2000FUN論壇

搜索
go

綠國人...囧 [複製鏈接]

綠國好多人亂起ob已成事實...
有d人更加教而不善...
剛才才發現
綠國既問題  唔只系ob亂起咁小
d人亦都開始學識-> 亂踢人
[踢人既守則之前都有人post過 不打算再提]
綠國人d心態仲系唔改...
再系咁魯莽...
郁d就踢...
好快就會變左  小學"嘟"  既王國架喇...
悲哀~~

以下系我 事后感想 + 打cpk戈時既log:::

我真系起左雙子既話 你話我 我冇野講
但系作為你自己囤既帶囤人
可以做到屈人再踢人
尼d心態可以話系可恥!!
我講左句粗口系我錯
但系  你又要組人地尼寸77   
又要系戰場上其他戈48個人面前扮晒型     
事后又密人同人講sorry   咩事先?

log record:   啡色=建築記錄    紅色=軍頻    藍色=隊頻

月之葬禮正在[G:6]建築【方尖塔】。(離建築完成還有30.
0秒)
這裡不能建設。
·森山野仁·正在[H:6]建築【方尖塔】。(離建築完成還
有30.0秒)
細粒丁正在[G:2]建築【方尖塔】。(離建築完成還有30.0
秒)
kami正在[D:3]建築【立足跳台】。(離建築完成還有1
0.0秒)
路小語 擊倒了 冰姬
陳法奶:累,走場算
殤乂愛:比人扛.
kami在[D:3]完成了【立足跳台】的建築。
月之葬禮在[G:6]完成了【方尖塔】的建築。
·森山野仁·在[H:6]完成了【方尖塔】的建築。
怒小刃:收水騎 24/30
乂圓舞曲乂 擊倒了 從此淡淡描寫灬
細粒丁在[G:2]完成了【方尖塔】的建築。
比卡寶寶:暫存水庫2/50 人在[F:4]
怒小刃:收水擴 0/50
隊伍已解散。
鬼幻姬 擊倒了 永杰xD
御雨 擊倒了 kami
怒小刃:收水擴 13/50
佐藤聖 擊倒了 AngelaSex
麻吉 擊倒了 可惡仔
怒小刃:收水擴 18/50
阿卡斯 擊倒了 殤乂愛
殤乂愛 擊倒了 DeaThChAn
卡洛:收水晶出死靈2/50 請有3水即易[F:4]
洛基oO:我真沒用 ........什麼都做不到 .......
·夜雨小S·:不要自責啦.
卡洛:收水晶出死靈5/50 請有3水即易[F:4]
乂圓舞曲乂 擊倒了 冰姬
秋本丨涼二:msn同我講得唔得的
卡洛:收水晶出死靈6/50 請有3水即易[F:4]
卡洛:收水晶出死靈15/50 請有3水即易[F:4]
怒小刃正在[E:3]建築【塔】。(離建築完成還有40.0秒)
·森山野仁·正在[H:7]建築【方尖塔】。(離建築完成還
有30.0秒)
穿Prada的公主:放 狂牙 靈銀礦
怒小刃正在[E:3]建築【塔】。(離建築完成還有40.0秒)
卡洛:收水晶出死靈16/50 請有3水即易[F:4]
路小語 擊倒了 siuki213
鬼幻姬 擊倒了 一海狗一
怒小刃:收水擴 0/50
卡洛:收水晶出死靈22/50 請有3水即易[F:4]
卡洛正在[G:4]建築【冥府之門】。(離建築完成還有60.0
秒)
卡洛:收水晶出死靈2/50 請有3水即易[F:4]
·森山野仁·在[H:7]完成了【方尖塔】的建築。
喳咋 擊倒了 麻吉
怒小刃在[E:3]完成了【塔】的建築。
星月淚羽 擊倒了 六翅鴉
怒小刃在[E:3]完成了【塔】的建築。
殤乂愛:=_=
·森山野仁·正在[G:8]建築【方尖塔】。(離建築完成還
有30.0秒)
tinggint 擊倒了 明插暗吊補柒射
深吻 擊倒了 乂牙瑩乂
豬肉燒賣 擊倒了 從此淡淡描寫灬
細粒丁正在[F:5]建築【方尖塔】。(離建築完成還有30.0
秒)
怒小刃正在[D:3]建築【侵蝕之塔】。(離建築完成還有15.
0秒)
御雨 擊倒了 冰姬
·森山野仁·在[G:8]完成了【方尖塔】的建築。
怒小刃在[D:3]完成了【侵蝕之塔】的建築。
卡洛在[G:4]完成了【冥府之門】的建築。
怒小刃正在[D:2]建築【侵蝕之塔】。(離建築完成還有15.
0秒)
殤乂愛:收男遊頂防下身
oscar 擊倒了 中間分界
細粒丁在[F:5]完成了【方尖塔】的建築。
路小語 擊倒了 秘天使
怒小刃在[D:2]完成了【侵蝕之塔】的建築。
乂牙瑩乂:[F:4] 好多人丫
血裔丿謙正在[F:5]建築【方尖塔】。(離建築完成還有30.
0秒)

