2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之路娜 請各位玩家入一入來 好心提醒一下
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 請各位玩家入一入來 好心提醒一下 [複製鏈接]

其實你地都有眼睇 luna都小左好多人玩 日日有人放ac d野放hkd放10年都放唔出版平野唔係貴),你地仲要幾百幾千咁放落去 遲下好似hp咁汁粒就皆大歡喜啦-0-luna家陣你地有升lv發唔發覺場易搵左?小左人放場收場?冇人玩呀嘛!賣買的玩家走了,升lv的玩家走了,如果長玩放錢就值姐 都死死下就汁就汁咁仲放幾多錢做咩?大家有眼見 luna(gc)佢地做野愈來愈廢,升lv唔見武冇得賠 比人爆ac話唔知 點數失蹤幫你唔到 疌,介,耳,鍊,武,手我d fd都唔見過,可見gm係都放棄左luna 只係係咁依出小小野等你地覺得中有希望去買點~家陣沖防爆+5上+6都可以唔保 遲下你係垮掛掛下攤死左可能會有 有人係城開紅都可能會有 呢隻game既gm無能 bug又多 外掛唔理 其實隻game好好,係衰係gc手上!
希望大家睇完我的貼看完回應一下~3思才買點數/game野,錢財得來不易 大家要好好利用唷!

忍影世界

隻game少人原因之一係有你呢種人
已有 1 人評分Good 收起 理由
吉祥娃娃 + 1 岩聽 -_-

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 x魅影x 於 09-10-7 02:15 AM 發表
其實你地都有眼睇 luna都小左好多人玩 日日有人放ac d野放hkd放10年都放唔出版平野唔係貴),你地仲要幾百幾千咁放落去 遲下好似hp咁汁粒就皆大歡喜啦-0-luna家陣你地有升lv發唔發覺場易搵左?小左人放場收場?冇人玩呀嘛 ...

自己唔玩請快滾
無需開POST

即使gc做得差 又有乜關係?"
你地受唔起苦??"""
就系你地呢種人"""
佢做得差 關你玩game升lv咩事- -???""
乜野都賴曬代理商!"
代理商系差都無辦法""
連你地玩家都話要放棄隻game?"
代理商可以點做??""
反正你地都標籤左隻game- -"""!!!
佢想改好d 都唔得la- -!!!!

忍影世界

原帖由 湘戀x楓=] 於 09-10-7 12:50 PM 發表
即使gc做得差 又有乜關係?"
你地受唔起苦??"""
就系你地呢種人"""
佢做得差 關你玩game升lv咩事- -???""
乜野都賴曬代理商!"
代理商系差都無辦法""
連你地玩家都話要放棄隻game?"
代理商可以點做??""
反正你 ...

好彩重有你呢種熱心玩家支持,

大家支持luna!!

你所講既野 我一樣都冇發生過- -..lag都唔lag
只係如果唔開住msn 就一定cutline咁姐- -仲有我沖野唔得 都冇事件野..
依個可能真係樣問題...

你話luna汁就係我搞?我點解會唔玩都放個貼?我好心提 唔岩聽咪走囉,我冇影響你

=_="

廢話...

唔該你答我

第1: 有咩game唔汁?
第2: 有咩game無bug?
第3: 有咩game GM 有用?
第4: 有咩game唔係一開始多人玩 之後無咩人玩?
第5: 有咩代理唔搵錢?
第6: 你有咩game玩超過1年? 2年? 3年?

問題本是從自起..你識答嗎? 唔識我幫你答

第1-5問題都係無 lo

其實本身係香港人玩online game 文化問題

人流每一隻game 初出都會最頂峰 3分鐘熱度自然流失30%

其他70%玩家 因為隻game ""難升""  "悶"  "單調"  等等原因
就會放棄. 又少30%..
加上又有新game 就會去試
根本就係人性問題

樓上你就係其中30% 的一份子了 ^^

再深入d 就唔同你講啦..~_~

已有 1 人評分Good 收起 理由
風魂仔 + 2 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 2   查看全部評分

原帖由 十惡不赦XD 於 2009/10/8 07:21 發表
=_="

廢話...

唔該你答我

第6: 你有咩game玩超過1年? 2年? 3年? ...

樓上講得好呀
"第5: 有咩代理唔搵錢?"
-佢開得隻GAME比你免費玩:)就梗係要賺你錢
-不如你試下搵過代理唔洗買點數既比我睇:)

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

原帖由 清浦剎娜 於 09-10-8 10:55 AM 發表

樓上講得好呀
"第5: 有咩代理唔搵錢?"
-佢開得隻GAME比你免費玩:)就梗係要賺你錢
-不如你試下搵過代理唔洗買點數既比我睇:)

紅夢幾時教我整簽名= =

忍影世界

原帖由 十惡不赦XD 於 09-10-8 07:21 AM 發表
=_="

廢話...

