2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 霍爾丁王國 黃國,5國之中最離譜
go

黃國,5國之中最離譜 [複製鏈接]

目前5國"街場"比較:

1)街場一輸起碼輸一條血

2)可以50人有25個係弓手   (紅國出名多刀遊,黃國出名多弓遊)

3)冰b出現數目最少,真係無哂勁既法師?出大技唔緊要,冰b真係少之有少.
   有盾戰都無用,無法師配合

4)戰線特別脆,多幾個法出下火c雷d 技都拖得住主線,   冰法都無隻.

5)咁只會令其他國既勁人死都唔入黃國街場,入去只會比人sm,情況越來越慘,就好似紅國街場咁,勁既都知入對面sm紅國
  黃國只會變成第2個紅國

6)死主水速度5國之中最快!  反正都係輸,大家齊齊坐水齊齊輸快d快d完場,唔洗比人sm

黃國唔係冇勁人
但係前線一兩個硬都冇用,,
其他人退得太快,,
果一兩果只好拉走d人...

黃國好似d團每個都少左一半人咁

十週年勳章(賀詞)

冰b係冇用架

黃國d弓遊點都快過你

黃國街場出名屈傷死壓場~
唔識睇人唔識退~
視死如歸個隻~

原帖由 oooiii 於 09-10-29 01:41 發表
目前5國"街場"比較:

1)街場一輸起碼輸一條血

2)可以50人有25個係弓手   (紅國出名多刀遊,黃國出名多弓遊)

3)冰b出現數目最少,真係無哂勁既法師?出大技唔緊要,冰b真係少之有少.
   有盾戰都無用,無法 ...

而家d法c嚴重腦殘
但係點先叫勁法c

好似我咁?!

個團唔夠人打街場真係自己幾丁友去打一條副線好過~
如果一個人冇野做入街場...有死既覺悟吧....

主線~以38lv盾戰(小弟)為例,可以打一條主線係得2-3隻盾戰,5-6個戰士,1x弓手~7-8法c
好似冇咩問題,不過....
1.)唔知點解~我去盾人,好多次唔理盾唔盾到,要盾果個人都可以飛走左~好神奇~
2.)又唔知點解 一個好靚既大冰(冰到4-5個,我覺得已經好靚)~戰士未衝去,就比人破晒~
3.)又又唔知點解見到有冰冇人打,行去盾佢..就會有人係後面用強力破冰...囧了,人就盾唔到啦..仲要比人燒一野.
4.)又又又唔知點解好多巨龍,閃光彈周圍飛...都算啦起碼輸出都叫做有80up....
弓手的精準們...可唔可以追打法c....唔係追打戰士....又或者唔好亂射好嗎///
5.)又又又又唔知點解一條戰線可以係4S內退晒...前線們可唔可以係退之前射個貫骨/火c幾個又或者打幾隻字仔.?.....起碼我地都知道要退先...雖然我唔知點解要退.....但係你地講都唔講就閃晒...前線戰士真係好無助囉~
6.)又又又又又唔知點解~盾完人,後邊已經閃晒,但係明明前二秒前線都仲打緊,盾完,最近你果個,可以係你5-6個身位後面(弓手/法師)
7.)又又又又又又唔知點解,當你盾完諗住等人打既時候.大多數都係強力強力連強力...
8.)又又又又又又又唔知點解,比人盾左,人地唔係強力強力連強力打落我度囉///人地係地火.重壓連碎擊打落我度囉...
9.)又又又又又又又又唔知點解主水可以10MINS內坐死,但係擴都仲要輸比人....召又唔係多過人架WO...好老實講..我真係唔知D水去左邊...
10.)又又又又又又又又唔知點解明明洗左頻有QML,隻QML都可以行左三格都係得3幾丁步兵...(一格姐係X1行去X2....三格...差唔多行左半場...)

好多個唔知點解....最唔知點解既係好多數,傷榜有1M4-1M6既遊..係可以殺得3-5個...姐係平均對面D人有3200血(1M6/5)...?