卡洛:發現敵Wraith位於[F:3]本職擊劍士 急求騎士支援
麻吉 擊倒了 乄黑萬乂
卡洛:發現敵Wraith位於[F:3]本職擊劍士 急求騎士支援
卡洛:發現敵Wraith位於[E:3]本職擊劍士 急求騎士支援
卡洛:發現敵Wraith位於[E:3]本職擊劍士 急求騎士支援
乂牙瑩乂:小心死門
血裔丿謙在[F:5]完成了【方尖塔】的建築。
·森山野仁·正在[F:8]建築【方尖塔】。(離建築完成還
有30.0秒)
饕餮 破壞了 侵蝕之塔
零系乂鬼爪 擊倒了 阿米米
冰姬 擊倒了 tinggint
塔 擊倒了 aR魚
殺神小惡魔 擊倒了 DeaThChAn
路小語 擊倒了 星月淚羽
卡洛:發現敵位於[E:3]本職魔導師 急求騎士支援
仁杰 擊倒了 嗲李媽李呠添
乂牙瑩乂 擊倒了 千軍
踢出候補投票成功。
·森山野仁·在[F:8]完成了【方尖塔】的建築。
乂圓舞曲乂 擊倒了 kwaN乂鴉
jjjjjojjjjj:放女傭頭 傳奇裝 意密
kami 擊倒了 AngelaSex
怒小刃正在[D:3]建築【塔】。(離建築完成還有40.0秒)
天使也瘋狂:0/30
怒小刃正在[D:3]建築【塔】。(離建築完成還有40.0秒)
卡洛 擊倒了 最終兵器少女
御雨 擊倒了 我好灰
天使也瘋狂:6/30
卡洛:發現敵Wraith位於[D:3]本職擊劍士 急求騎士支援
卡洛:發現敵Wraith位於[D:3]本職擊劍士 急求騎士支援
卡洛:[D:3]己方死靈黑雺◆開動◆90 10Pw=闇解除
卡洛:[D:3]己方死靈黑雺◆開動◆81 10Pw=闇解除
卡洛:[D:3]己方死靈黑雺◆開動◆72 10Pw=闇解除
怒小刃在[D:3]完成了【塔】的建築。
卡洛:[D:3]己方死靈黑雺◆開動◆63 10Pw=闇解除
仁杰 擊倒了 潛水員
殺神小惡魔 擊倒了 可惡仔
使用了治癒藥水!
天使也瘋狂:19/30
怒小刃:收水擴 8/50
天使也瘋狂:21/30
怒小刃:收水擴 8/50
kami 破壞了 立足跳台
怒小刃:收水擴 12/50
細粒丁:唔明點解可以咁多雙子
艾斯V尼亞 擊倒了 佐藤聖
從此淡淡描寫灬 擊倒了 Nenis
卡洛:[D:3]己方死靈黑雺◆開動◆64 10Pw=闇解除
中間分界 擊倒了 夜卍燄音
天使也瘋狂:7/30
細粒丁:收水 3/50
天使也瘋狂:頭先俾左騎先
Oo佢個仔o0 擊倒了 從此淡淡描寫灬
細粒丁:收水 5/50
我好灰 擊倒了 御雨
tinggint 擊倒了 ·森山野仁·
於「亞克遺跡」向霍爾丁國宣戰了。
細粒丁:收水 6/50
天使也瘋狂:11/30
細粒丁:收水 6/50
細粒丁:收水 7/50
卡洛:[D:3]己方死靈黑雺◆開動◆37 10Pw=闇解除
殺神小惡魔 擊倒了 100円
月之葬禮正在[F:7]建築【方尖塔】。(離建築完成還有30.
0秒)
交易已成功。
細粒丁:收水 12/50
阿卡斯 擊倒了 MoDI
細粒丁:收水 12/50
比卡寶寶:G6
Oo佢個仔o0 擊倒了 永杰xD
交易已成功。
細粒丁:收水 25/50
怒小刃正在[C:3]建築【侵蝕之塔】。(離建築完成還有15.
0秒)
熾火謎矢 擊倒了 陳小熊
細粒丁:收水 25/50
tinggint 擊倒了 熾火謎矢
比卡寶寶:G6有人偷塔
難民鼠:收隱士頭
交易已成功。
細粒丁:收水 36/50
導盲犬喪標正在[H:3]建築【方尖塔】。(離建築完成還有3
0.0秒)
千軍 擊倒了 明插暗吊補柒射
kami 擊倒了 乂圓舞曲乂
怒小刃在[C:3]完成了【侵蝕之塔】的建築。
小雲oARALEo:放國杖/斧...意者自密!
乂牙瑩乂:吊
比卡寶寶:暫存水庫11/50 人在[F:4]
月之葬禮在[F:7]完成了【方尖塔】的建築。
饕餮 擊倒了 瑩火
月之葬禮:佢企左系度= =
乂牙瑩乂:邊[撚個起雙子丫
月之葬禮:= =

