2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 為將...無品人事
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 為將...無品人事 [複製鏈接]

大家..捨命陪君子..1.開紅  搶糧
                                 2.企係城入面叫人開紅打佢!!
                         3.唔夠人打串77
                         4.勁殺跳舞既人
大家見到佢.歡迎大家殺佢!!

係lo,佢成日搶糧殺人,打7佢啦

死圖唔該.........
1. 開紅有咩出奇?.?大把人開過啦..你地主人無名未開過?有咩咁驚訝
2. 可能你唔知..我既行為係學緊上個月既無名
..佢個時比幾個派sm..都係企係保護區叫人開紅打佢..我學佢而已
3. 唔夠人打..?當然啦..我e個ac用黎生活技能
..全身廢裝 ..寸人?可能你覺得我寸lol..但係唔通你地派d人冇寸過?sorry..我唔信
4. 我唔係個個跳舞都殺..我剩係殺無名派個d..ok?同埋我咁耐以黎都係殺過1下跳舞既人..so唔係勁殺..唔該唔知唔好亂講

你節省少少啦..有本事咪開正身殺無名L囉..
係到串人只會令人覺得你無品...
咪係論壇整衰無名L啦..
你個捨命陪君子...小心比我打9你!!

原帖由 anthony3779 於 2009-7-29 10:52 PM 發表
你節省少少啦..有本事咪開正身殺無名L囉..
係到串人只會令人覺得你無品...
咪係論壇整衰無名L啦..
你個捨命陪君子...小心比我打9你!!

我用邊個ac講野關你咩事?.?仲有我從來都冇殺過無名..
請你唔好識少少扮代表
論壇唔比講自己既感受咁要黎做咩
整唔整衰見人見智啦..我唔信有人會信晒e幾個post lol 佢d衰野個個玩為ser既都知啦  洗咩上黎2kfun
如果你真係可以打9我既..just do it

無名L哥哥
你唔系話冲爆左50lv法咩   叫你比我睇你又唔比
定系你得20lv法 +6咋-v-"
嗯~好心你啦..54lv拎住件20lv法扮勁
比你激死左

監定完畢,,,樓主係個低b ,,,,無名L唔係得罪人多,,會比人尋仇 ?個派d人比人打,,, 完全正常

條友只係針對無名派@@?
無名我支持你 殺紅殺9佢! +油!

原帖由 -Orz- 於 2009-7-30 09:24 AM 發表
無名L哥哥
你唔系話冲爆左50lv法咩   叫你比我睇你又唔比
定系你得20lv法 +6咋-v-"
嗯~好心你啦..54lv拎住件20lv法扮勁
比你激死左

呢個人傻嫁-.-? 牛頭唔搭馬嘴.....
講另一樣野.....係咪唔明呢個post講咩?番多幾年學la-.-
無la la講20法...都kai kai地...

原帖由 alex2033 於 2009-7-30 12:34 PM 發表
監定完畢,,,樓主係個低b ,,,,無名L唔係得罪人多,,會比人尋仇 ?個派d人比人打,,, 完全正常

呢位人兄...一睇就知你成日比人打la~
咩監定完畢? 機械人-.-?
垃圾都識監定? 你d咁的人... 一定成日比人打嫁la~
樣衰到你

山羊﹏仔仔..你個個post都話打9人..係咪好威威先

捨命陪君子...你緊係無殺過無名L啦..
你都唔夠佢打..上次睇住你開紅搶佢糧.你都比佢秒啦
你無殺過佢..因為你廢,..殺佢唔到
節省少少啦小朋友!!

原帖由 anthony3779 於 2009-7-30 01:51 PM 發表
捨命陪君子...你緊係無殺過無名L啦..
你都唔夠佢打..上次睇住你開紅搶佢糧.你都比佢秒啦
你無殺過佢..因為你廢,..殺佢唔到
節省少少啦小朋友!!

我開紅搶糧黎做咩?.? 係佢上次叫我出城比佢殺..我咪跟佢咁做lol..e+又扮晒野作故仔咁勁?
仲有個時得無名同個咩w字頭既電法..你係邊個呀?  講咁耐都唔敢講名..證明你好極有限啦

呢個人傻嫁-.-? 牛頭唔搭馬嘴.....
講另一樣野.....係咪唔明呢個post講咩?番多幾年學la-.-
無la la講20法...都kai kai地...

你1定系唔明我講.
無名話要打捨命陪君子.
佢自己連20lv法都未沖完...瀕咩去殺.
佢仲要吹到佢有50lv法沖爆唔用.
人地其他大門派起碼...系起碼有個人有603
(知唔知咩系603啊?!小朋交 唔知就去問人啦)
你地呢?!有冇1個60lv啊 有都唔會多啦
603都冇瀕咩打9
你地自己諗啦 諗下自己為咩要幫無名打全打死
無名已經整臭左降魔...宜去整臭1個新派~~無名你好賤lol

引用:你1定系唔明我講.
無名話要打捨命陪君子.
(知唔知咩系603啊?!小朋交 唔知就去問人啦)
你地呢?!有冇1個60lv啊 有都唔會多啦
603都冇瀕咩打9
你地自己諗啦 諗下自己為咩要幫無名打全打死
無名已經整臭左降魔...宜去整臭1個新派~~無名你好賤lol

1.你之前個篇係你自己打得唔好,人地緊係唔明啦(打到都唔知你講咩)好無奈囉!!!
2.你係到話人賤,你自己好好呀??話得人地賤,睇你都唔好得去邊啦(我見無名無品西咁鍾意用呢個屈機話人方法,咁就學下佢啦...)

算啦..你地呢D小朋友日日都搵野來嘈..
知少少扮代表.不知所謂..
有時睇野唔好睇表面啦
只係識得串人..打個陣咪又係淆晒...
死kai子..無野呀...成隻狗咁係城入面唔夠膽出來...
我唔會再同你地呢D咁既人講咁多..
一係死過,一係就唔好再串77咁.我可以當無事發生

原帖由 -Orz- 於 2009-7-30 07:33 PM 發表

你1定系唔明我講.
無名話要打捨命陪君子.
(知唔知咩系603啊?!小朋交 唔知就去問人啦 ...

好笑la~20法未沖完 唔打得人?
咁你冇博士學位 係咪唔串得人?

如果20法沖完的話就唔打得人
咁你冇博士學位都唔好串人la
收聲la你~講野唔用腦~
睇你小學都未畢業
比心機讀書la你~小朋友~IQ都低過人~

無名L  我e+剩係問你一句.. 你有冇企過係保護區叫人殺你  
你講一句有定冇得啦,,其他唔洗講

有又點無又點呢??學你死口唔認咩..
我話比你知我有呀.咁又點者.起碼唔似你咁on  9

原帖由 anthony3779 於 2009-7-30 09:31 PM 發表

唉..算啦..我問左你過10次你都唔敢直接回答
如果你話我on9即係間接話緊自己..因為我係學緊你d衰野

~你又企係保護區叫人殺你.
~佢又企係保護區叫人殺佢.
~你地有咩分別先.
~根本無分別.
~點解你淨系話人on 9.
~你有冇諗過人地系學你.
~你on 9唔系得1-2個知.
~系成個為將都知lol.
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 02:29 PM , Processed in 0.044106 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存