2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 曾經2KF有大量會員玩既OnlineGame 叫作【古龍】跟金庸* ...
go

曾經2KF有大量會員玩既OnlineGame 叫作【古龍】跟金庸*以我所知吹水區都有大量惜日玩家【熱鬧文章】報到,閒聊區 [複製鏈接]

§好文章

當然要支持   

因為古龍吹水區

就眼睇似死城

GAME內都是一樣

-------------------------------------*
所以轉黎呢邊希望給更多人睇到

以本人所知2KF 聊天區

惜日有好多古龍的朋友,,,

,跟  金庸 ~fANs

不知依家仲記唔記得隻GAME,

可能有部份新會員..

會完全唔知我up咩*

唔緊要  #....

----------------------------------------------------------------
唔知以前既人係咪仲係度呢!
有部份可能走左去.....
返工......媾 女
轉新gAME.....*
光輝不再了~
------------------------------------------------------------
曾經有一隻很好玩的OnlineGame 我會叫作【古龍】
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1

仲記唔記得以前廣告?

放左學去邊?緊係打onlinegame啦

# 陶醉於 北風簫簫 高手過招 

小說內幾多大俠

情仇 善惡 明與暗 那故事

麼簡單

望望現在 

身邊角色          深奧莫測

的容顏                       誰人恨我          誰愛我                :love2:              我【發夢】有雙X 光 眼 *   :love2:

* 勝負憑造勢 

稱霸論武功                                  笑
                                                         問誰的世界荒繆
武俠迷像我 
                              只愛在我的                        
忘想
                中露兩手                                           
----------------------------------------------------------------------------

無晒以前真正江湖

真正做俠士既感覺

------------------------------------------
小說內幾多大俠....,,

情仇 善惡明與暗

哪故事變得

你有本事,,任吹唔嬲!!
直至各位大大沒水力   

吹                為至 !?

--------------------------------------------------------------

Ps:唔好意思,各位 我話過會講返以前叫咩名....

忘記左就走左人

----------------------------------------
本人玩既AC:<SEr5>
紫禁 8x-138Lv~ 無升
紫菜仔 只記得呢2個人~~~~
kmh623

其他Ser都有既....

不過玩好少時間....

名都唔記得左lu* 唔好意思   

:love:

曾經渣過下手既AC:<代玩,/買既AC,後黎轉左手比人>
a仔

刀霸天下
龍武
鬼眼
鄭高龍,定鄭浩龍AC -,-忘了NAME
少年一心
驕傲
勾魂

小霸王
...,,,
仲有既...不過唔記得晒d名啦*

再見啦!各位  

-------------------------------------------
【我諗古龍,,,
有少部份人吧/可能大部份,

可能真是陪伴著各位成長的,學習打字的OnlineGame!】

古龍永遠是各位心目中的
                                                                         No.1 *  

十週年勳章(賀詞)

古龍ser4

原帖由 巫師 於 10-3-9 01:14 AM 發表
古龍ser4

呢度變左報道區丫

係就講埋咩名~幾LV

玩到幾多X.0 無玩啦

我ser2既

e家d game邊有以前出既好玩..

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

玩到2004年冇玩~~
第一ac~~ser2 堂本*瞬一 (03年頭到~8x冇玩)
(半年後)第二ac~~ser2 怒雪刀俠 (04年,會考後一段時間,冇玩了,22x級)

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB 忍影世界

ser3的  

原帖由 ┌龍樂┐ 於 10-3-9 01:18 AM 發表
我ser2既

講真

好撚開心....諗住沉硬

本黎諗住古龍無人再記得....

無人再提起 真係開心...訓教前...

以前舊聊天版
勁大班古龍大哥.

.....真係好懷念
同時間你地係無忘記古龍...仲有人在此區.....

我會等你地報晒數 開晒名 最後我先爆出黎

我想睇番,撞唔撞到以前D熟人~~
我第二AC冇玩前果時,係 神奇幫 的人

我仲好記得古龍係我第1隻ONLINE GAME
個時岩岩中一玩西門吹雪SER
玩到個陣TWINS出雙子服就無玩LU

笑傲無雙 玩過星曲WEB

古龍ser4

我玩左都6年-_-
2年前開始唔玩啦
個ser lag到乜咁
打交有時lag住 好無隱
gameone拎古龍個ser黎test其他game
又唔出任務 淨係識呃錢
點都係2.0-5.0最好玩

原帖由 雪龍神 於 10-3-9 01:23 AM 發表

神奇幫ser2 wo

原帖由 雪龍神 於 10-3-9 01:23 AM 發表

神奇幫=.=

好撚懷念.....以前我都入過.....

你唔洗入去...=.=早幾個月我仲有入去睇下

ser2 死城 得ser3多人 南京有時會 5,6條友 4-8件開ac睇打交

打黎都無用啦 全部有不死 以前就話有得訓地下 爆eq個d........

講堅 係我心目中 依家無一隻game比得上古龍!真係要玩過你先知!

我無打機好耐 最好佢咪重開.... 好驚引返我上引

原帖由 ┌龍樂┐ 於 10-3-9 01:25 AM 發表

神奇幫ser2 wo

我玩個陣SER2最大既幫係叫藍天門

原帖由 ┌龍樂┐ 於 10-3-9 01:25 AM 發表

神奇幫ser2 wo

我個陣好撚想入ga 呢個幫

原帖由 sam1216hk 於 10-3-9 01:26 AM 發表

我玩個陣SER2最大既幫係叫藍天門

有d印像!!
比多d資料黎

回復 14# ┌龍樂┐ 的帖子

睇番#7,
已經有講我玩SER2~~
只係開過2個AC(正式玩的~~)
中間停左半年~~
之得開第二AC時~~
係[XX蝙蝠島]版本

原帖由 sun_pig 於 10-3-9 01:27 AM 發表

有d印像!!
比多d資料黎

2000年至2002年 差唔多 之後我就開始玩古惑仔online
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-23 02:59 PM , Processed in 0.034732 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存