疾風戰魂 擊倒了 路小語
tinggint 擊倒了 乂牙瑩乂
導盲犬喪標在[H:3]完成了【方尖塔】的建築。
kami 擊倒了 喳咋
細粒丁正在[F:5]建築【塔】。(離建築完成還有40.0秒)
零系乂鬼爪 擊倒了 L沉醉xD幻想Y
月之葬禮:條友斷左線
深靈 擊倒了 鲁鲁修V不列巔
細粒丁正在[F:5]建築【塔】。(離建築完成還有40.0秒)
AngelaSex 破壞了 侵蝕之塔
麻吉 擊倒了 熊紅洪鴻
千軍 擊倒了 大胃王
乂牙瑩乂:踢 細粒丁
熾火謎矢 擊倒了 阿卡斯
麻吉 擊倒了 潛水員
明插暗吊補柒射:2 5
佐藤聖 擊倒了 深吻
乂牙瑩乂:踢 細粒丁 起雙子
殺神小惡魔 擊倒了 可惡仔
饕餮 擊倒了 卡洛
AngelaSex 破壞了 侵蝕之塔
從此淡淡描寫灬 擊倒了 千軍
比卡寶寶:G6有人偷雙子
已加入隊伍。
細粒丁在[F:5]完成了【塔】的建築。
細粒丁在[F:5]完成了【塔】的建築。
一海狗一:收青龍手 奧格瑪手 琳達頭手上下身 意密
一海狗一:收亡靈下身 另放女傑頭 上身 意密
怒小刃正在[E:7]建築【侵蝕之塔】。(離建築完成還有15.
0秒)
殤乂愛 破壞了 侵蝕之塔
從此淡淡描寫灬 破壞了 侵蝕之塔
深靈 擊倒了 我好灰
怒小刃在[E:7]完成了【侵蝕之塔】的建築。
乂牙瑩乂:好人好貌 做咩起雙子
kami 破壞了 侵蝕之塔
卡洛:有隱 !!!
卡洛:有隱 !!!
艾斯V尼亞 擊倒了 瑩火
乂一級乂 破壞了 侵蝕之塔
鬼幻姬 擊倒了 熾火謎矢
麻吉 擊倒了 月光夜
乂牙瑩乂:好玩丫 ?
星月淚羽 擊倒了 乄黑萬乂
使用了治癒藥水!
乂牙瑩乂:踢 細粒丁 起雙子塔
伽藍雨:收水集水0/50
細粒丁:你on9?
乂圓舞曲乂 擊倒了 疾風戰魂
喳咋 擊倒了 星月淚羽
tinggint 擊倒了 ·森山野仁·
MoDI 擊倒了 丨洛丨樂
從此淡淡描寫灬 破壞了 侵蝕之塔
細粒丁:你check record先啦
怒小刃正在[E:6]建築【泰坦兵營】。(離建築完成還有60.
0秒)
細粒丁:你check record先啦
怒小刃正在[E:6]建築【侵蝕之塔】。(離建築完成還有15.
0秒)
最終兵器少女 擊倒了 MoDI
乂牙瑩乂:已check

