.........=]

Dior車隊...有神人..不可看少'

我係肥t丫-3-"好悶中

http://www.bandainamcogames.co.j ... 0&x=32&y=17痴撚線第一過個都唔撚知點跑好撚快

$200 包過DX賣SS8 红色EVO-9 Dior/DT★成員ss8 e9 底至100蚊!!

原帖由 raymondwai5 於 2009-6-18 01:50 AM 發表
http://www.bandainamcogames.co.j ... 0&x=32&y=17痴撚線第一過個都唔撚知點跑好撚快

達達加油啦@@  我支持你

原帖由 lcsshing11 於 2009-6-18 12:00 AM 發表
我係肥t丫-3-"好悶中

可愛小肥t@@  幾時同我單挑

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Dior★GARY 於 2009-6-19 01:34 PM 發表

可愛小肥t@@  幾時同我單挑

又唔見你同我單挑?????
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-20 11:34 AM , Processed in 0.046353 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存