2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 IRIS 瞳光Online 犯賤 的曈光~
go

[聊天] 犯賤 的曈光~ [複製鏈接]

呢隻game真係攪笑~~

呢家先走去改返 無視@@ 走去轉玩大劍果d真係 喊都無用~!!!!

該改既時候既唔改~到個個走去玩大劍既時候又走去改

之前唔玩既都轉哂game  就係大多數都係覺得職業唔平衡有玩既好多都轉玩大劍 小部份都會玩改舊人既~!!

之前玩坦 玩雙刀果d都轉哂game唔玩啦~個個玩哂大劍先黎趕客

雖然我無玩~@@ 係因為玩坦 覺得比無視恰到正~!!坦之前既心聲~>>http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=4435281&extra=page%3D1

唔知幾時又到大劍既心聲呢

本人以經無玩 但係聽到改左無視 心情感到開心  [因為佢改得真係合時]

[後加]

曈光 唔理你咩代理啦 總之 你好失敗呀~咁既錯都錯得  錢你就識收 野就做到錯Q哂 外掛幣商唔封 封D正常玩家

封到得返D外掛開心啦

我覺得冇咩問題,,,,因為佢好早之前官方都已經講無視技會-少%,,,玩大劍果d人之前已經100%知道無視技會-少%,,,所以影響不大,,只不過係之前只係改左文字,,到e+先改番個效果,,個結果都係一樣

我反而期待2轉之後的形勢,,,

回復 2# 11567 的帖子

咁你又錯喇.....
之前改左=冇改...先多人玩大劍

原帖由 Eric0603 於 10-12-24 07:13 PM 發表
咁你又錯喇.....
之前改左=冇改...先多人玩大劍

人地官方都已經講無視技會-少%,,,,你都識講之前改左=冇改,,因為事實上佢真係冇改到,,,佢e+改番只不過係實行番之前佢所公告無視技會
-少%,,,,仲有,我本身有玩守護同鬥劍,,佢e+雖然改左,,,但我唔覺得同之前未改的差別好大

原帖由 11567 於 10-12-24 07:45 PM 發表

人地官方都已經講無視技會-少%,,,,你都識講之前改左=冇改,,因為事實上佢真係冇改到,,,佢e+改番只不過係實行番之前佢所公告無視技會
-少%,,,,仲有,我本身有玩守護同鬥劍,,佢e+雖然改左,,,但我唔覺得同之前未改的 ...

所以佢呢d野咪做錯哂囉-.-  

等d人 以為d 無視改左好似無改咁~

等個個落本去玩哂大劍-.-之後呢家一場空

係就係平衡呀 但係隻game都開始無人玩 有玩既7成都係大劍~~

佢呢隻game應該都係等汁吧

原帖由 倉庫yip 於 10-12-24 08:22 PM 發表

所以佢呢d野咪做錯哂囉-.-  

等d人 以為d 無視改左好似無改咁~

等個個落本去玩哂大劍-.-之後呢家一場空

係就係平衡呀 但係隻game都開始無人玩 有玩既7成都係大劍~~

佢呢隻game應該都係等汁吧

其實你有冇睇到公告??佢話韓國開發原廠部份改版內容尚未告知佢地,,姐係代理商(funmily)都唔知無視實際上有冇改到,,代理商改版d資料都係在開發商到得來,,所以你唔可以完全怪晒代理商(funmily)
請各玩家注意,於2010年12月21日「黑夜後的黎明」改版後,有部份並無於公告上提出的修改出現,我們已即日向韓國開發原廠查詢,並於今天下午回覆了我們。他們表示部份改版內容尚未告知我們,對於此事造成各位的不便,我們及開發都深表抱歉。

仲有,,係好多post都睇到你十分之滿意e隻game,而你亦都話無玩e隻game好內,,咁你何苦再留意e隻game d資料??

喂 樓主 中記得我呵?  同你一樣玩坦職
我咩都無睇  就回左你先  我岩岩上官網睇左   都笑撚左  中要 早放棄得岩  

原帖由 11567 於 10-12-24 07:45 PM 發表

-少%,,,,仲有,我本身有玩守護同鬥劍,,佢e+雖然改左,,,但我唔覺得同之前未改的 ...

之前有個表 係 邊個職 -幾多  我記得重甲-20-30% 唔小架啦-.-

原帖由 11567 於 10-12-24 10:15 PM 發表

其實你有冇睇到公告??佢話韓國開發原廠部份改版內容尚未告知佢地,,姐係代理商(funmily)都唔知無視實際上有冇改到,,代理商改版d資料都係在開發商到得來,,所以你唔可以完全怪晒代理商(funmily)
請各玩家注意,於2 ...

