2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 《伊希歐之夢》職業區 點先可以做一個專業GE 神官
返回列表 發新帖 回覆
go

點先可以做一個專業GE 神官 [複製鏈接]

如題
我成日都比我d fd 鬧,,,,,,
搞到佢地唔要我T^T

要對人有愛~
專心專意去放出你有的技~毛、強身、心靈
有意見到人無血/扣血時立即補血~
p.s.我是一個懶的神官(逃

勤力D囉...我都做過一次神官..

毛係未完之前就出...強身/心靈定時放...扣左好少血都要補....

咁樣叫唔叫專業?

不過...會好累囧

真係要學囉
最基本既係  唔好甩強身/心靈,唔好令打手死
其實毛呢家野, 好既神官係會係下一隻怪果度等個打手黎
者係  當個打手打緊A怪  你就要係B怪隔離放定毛  因為要LOAD
咁佢行到過黎果陣就會有毛  而唔洗特登停係度等你條毛

如果真係超專業既神官就唔會甩毛  停時分幾鐘就放一次
但會好累  我都係等個打手一半sp先放  但就一定唔可以甩強身=)

回復 4# Evangeline 的帖子

如果有能力做到960 可以開推痴埋打手到即放...應該會中的
不過要有條件..又要960又要有推先得

普通神官都係慢慢練習啦,,有心就一定得

我話專業神官最緊要聽打手話= =
其實個個打手要求唔同-,-
比如我咁
我部電腦虧虧地-,-
受唔起好多技
我會叫D EC比毛就夠,唔好比強身同心靈
咁做對我唔會有好處= =
本來已經950唱速,其實同960唔差幾
加D無意義既野整LAG打手....我會仲躁
唔聽話永不錄用-,-

毛的話...
我個人唔多介意甩毛
但唔好要我企係度等你
係我乾MP前出到我都OK
回血唔使講啦 自動自覺啦

我對EC既要求就係咁多-,-

原帖由 糖糖仔 於 2009-6-28 09:48 PM 發表
勤力D囉...我都做過一次神官..

毛係未完之前就出...強身/心靈定時放...扣左好少血都要補....

咁樣叫唔叫專業?

不過...會好累囧

叫~

打onlnine game係咁
你唔係做打手就做補者
都係不停咁出技
(除非做被帶升果個)

回復 7# 泉真澄 的帖子

所以我做左一次神官之後..就以後冇做過....

因為真係好累...又怕做得唔夠好....放技放到無停過

做神官好慘....又辛苦又悶...
做打手有得打下怪幾好玩...

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

個個打手都覺得
機械式既ec係最好
好似上面幾位人兄咁講
以不斷羽、強身、心靈最好
當然放羽都要下下中啦,最好唔好要個打手等你放比佢
補血一扣血就補,話知你扣1血定1000血
更加好就係隻怪扣血同你補血係同一時間
難度比較高就係個打手用推高速行個時你都要一擊即中{毛}
萬一唔中你就因為出羽花左時間而吸唔到經{依個情況特別出現係非遺地區}
最重要係ec死都唔好比打手死
你話難就當然啦,邊有專業人唔係辛苦架呢
通常960就要睇個打手肯唔肯比快精你{我個個就唔比既},或者雙開巫放比自己啦
放羽準唔準就要練得多
平時夠800速既企係打緊既打手隔離放通常都會中

要做到咁,一個字:「愛」==

原帖由 siuman0314 於 2009-7-2 10:51 PM 發表
個個打手都覺得
機械式既ec係最好
好似上面幾位人兄咁講
以不斷羽、強身、心靈最好
當然放羽都要下下中啦,最好唔好要個打手等你放比佢
補血一扣血就補,話知你扣1血定1000血
更加好就係隻怪扣血同你補血係同一 ...

好認同~哈哈
已有 1 人評分Good 收起 理由
dragonairex + 1 浮出水面歡迎"

總評分:  Good + 1   查看全部評分

唔要ec?!我成日招都招唔到orz(好似有d離題...