WOW  

綠國就是與別不同

對樓主的遭遇我深感同情。

起雙子應該係血裔謙wor

細丁真慘=[........
我都發覺好多人亂起野...........

你呢個係第3國黎嫁?

回復 6# 飛乂奧古 的帖子

唔系囉

尼場我都有玩.我的結論係..純粹誤會.
實情係禁: 多處地方出現雙子塔. and then有人係黃頻叫唔好再亂放雙子.亂放就踢
之後有人就話樓主係亂放雙子.叫人踢. +__+ 其實係佢睇錯.的確唔係樓主你的錯.

完場補獲...

呢場我都有打ar..琴晚深夜果場...其實呢場只係一個誤會...你都識講人地事後同你講左聲sorry....姐係人地都知錯啦...你都咁既態度..你比我既感覺好5大量LO..仲好鬼小氣team..你話如果佢冇向你為佢所做既錯事黎向你道歉都話姐...E+重點問返你..咁佢有冇同你道歉先...??

回復 9# qouqou 的帖子

莪開帖唔在菸話人
只系想講出綠國人既衝動同魯莽
累到冇啦啦整d冇謂野出尼
搞輸場國戰
踢人系無用架
如果d人真系唔識玩
你踢佢佢下場都系唔識
更何況亂踢??
你話佢話極都唔听架姐...
踢左1個人
小1分戰力
水工?  其實 一個都不能小!
e+你地要踢人
搵好晒理由
有冇諗過比機會人改?
就當我起雙子丫
佢第一時間就話踢
第一眼見到個log/record有個人名就踢
唔去睇下個人名咩事
尼個踢法
我唔系咁有好感囉

你話莪"仲好鬼小氣team"
睇人囉...莪系架...
人地唔系入bug打我...
冇啦啦un我屍...
我都唔會話咁小氣

但系如果佢唔系
唔再check多次record;;
做都唔做就話check左;;
仲要左我寸"好人好貌xxxx"
冇啦啦個file比人劃黑晒
"喔! 原來呀丁系個亂擴既人~~"
你話莪嬲唔嬲??
仲有莪唔系對個個都咁小氣!!
識我既人都知我好隨和...
唔知琴日定前日夜晚場
有個新手系  原始
系木牆后面起左支ob送塔
莪第一時間都冇踢佢
仲有教埋佢點擴
佢話佢自己都學到野
我又反而覺得佢幾好
好過好多40lv喎
系我咁樣
唔識佢
都教佢
又唔踢佢
仲比機會佢
既事裡面
你話我咁樣唔算小氣呢??