因為想睇下點死囉lol  中有代理 唔係幫玩家出頭?問問題? 唔怕唔同你講 大把人 sd信吊雲起  其實有冇改到無視<  好~當你唔信  禁2000fun  個個起到嘈  官方又留意唔到?   禁我地問題?
講禁多無用  姐係話改=無改  唔玩既真係一個精明選擇  死城萬歲

回復 1# 倉庫yip 的帖子

已有 1 人評分威望 收起 理由
Wylfred -1 惡意灌水

總評分:  威望 -1   查看全部評分

雲起成一個月後先至發現, 俾人埋怨都係無辦法
基本上每當更新GM應該都要測試左有無bug先至俾更新檔出得街
佢地無測到出黎只可以話係佢地疏忽左
會發生D咁既誤解亦都證明佢地同韓方方面溝通有D問題

原帖由 uisout53 於 10-12-24 11:41 PM 發表

因為想睇下點死囉lol  中有代理 唔係幫玩家出頭?問問題? 唔怕唔同你講 大把人 sd信吊雲起  其實有冇改到無視<  好~當你唔信  禁2000fun  個個起到嘈  官方又留意唔到?   禁我地問題?
講禁多無用  姐係話改=無改  ...

冇1個代理商係會理討論區d post,,就算有都係睇完就算,,另外,sd信都係冇用,,唔只雲起1個代理商係咁.個個代理商都係咁,d代理商鐘意理你就理你,,唔理你,你用咩方法都冇用

最後我都係諗唔明,,,點解瞳光e個討論區特別多冇玩果d人仲咁留意隻game,,,既然放棄左,隻game變成點樣仲有關係嗎???
定係有d人用外掛比人凍左acc唔服氣 ????

原帖由 11567 於 10-12-25 01:02 AM 發表

冇1個代理商係會理討論區d post,,就算有都係睇完就算,,另外,sd信都係冇用,,唔只雲起1個代理商係咁.個個代理商都係咁,d代理商鐘意理你就理你,,唔理你,你用咩方法都冇用

最後我都係諗唔明,,,點解瞳光e個討論區特 ...

其他人我唔知..我唔玩但仲留係度係因為想呃多d分

原帖由 11567 於 10-12-25 01:02 AM 發表

最後我都係諗唔明,,,點解瞳光e個討論區特 ...

禁中可能話到官方無錯禁~.~  比個good你先
個更新難道是我做的嗎

原帖由 ~不問世事~ 於 10-12-25 01:15 AM 發表

其他人我唔知..我唔玩但仲留係度係因為想呃多d分

其實呃分唔係去你玩更果個game的討論區仲好呃咩,,,咩都問1餐,,包你d分升得快過升lv

原帖由 uisout53 於 10-12-25 01:24 AM 發表

禁中可能話到官方無錯禁~.~  比個good你先
個更新難道是我做的嗎

你睇下其他game  d討論區,,冇1個討論區係話d代理商好,,個個討論區都更係有d post係話代理商差,,你只可以怪個個代理商都係咁,,你要玩佢代理果d  game,就要無奈咁接受,,,,我想講,,我玩左咁多個代理商d game,,,冇1個代理商係好

原帖由 11567 於 10-12-25 01:25 AM 發表

其實呃分唔係去你玩更果個game的討論區仲好呃咩,,,咩都問1餐,,包你d分升得快過升lv

因為小弟而家無玩其他game

原帖由 11567 於 10-12-24 10:15 PM 發表

請各玩家注意,於2 ...

你覺得我無睇咩-.-

易就知啦 呢d野 但老實講有幾多人好似我地咁會去留意同估到            佢又講得唔明顯 鬼知咩-.-

姐係代理商(funmily)都唔知無視實際上有冇改到  <~~咁呢d係佢地自己不力 老實說

佢地就係做錯左一樣野 誤導哂d玩家~!!

原帖由 uisout53 於 10-12-24 11:34 PM 發表
喂 樓主 中記得我呵?  同你一樣玩坦職
我咩都無睇  就回左你先  我岩岩上官網睇左   都笑撚左  中要 早放棄得岩  

好彩走老快咋-.- 我唔玩之前中練緊隻戰狂-.- 我有玩落去既話真係灰多獲

但係大劍 改廢左一樣可以殺到人吧-.-

只係d廢人會話  唔夠殺 [呢句講真既]

原帖由 Wylfred 於 10-12-25 12:42 AM 發表
雲起成一個月後先至發現, 俾人埋怨都係無辦法
基本上每當更新GM應該都要測試左有無bug先至俾更新檔出得街
佢地無測到出黎只可以話係佢地疏忽左
會發生D咁既誤解亦都證明佢地同韓方方面溝通有D問題

呢個真係香港代理問題啦-.- 大老改左成個幾月 呢家先發現

錢就識收  野就做唔足

佢地汁粒都底嫁呢d~!!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 03:04 AM , Processed in 0.046715 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存