的確係= =
話說我本人係殘遊,每次打黃國街場
我都唔會再幫手推線- -感覺上,次次幫手破左4~5手/力破左法c/黑
幫手製造緊機會,d人重係後面唔知做咩- -
箭雨既繼續箭雨,戰士就行黎行去玩力沖,法既繼續係後面放大技(多數雷d)
最後慘死係人群中-.-到有大團團戰果陣就完全唔同
潛入戰線幫手破手+黑,即刻有戰士親機推線,非常合作
所以打街場,我多數去副線同人過幾手就算

回復 7# jokerking0805 的帖子

好多個唔知點解....最唔知點解既係好多數,傷榜有1M4-1M6既遊..係可以殺得3-5個...姐係平均對面D人有3200血(1M6/5)...?

回宜句,1萬4傷或以上多數就係殘遊黎,同埋殘遊既作用唔係用黎殺人,係為隊友製造機會,殺數小唔出奇(戒遊另計

你都識講街場 玩下咪算lo
即系你比20蚊 想有個有鮑魚既飯盒?
但係我又吾覺有你講到咁差喎.

原帖由 Oo一騎擋千oO 於 09-10-29 01:53 PM 發表

即系你比20蚊 想有個有鮑魚既飯盒?<-------

原帖由 dilly 於 09-10-29 09:26 AM 發表
黃國街場出名屈傷死壓場~
唔識睇人唔識退~
視死如歸個隻~

跟本都屈唔到傷,
我打最前線,成日等機會,但跟本無機會,
變左自己做戰士要去做肉同人硬碰硬磨血,比其他人有機會殺人,
法師普遍係雷法,但唔見磨到人血, 人地前線戰士多,無火法輸出傷害好難殺到人,
一個冰b要火d..之後要殺人好易,但係呢d只會係人地對面殺我既時候出現,黃國街場幾時有?

人地出巨龍,我換重壓,人地後面多數有火d火c掉過黎,又要退,
之前黃國無戰士,條戰線頂唔住,法師好慘,依家好多人做戰士,
玩法師既比d心機打,唔該玩緊弓玩刀既轉番(火法)法師幫幫手好無?

真係多盾戰都發揮唔到,
人地盾暈戰士補重壓,殺唔死人既時候,唔該法師補冰b,一定殺到人

冰b真係好重要,
法師定位唔係汁人頭,係要傷害輸出,比戰士製做機會,再係咁真係無人會再幫黃國守.

原帖由 jokerking0805 於 09-10-29 12:53 PM 發表
8.)又又又又又又又唔知點解,比人盾左,人地唔係強力強力連強力打落我度囉///人地係地火.重壓連碎擊打落我度囉...
9.)又又又又又又又又唔知點解主水可以10MINS內坐死,但係擴都仲要輸比人....召又唔係多過人架WO...好老實講..我真係唔知D水去左邊...

真係下下到肉,打到心酸,
黃國場真係普遍好多人無技術,唔識配合身邊戰友既節奏

原帖由 傲迎風 於 09-10-29 12:24 PM 發表

而家d法c嚴重腦殘
但係點先叫勁法c

好似我咁?!

都唔見你有玩,已經唔記得你魯

原帖由 Oo一騎擋千oO 於 09-10-29 01:53 PM 發表

好多時候都係頭10分鍾已經見個場輸1/6國血,
我都係坐水等完場算.

當成隻戰線d人都係諗住r傷
你打咩人都係會輸

當你入到場見到好多人坐水
你又會想跟住坐水

當你入到場見到無人坐水無人擴
你會即刻灰

所以由始至終
都係國戰意識問題

話說前兩日入街場
無人擴我擴
無人出騎我出騎
收左38水之後死水
條EXP團拎住8水走都唔比我
仲要問候我老母
果下真係想同佢講唔識玩咪撚玩

你睇我好 我睇你好

係咁架啦
最好就自己團約埋自己國其他團一齊打最好

(話說,美甲昨天有冇上線,大佬有玩,我地有成50人,好爽呀琴日國戰 )

回復 18# jasonwong 的帖子

偷偷地入左一場做水兵的說....
人地隻合成連門口都未出到就要食泥.....

但係我覺得黃國街場都比紫國街場好

起碼黃國街人都叫做就算玩得唔勁都會玩下戰士幫手, 但紫國街人就係玩得唔勁仲要玩遊亂咁消技然後炫耀自己人傷高......戰士都唔多隻
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-27 01:37 AM , Processed in 0.033992 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存