尼件事完左之后...
我唔想人地再話d咩
唔系話邊個既錯
只系"想"咁多位學下玩fez既態度
人地個個都學識好似你心目中咁樣玩
尼樣野唔系必然
人地唔系個個都識擴架
所以先要講出尼
人地就算亂擴都唔好成日話踢
踢之前
你問左自己系咩輩份
點解要踢人
同好唔好比機會人改
我諗尼個大家都須要學一學

十週年勳章(賀詞)

支持樓主

原帖由 呀丁 於 10-7-9 12:01 PM 發表
莪開帖唔在菸話人
搞輸場國戰
踢人系無用架
如果d人真系唔識玩
你踢佢佢下場都系唔識
更何況亂踢??
踢左1個人
小1分戰力
...

有道理.期待你以後係綠國的表現

已閱。
有道理。

原帖由 呀丁 於 10-7-9 12:01 PM 發表
莪開帖唔在菸話人
搞輸場國戰
踢人系無用架
如果d人真系唔識玩
你踢佢佢下場都系唔識
更何況亂踢??
踢左1個人
小1分戰力
...

如果有人亂起
唔踢佢 佢再亂起多幾支
如果有人冇血坐主水
唔踢佢 佢坐到1000血

踢人冇用??
唔通唔踢佢 由得佢?

回復 14# 情場一點紅 的帖子

如果有人亂起
唔可以叫停佢
叫佢米擴住
唔聽先再踢嗎?

如果有人冇血坐主水
唔可以即刻叫佢起身
叫一兩次都唔起先再踢?
(記得好次有人真系set左hot key   話3次唔起就踢 )

我諗以上方法都值得一試丫

同埋
佢坐到1000血
踢左佢 咁佢坐左d水米冇曬?
踢左好似仲衰

雖然我好同情樓主 亦都好想睇下樓主講乜野...
不過望到火星文真係冇心機睇落去sor

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 呀丁 於 8-7-2010 02:26 發表
綠國好多人亂起ob已成事實...
有d人更加教而不善...
剛才才發現
綠國既問題  唔只系ob亂起咁小
d人亦都開始學識-> 亂踢人
[踢人既守則之前都有人post過 不打算再提]
綠國人d心態仲系唔改...
再系咁魯莽...
郁 ...

支持唔好亂踢人

雙子起左都已成事實
踢人又補夠得幾多
有時人地真係一時錯手
唔比解釋就要踢
一次咪原諒下囉
唔同係條好多人既街
人地唔小心店到你
你就要報驚話非禮咩
守好D塔好過啦

玩過星曲WEB

我印象中細粒丁以前都有因為亂起塔而比人踢

但系  你又要組人地尼寸77  
又要系戰場上其他戈48個人面前扮晒型  
仲要左我寸"好人好貌xxxx"

樓主 我真人識呢條友 唔好話我係網上吊自己識既人
現實條友對人都係串到7一7 有彩就囉有位就入哥D黎
(無錯E+ 我都係度入9你位@﹏@ 見到你D十年不變既態度就令我諗起舊仇)

耀亮哥 大家都知大家現實係邊個 就白D講
有時有D野唔係話道歉人地就一定要對番你笑
一道歉就岩哂既話 要警察黎把諗咩? 你話係咪先?

好多人打機都係為開心 但總有D人中意令人唔開心
樓主你係起錯野比人囉彩+串已經算好運+啦

以前我新玩FEZ無耐 哥時想識公會老手做FD 熟下隻GAME + 打下關係 話唔同佢組住咋
就係公會頻度當住全世界借題暗串 離間我其他舊FD 話9我唔認FD
我博番佢 佢仲係度扮哂大佬 講咩知我心諗緊D物野
新手組老手學野 又係要比人吊到高一高黎少 呢D人真係痴諗線

騎劫左樓主個POST 好對唔住 不過睇唔過眼呢條由D言行

已有 1 人評分Good 收起 理由
醉孃 + 1 小二 來一客花生

總評分:  Good + 1   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-18 10:51 AM , Processed in 0.047329 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存