2000FUN論壇

搜索
go

免月費? [複製鏈接]

如果免月費,好大機會會影響遊戲平衡
怕失去以前果種樂趣

笑傲無雙 玩過星曲WEB

恩!! 不過在商言商  開商城係賺好多
不過會無左玩神領以前既feel!!
如果可以的話 更係 月費制好d啦
不過GC有心拎番神領黎代理 真希望佢可以 用番一貫作風><請收月費 no商城

商城既話我會放棄玩..留返美好既回憶!!

預左有商城架啦...

有邊個代理"翻新" 既online game 係唔會有商城= =..

天翼 / 希望 .. 神領我都覺得唔會例外..

個新聞咪講左"以免月費的形式推出"囉
如果佢個商城好似日韓咁 就無咩問題既 不過...

唉..我寧願出國際版 等原廠自己管理返..

其實以前數碼抽包,都同商城冇咩分別啦.
只係將大家掃包包既熱情變左做掃點卡抽商城野
唯一唔好處係多左d小朋友玩家
不過各有各玩,通常過左服過得2個月,都走左一大班貪新鮮既人
如果長遠黎睇,月費/免費其實相差不大...

原帖由 frthkipa 於 10-11-21 02:31 PM 發表
其實以前數碼抽包,都同商城冇咩分別啦.
只係將大家掃包包既熱情變左做掃點卡抽商城野
唯一唔好處係多左d小朋友玩家
不過各有各玩,通常過左服過得2個月,都走左一大班貪新鮮既人
如果長遠黎睇,月費/免費其實相差不 ...

強石咒石幸石全部商城買都夠影響大啦
99衫99武99技全部商城抽
勁少少既野 假設呢喃戒 十大戒 風神鞋 亞當夏娃耳 伊斯 10%DAM鍊 魔人料 分分鐘連滑雪裝都要抽
以前全部打怪跌/打料合既野
改到可能有部份放係商城抽
你話影響唔大?(唔好同我講話可能唔會呢 唔會既話商城賺乜?)
而家所謂既垃圾組隊GAME 提倡團隊升級 會快D好玩D
單升都練到十大第一 好唔好笑?
又有幾多隻可以好似神領咁?
呢D全部改哂神領仲有咩意義
其實佢跟返數碼咁 收月費同搞10點抽野 已經賺到佢笑
如果佢堅搞商城 我情願等台灣月費
月費我甘心掉幾皮野同你玩(6年前細細個都過萬)
商城唔洗指意我掉1仙落去
廢事俾間垃圾公司影衰哂神領既形象。

原帖由 乂口x傑x口乂 於 10-12-3 10:24 PM 發表

強石咒石幸石全部商城買都夠影響大啦
99衫99武99技全部商城抽
勁少少既野 假設呢喃戒 十大戒 風神鞋 亞當夏娃耳 伊斯 10%DAM鍊 魔人料 分分鐘連滑雪裝都要抽
以前全部打怪跌/打料合既野
改到可能有部份放係商 ...

就算台灣代理都唔會有月費出啦
機會渺茫

原帖由 稀星@石石 於 10-12-3 10:28 PM 發表

機會渺茫

若果台版係新幹線代理既話可能會月費~XD
因為MHF都係月費制~0.0c

原帖由 稀星@石石 於 10-12-3 10:28 PM 發表

機會渺茫

即係依家D代理....開GAME都係..想係短時間耐~賺一大筆

開商成~~之後就會預左失平衡....玩家開始走~~..等隻GAME~自然死~

然後放棄隻GAME~....再係HISTORY到~光榮甘留低...(XXX代理曾經代理神領)....

好似死橙甘....代理比N仲要多既前多隻GAME~~但係冇一隻長命~

原帖由 y0235051 於 10-12-3 10:39 PM 發表

即係依家D代理....開GAME都係..想係短時間耐~賺一大筆

開商成~~之後就會預左失平衡....玩家開始走~~..等隻GAME~自然死~

然後放棄隻GAME~....再係HISTORY到~光榮甘留低...(XXX代理曾經代理神領)....

好似 ...

黑橘專攪呢d野tim啦
以前玩某隻game重聽個gm訴苦因為自己捉得多外掛俾上頭x
所以今次唔係黑橘代理我已經冇咩意見

原帖由 稀星@石石 於 10-12-3 10:43 PM 發表

黑橘專攪呢d野tim啦
以前玩某隻game重聽個gm訴苦因為自己捉得多外掛俾上頭x
所以今次唔係黑橘代理我已經冇咩意見

尼排好HIT個隻DRAGON NEST.....比死橙搞一搞...

依家已經出左好多問題...

