2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之傳說 《夢之傳說》公會區 ★夢之傳說 -【紫云城】現正收生★ (小紜又黎開公會喇 a ...
返回列表 發新帖 回覆
go

★夢之傳說 -【紫云城】現正收生★ (小紜又黎開公會喇 a"a p.s 12/1更新公會相+資料) [複製鏈接]

hihi=0=!大家好 ._.

2011年,小紜在此祝大家新年快樂

過到黎夢之傳說,我決定又開公會喇 >__< 好緊張啊...((唔知今次有無人入會呢

今次公會名同"幻月之歌"一樣叫【紫云城】!!!   ((同樣今次個post寫得好唔好都要比d意見我啊 !!

本會名字:【紫云城】

會長: 小紜  (笨會長是也>_< 雖然笨左d蠢左d...但會努力管理好公會事務,希望大家會支持下我喇

副會長: 鬆弛乂熊  (惡勢力副會長 /口\ 熊仔係幻月擁有非凡既出色表現! 我相信過到黎夢之都會一樣嫁

副會長: 醉戀乂羽 (羽玩過台版的 @@,所以對夢之傳說既內容大多都清楚,到時會一心一意幫助+帶領大家解決問題

副會長: 雅夜  (夜夜係小紜既得力助手,升lv超快,最愛帶會員打副 a__a 我相信大家會超愛佢

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~【紫云城】~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

公會級數: 2級 (大家記得努力做公會任喔)     

公會主線: 銀月 (5線)

公會即時通訊: 已設立 skype+M群+公會網 ( 如想要,可以pm 我)

入會條件: 不限       ( 大家可以一起升lv喔 )
                                                     不限職業 ( 任何職業我們都會收 a0a 不會歧視不同職業的喔 )
                                                     長上線    ( 如果因私事而不能短時間內上線,要對小紜說, 我既會員如果失蹤>.<我會擔心嫁 )
                                                     乖巧       ( 不要生事,有困難或被蝦,小紜會盡力幫大家的 .\/.  )
                                                     多傾計    ( 要常在會頻傾計喔,小紜希望每一個會員都不會被忽略,我們是一家人呢a0a )

其他資料:   ╳ 會員不可隨處生事,希望會員盡量減少粗口=0=我會和大家建立一個和平既公會
                                                    本會有會員常開團帶打副,刷卡,刷寶,有需要者可以透過會頻或skype看看有無人幫手帶打(小紜也會盡力幫助大家)
                                                   會員請遵守會規,如發現搞事者,一經查證,會被踢出公會,本會有保留任何正面會規而不另行通知

其他公會資料:公會網已開 , 想入會者請留名 or pm 小紜 thx

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

由於小紜第1次玩夢之既game>_<

好多野都唔清楚,但我會盡力學習和好好打理公會事務

如果有朋友仔有意見,歡迎教我!!!

我會好好接受大家既意見+改進

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

我cb時間同大家影左d相 =0= 等我去下相先

等左好耐終於影到既合照 ((我遲d幫張相加工先

後要有隻機械人囉-_-+ (( 副會長搞事...

雖然有d朋友仔係我幻月帶過黎陪我玩,但我都識到新朋友仔嫁 ((抱  

個個玩到傻左-口- ((我邊影相邊笑到肚痛了   p.s.後面帶灰色帽果個..npc黎- -

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

如果想入會既話快d來留 cm or pm 我  入會喇  ((我會留位比大家的

好期待的和大家一起玩喔

p.s. 在此 歡迎預備加入 本會既新朋友仔先  (((小紜送大家一個抱抱

謝謝各位收看a"a

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

已有 2 人評分Good 收起 理由
KaoRu薰 + 2 未來會長,送你兩個good:)
╭逍遙*俊╯ + 2

總評分:  Good + 4   查看全部評分

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

嘻.............
已有 1 人評分Good 收起 理由
鬆鬆乂Bear + 2

總評分:  Good + 2   查看全部評分

推....推....推.....

我又黎我又黎 >__________________< 幫小紜推!!!!!!!

你地都有玩=.=...............

推呀推~~~~推呀推!!!

加人氣!!!!和平公會!!!!紫云城比到你!

推post啊!

原帖由 `緒映;) 於 11-1-2 04:42 PM 發表
你地都有玩=.=...............

對XDD 紫云城原班人馬上陣 ._. 哈XDDDDD

原帖由 小紜* 於 11-1-2 04:44 PM 發表

對XDD 紫云城原班人馬上陣 ._. 哈XDDDDD

好xd.
我又玩~
dl港版先!

原帖由 `緒映;) 於 11-1-2 04:45 PM 發表

好xd.
我又玩~
dl港版先!

哈>口< 抱抱 !!!錫晒您 >.<
不過宜家封測!!!
做定個勢先XD
紫云城要長做長有啊

原帖由 小紜* 於 11-1-2 04:47 PM 發表

哈>口< 抱抱 !!!錫晒您 >.<
不過宜家封測!!!
做定個勢先XD
紫云城要長做長有啊

開ac先xd.

但係你地可以由幻月轉黎夢傳玩 你遲下會唔會又轉其他game玩- ___-""

原帖由 `緒映;) 於 11-1-2 04:49 PM 發表

開ac先xd.

好 XD 等你

原帖由 ___醉愛乂〝謙 於 11-1-2 04:51 PM 發表
但係你地可以由幻月轉黎夢傳玩 你遲下會唔會又轉其他game玩- ___-""

唔會 ._. 我幻月由內測玩到今日 幻月e一刻我仲有好好打理個會
到左宜家夢之傳說 我也會做到同一樣@.@
放心-3- 我對d game好長情XD

路過的 打個招呼

支持一下新公會

原帖由 ___醉愛乂〝謙 於 11-1-2 04:51 PM 發表

媽媽係個好會長
佢唔會放棄會員嫁o.o

原帖由 小紜* 於 11-1-2 04:53 PM 發表

好 XD 等你

哼t_t都玩唔到ge
我唔玩喇 哭

媽媽抱抱/_\

thxthx 順手推多次post先 -3-

原帖由 `緒映;) 於 11-1-2 05:26 PM 發表

哼t_t都玩唔到ge
我唔玩喇 哭

媽媽抱抱/_\

咁嫁=0=唔好喊>__< 抱番錫番呵番!!!

張圖令令@o@

十卜下你先XD,
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-2 10:46 PM , Processed in 0.036766 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存