唔該你答我

第6: 你有咩game玩超過1年? 2年? 3年? ...

咪係囉,
講野真係唔用腦,
有game無以上其中一點,我乜都得!

你夠膽死話有隻game永遠都有,永遠都唔會汁,
我夠膽陪你賭,賭乜都得!

俾著你做gm,你都會懶懶閑啦,
一個幾有熱誠都好,做呢類工做得耐都會慢慢hea

自己唔玩就唔好咁無品係度叫人走,
學你講,唔岩玩咪走囉,係度嘈q會威d??博同情??博支持??

你搞清楚咩叫做好心,
你呢d叫黑心

樓主開post出黎想俾人插?
唔玩就自己走啦

你地有錢我吹你唔脹架- -,家陣大頻仲見到幾千收流浪天地 又幾百收game錢,luna都出得耐 好快汁 你地就盡最後加油比gc呃多d錢吧....我窮我沒錢 你大把錢係唔同玩法 勁得一秒得一秒,神!

忍影世界

原帖由 x魅影x 於 09-10-11 02:37 PM 發表
你地有錢我吹你唔脹架- -,家陣大頻仲見到幾千收流浪天地 又幾百收game錢,luna都出得耐 好快汁 你地就盡最後加油比gc呃多d錢吧....我窮我沒錢 你大把錢係唔同玩法 勁得一秒得一秒,神!

呢度好多人都1蚊無用過

我由台版到依家港版有咁多野,
$1無用^_^

原帖由 x魅影x 於 09-10-11 02:37 PM 發表

隻game 物價係高企

你又要勁 又要唔付出 邊有咁著數

你諗多左??

唔想用真錢玩咪 用下個腦點樣搵game 錢 做放game錢果個lo  唔好掛住坐係度打機 你要諗下計仔先 ok?

又唔付出腦力  

又唔付出時間

又唔付出金錢

但係又想勁wor 你玩單機game 啦

有好多人打online game 都唔係為左勁  大把人無流浪啦 唔通台版又100% 所有人有流浪??
你打機態度咁好  你玩咩game 都唔會係勁lo  ^^
你放棄打機吧

人人玩法唔同唧 打機唧 你估投資咩 下下講回報
唔洗眼紅人地捨得洗錢落隻game到喎

回復 8# 十惡不赦XD 的帖子

1. UO 唔知有無香港玩家玩過 全球第一隻online game 到現在都未汁 重有廿幾3十個ser
2.真係隻隻game都有bug
3.UO 既gm真係唔係留 我試過用bug 就比gm ben ac
4.UO 到e+都咁多人玩
5.UO收月費 所以唔會整d野出黎叫你買點 係咪都係收咁多
6.UO 好似 1995年定1996年出 你話1年,2年,3年....係十幾年

原帖由 cody2001 於 09-10-13 11:29 AM 發表
1. UO 唔知有無香港玩家玩過 全球第一隻online game 到現在都未汁 重有廿幾3十個ser
2.真係隻隻game都有bug
3.UO 既gm真係唔係留 我試過用bug 就比gm ben ac
4.UO 到e+都咁多人玩
5.UO收月費 所以唔會整d野出黎 ...

1. 咁有好多game都可以捱好多年, 不過香港e家仲有無先
2. 正常
3, BEN a/c 係佢工作 好多game都會 廢唔廢 就見仁見智
4. 國際性的game 你用咩來去計個標準?? 係人口比例問題
一個香港有多少人會玩online game , 又會有多少人玩同1隻online game
我唔用國際去比較
我用台灣去比較已經好大分別.  台灣1隻game 可能一開始有10m人玩
隻game廢到pk 得番1成都有1m人啦
香港得幾千人玩..最後咪得番幾百人lo

5. 唔同game 有唔同利益效果 你講到咁多人玩 ..月制提供1個穩定性收入 對代理來講係長遠
6. 10幾年...咁係唔係有人玩足10幾年呢..可能有..果個又會唔會係你呢

online game黎講 , 我覺得RO係神作/__\ 新出個陣 d人真係多到....好懷念

原帖由 炎武邪神 於 09-10-14 02:42 PM 發表
online game黎講 , 我覺得RO係神作/__\ 新出個陣 d人真係多到....好懷念

認同

係果個年代 有好多game 都係神作

包括 RO , 天堂1 , 龍族 等等... 仲有好多

不過原因可以做到咁多人玩 咁高人氣

主要係因為

1. 當時選擇無e家咁多啦
2. 新鮮感, online 熱潮初起
3. 初出 代理都會比較認真啦.. 1個代理專心去處理1隻game 效率同埋資源都會多

仲有好多原因 ..唔講啦=_=""
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-21 05:07 PM , Processed in 0.039866 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存