我前日先比佢搞完尼~~依家玩都冇得玩~

=.='我UNI放幾個月假....都唔知點過D時間~

原帖由 y0235051 於 10-12-3 10:50 PM 發表

尼排好HIT個隻DRAGON NEST.....比死橙搞一搞...

依家已經出左好多問題...

我前日先比佢搞完尼~~依家玩都冇得玩~

=.='我UNI放幾個月假....都唔知點過D時間~

我以前玩第2隻game都俾佢攪過一輪
聽講dn既玩家都係俾佢冇差別抽驗身分證
係咪都封左你ac先跟住叫你上傳身分證俾佢
我以前就係咁 亂話我身分證不實鎖我ac
明明無原因都要鎖我ac 我個beanfun入邊有3個子ac又淨係鎖一個
如果係身分證有問題就一次鎖曬啦  根本係亂抽人黎鎖
重要我係用真身分證個下先嬲
足足成個月先開得返個ac

gc以前玩過夢之歷險 個時都ok
因為係佢第一次比較有份量既online game
不過後期其他game好似攪得麻麻地
不過暫時對佢印象都唔係好壞

原帖由 闇之WIN神 於 10-12-3 10:38 PM 發表

若果台版係新幹線代理既話可能會月費~XD
因為MHF都係月費制~0.0c

但係mhf係近年新開既game,重生既game我諗佢唔會月貴

原帖由 稀星@石石 於 10-12-3 10:58 PM 發表

我以前玩第2隻game都俾佢攪過一輪
聽講dn既玩家都係俾佢冇差別抽驗身分證
係咪都封左你ac先跟住叫你上傳身分證俾佢
我以前就係咁 亂話我身分證不實鎖我ac
明明無原因都要鎖我ac 我個beanfun入邊有3個子ac又淨係 ...

GC都OK既~~不過係代理既GAME~冇咩睇頭~

係啦~佢又係話我ID有問題~鎖左........

搵左佢地兩日都未有REPLY~

晒我時間....

諗住放棄尼個AC~~開個第2個玩住先~~

點知又要用BEANFUN 先開度DN AC....麻鬼煩~~

我唔識用BEANFUN...成日用都HAND 機~~

之前個隻封魔獵人好多人玩=.=''

係死橙搞個白痴BEANDUN出尼~~搞到隻GAME死左~

原帖由 y0235051 於 10-12-3 11:22 PM 發表

GC都OK既~~不過係代理既GAME~冇咩睇頭~

係啦~佢又係話我ID有問題~鎖左........

搵左佢地兩日都未有REPLY~

晒我時間....

諗住放棄尼個AC~~開個第2個玩住先~~

點知又要用BEANFUN 先開度DN AC.. ...

我都覺豆分好麻煩
我有兩部腦成日會轉黎轉去咁用
一唔記得logout係第2部度login左 就即時鎖ac
要用e-mail認證開返

原帖由 稀星@石石 於 10-12-4 08:37 PM 發表

我都覺豆分好麻煩
我有兩部腦成日會轉黎轉去咁用
一唔記得logout係第2部度login左 就即時鎖ac
要用e-mail認證開返

你睇~~已經第3日~佢都仲未問返我AC~~

死橙真係濕8+1 +失8+1敗....

神領一出左~我諗龍谷即刻可以接埋+收皮..

我個FD依家玩緊龍谷..佢話依家係HK既黃金時間...

平時最爆個個SER 依家唔駛排隊入GAME....平時尼個時間起碼要等2千幾人~~

佢話HK D人大部份玩家都係中學生~~但係冇錢玩尼隻GAME...

D點..要117蚊1200點...但係入到GAME~~先得480點~~480點基本上買唔到D咩~~

十週年勳章(賀詞)

其實月費制都可以出商城咖......

原帖由 wongyinho 於 10-12-4 09:04 PM 發表
其實月費制都可以出商城咖......

咁咪死多兩錢..
以前都有game實行過低月費+商城既
不過你明唔明月費同商城對玩家既義意先

原帖由 稀星@石石 於 10-12-4 09:11 PM 發表

咁咪死多兩錢..
以前都有game實行過低月費+商城既
不過你明唔明月費同商城對玩家既義意先

其實我自己覺得~商成同簡接用外掛冇咩分別=.=''....

有錢就有好野用~~~

甘你打機尼做咩~~

真係為左打機而打機=.='??

行月費~係應有既態度..係玩家尊重一隻GAME既行為~...亦都係代理誠落會好好甘搞隻GAME既意思~

以上都係我自己覺得~唔順眼唔好插我....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-25 07:38 AM , Processed in 0.039282 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存