2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九尾Online 卍新SER卍全SER首個5LV的公會會快上6LV<乂神龍乂>現正 ...
go

[其他] 卍新SER卍全SER首個5LV的公會會快上6LV<乂神龍乂>現正收人,更新於3月1,~支持者請進已設M群 [複製鏈接]

有意入幫者歡迎請去以下網址(鑑於本貼被人圍攻)
http://www.agames.com.hk/viewthr ... &extra=page%3D1

公會乂神龍乂,目前人數123/125
平均每天上線人數:最新已平均達60人
佔有20座城鎮(領地)
現快衝上6級公會 為新SER的首名
已有1個公會結盟並合併(另外歡迎其他幫會結盟或合併@@)有意密日月酉星或代理幫主
現正開POST谷人口!誠收高級優質玩家,不放棄經常在線的,可以找本幫會長加入

會長:日月酉星(只會執行政務)
代理/副幫主:乂龍不神乂
                  滅刃
                  星辰流星雨
                  四葉草乂魂
                  RayC
                  kennetho0
                  龍卷風
                  流鬼
                  落花隨流水
                  葉武
                  電子上廣州
                  葵爺
                  片翼天使
                  離歌笑
                  神龍
                  小楠藍
                  (如有打漏後補@@)
副幫主:想做可找我@@("幫"主不易做嫁)
其他職位:任意升@@(高職位可以提升其他人階級)[
/color]

分割線問題:我只不過隨意拎姐..如有誤會抱歉 你地d頭像,圖片等 一樣係複制出黎
                不過我都整好條專有分割線,已刪你那條

神龍分割線!§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

最新公會領地戰集合:

於2011年3月4號
全會員集合@@
在右上,地圖果到,有把雙刀的圖案進入領地戰!
解每日任務活動有武字增益狀態,更詳情請到遊戲中按G幫會事務看
如有不明白,加入公會後發問,我們盡力解答@@
本次領地戰結束,請留意下次,下次再更新
領地戰完成後有很好的獎勵,有機會被選中拿得很強的法器
已有本會員:葉武    拿得定海神針(恭喜!你真夠運)
木甲天下:法寶
   攻擊力:1850
     術攻:1230
    +440 +220真氣 攻擊時30%物攻+810 術攻+405
想知更多,可加入本會按G看留意板有更多教學

公會會規:

會規:1.最好不生事
       2.如發生爭執合情合理的全力支持(另外我在忙衝等級,一有空便發話)
       3.切勿做有損公會聲譽等事件(呢個大家會清楚.證實後請向對方認錯吧)
       4.嚴禁人身攻擊,特別係公頻內戰!另外歡迎買點數玩家加入本幫
       5.多吹水,多對公會有貢獻,多做公會任吧,多謝合作
       6.請勿用分身帳號入公會,若公會人口爆滿,離線天數大於兩三天並有機會被踢除,用作收人(也不必擔心,被踢除的人只要你上線後找會長/會員即可 我馬上收回你入幫)

公會宗旨:

做好自己本份,先不要違規
一視同仁,不分階級,眾生平等@@"
千奇唔好像樓下個羊咩咩咁 玩game玩到傻傻地
我為樂趣姐 我上年劍狐轉左ser唔玩果個號都俾人串 我笑左囉
忠告:切勿迷於遊戲,同埋唔好諗住控制人! (由於有人連忠告都可以搵黎嘈,只不過是忠告姐)
成日俾人踩埸 你地係咪睇得多魚躍在花見@@

神龍分割線!§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

歡迎加入,條件只要有1個中就得:(鑑於條件的問題,現詳細講解,見紅字)

(A餐)1.賣點數者及長ON即可*不限lv (由於有人連長on都要問,長on=非玩遊戲短短數天,就放棄遊戲)
(B餐)2.誠收高級優質/有品玩家,不放棄經常在線的              (由於冇品人士的確存在,不過我也會考慮收一下,滿意未?)
(C餐)3.愛在公頻吹水(每天平均上線6小時左右),*不限lv (由於下面回復既朋友(是友?是敵?自由選擇)認為6小時太困難那我縮短2-4小時左右滿意未)

買任何以上超值套餐,可獲乂神龍乂公會入埸門票一張,名額有限,派完即止@@(我已經晝公仔晝出腸,請不要再話條件一定要全部)

本公會M群:

group128297@msnzone.cn

昨晚會長給左我一個好正既評語:
【龍捲風,勝在夠吹得@@】 好鬼正

十週年勳章(賀詞)

6小時= =
爆肝族.......