原帖由 零之音﹏。 於 2009-7-3 10:47 PM 發表
唔要ec?!我成日招都招唔到orz(好似有d離提...

題~

要ec的遺廣大把吧!?(不是嗎?

其實所謂專業係你自己覺得嫁姐._.
我同我哥打我都冇甩過強身...(應該
如果你想放毛快d,咪開個心靈再開毛囉
我受過xx既訓練
比佢訓練成為一個專業的ec (xD

等我比少少見意啦,,,^^
因為個個同我升lv都話我Good...><
升LV 哥時一定要有個心想升LV...要睇打手D 習慣...如果你低LV 毛得吾快...你應該係下打手打下一隻怪哥到放毛...等你差吾多放完佢就會過到來...就吾會比吾到毛人...至於強身心靈..其實等佢差吾多無哥時再比...如果有草的埸...一定要補2次強身...如果同刺升(爪)...一定要用計劃者...

點先可以做一個勁D GE EC...@@ 我覺得一定要多少少血...又頂得又打得..
平時見到人無血OR 死左...主動組人幫下人...因為我覺得做ec 一定要有愛心....要好人....^^

如果你D FD因為你吾勁就吾理你...禁哥D就吾係FD啦...@@
知你用得吾好鍾吾教你...鍾要吾理你...哥D FD 吾好要...!!!!!

以一個打手睇法,甩左毛+唔係3s內比毛的你的ec可以即踢
一個連毛都可以唔要既ec證明佢無點用技

=.=
打手對ec  d要求太高啦-.-
又要搵d 低lv 吾會吸太多經-.-又要拉!d好高命中。。。又要拉!d好做得野。。。=。=
又吾比太高LV -.-

有D EC 都係屎蛋搵打手...有得升IS OK...EC真慘=-.=

原帖由 豬女 於 09-11-16 12:51 PM 發表
=.=
打手對ec  d要求太高啦-.-
又要搵d 低lv 吾會吸太多經-.-又要拉!d好高命中。。。又要拉!d好做得野。。。=。=
又吾比太高LV -.-

有D EC 都係屎蛋搵打手...有得升IS OK...EC真慘=-.=

最弊係我找過幾隻70up ec(相比我90幾巫,,佢吸經唔多),,,我只係要求佢唔好搞到我無mp洗同死姐(只叫佢放羽+女神)…都好似要佢上刀山落油鑊咁,,一時發呆一時行開唔出聲,食飯都算啦我叫佢出入口先食(通常我都係第1個場),佢又唔聽,好啦我救佢救到無曬mp留佢係度送死我都無計=.=重食成半個鐘(大老我做ec個時食飯唔超過10分鐘囉..)
我覺得e家d ec都係簡錯職...

嘩~一個舊post就咁被推左上黎
回正題
我認為甩毛唔緊要,因為唔會咁快用晒sp/mp掛
最緊要硬係唔好令打手死啦
但如果ec死左,打手會唔會覺得內疚呢?
又唔想高lv ec吸晒d經,要求又要咁高-3-
好難姐~低lv ec唔夠命中/魔,補得唔夠多,快
但相反高lv ec可以令你冇咁易死,放毛勁快搞掂
打手唔應該咁多要求...要明白ec既辛苦,冇ec睇怕你都幾難升啦

原帖由 ~車厘~ 於 09-11-21 06:03 PM 發表
嘩~一個舊post就咁被推左上黎
回正題
我認為甩毛唔緊要,因為唔會咁快用晒sp/mp掛
最緊要硬係唔好令打手死啦
但如果ec死左,打手會唔會覺得內疚呢?
又唔想高lv ec吸晒d經,要求又要咁高-3-
好難姐~低lv ec唔夠命中 ...

精怒/其他魔法大技、百鬼、槍手、連擊
依幾樣野包你半分鐘玩完d mp sp XD

我教d玩ec既fd用我個套配點方法(命中為上),佢地彩你都傻,唔係比人話/自已覺得慢都唔狂加命中
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-1 04:53 PM , Processed in 0.038305 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存