打3小時都打到有d暈暈地
仲要我地打6小時!!!
想打死人咩 --

6小時在線係計"平均每天"(只係其中1個能入幫既條件)
另外,不是入幫者請自行發貼,咪在這搞搞陣,一係你自己開一個擁有自己既公會
若你無能力統領一個公會,也不要阻礙我們收人!你這樣太自私吧!?
剛打錯了字改一改

6小時能爆肝 3小時能頭暈 你們是多麼強

原帖由 skyyero 於 11-2-23 02:23 PM 發表
6小時能爆肝 3小時能頭暈 你們是多麼強

笑點黎...

受到警告
推推推推推..
【請勿克意觸犯版規】

『版主留字』

推下post姐
現人數123/125
平均在線人數4x

【請勿克意觸犯版規
話說你打錯字 係刻意

原帖由 skyyero 於 24-2-2011 01:10 PM 發表
【請勿克意觸犯版規
話說你打錯字 係刻意

如果果一個錯字令到人唔明白句句子既意思
我會改...不過而家你係明咩意思喎
借問聲一本字典入面咁多個字你識晒記得晒!?
你未打錯過字!?

原帖由 迷失荒稜 於 11-2-24 01:43 PM 發表

如果果一個錯字令到人唔明白句句子既意思
我會改...不過而家你係明咩意思喎
借問聲一本字典入面咁多個字你識晒!?
你未打錯過字!?

D小學雞係咁嫁啦

鍾意玩捉字虱
原諒下人地

話說.......人地連分隔線都要抄.......佩

http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=4499843&extra=page%3D1

提下佢隻字點寫都有錯?
我冇講過我字典所有字都識得晒 你想太多
我係會打錯字 now我又冇話打錯字=有罪 你地講到好似佢有罪咁

再回埋 9900393
你返返去學校到記得默書要次次拎到100分
如果唔係你老師捉你錯字就變成小學雞

另外邊個規定條分隔線一定屬於佢?
又見唔你話隻隻online game都要抄.佩服

仲有呢 我已經講明 不是入幫者請自行發貼,咪在這搞搞陣
見4樓 你地係咪不看字 要放大一千陪?
咁鍾意亂咪自己開個post囉

笑傲無雙

原帖由 skyyero 於 23/2/2011 10:46 AM 發表
6.請勿用分身帳號入公會,若公會人口爆滿,離線天數大於兩三天並有機會被踢除,用作收人(也不必擔心,被踢除的人只要你上線後找會長/會員即可 我馬上收回你入幫)

見到依條就唔想入`
因為俾人踢出會=俾人扣50000戰場分數`

註:朕 不是日日打機//掛機的

為左爭第一,係咁爆肝XD
上年爆到50LV入唔到人地4LV幫,搞到冇得打青田精英任,最後走佬..哈
3.4個月後合SER,到時等俾人秒吧,呢個新SER係多人,但市場好細,想找個點商都冇,遲早88
顧及你的肝,都係唔好升太快,享受下同幫員傾下心事,AC最好快D賣,合左SER連100蚊都唔值

笑傲無雙

原帖由 羊咩咩~ 於 24/2/2011 02:15 PM 發表
為左爭第一,係咁爆肝XD
上年爆到50LV入唔到人地4LV幫,搞到冇得打青田精英任,最後走佬..哈
3.4個月後合SER,到時等俾人秒吧,呢個新SER係多人,但市場好細,想找個點商都冇,遲早88
顧及你的肝,都係唔好升太快,享受下同 ...

哈`合ser好`可以拎反D k裝/紫裝用`
到時搵個幫會入@@

其實都冇人得閒同佢地爭

我都係輕鬆玩下
又唔會打通霄冇佢地咁差
得閒咪掛下做其他野囉
黑田應該係你個fd黎 上當年佢仲升得慢過我
50級唔係唔玩 你果陣冇去1ser睇姐 龍卷風60級 +12紫58級武 7階藍狐小東哥 點玩冇玩 係你唔知 公會7lv
自己唔知既野都可以黎嘈?

原帖由 紫〥冰 於 11-2-24 02:18 PM 發表

哈`合ser好`可以拎反D k裝/紫裝用`
到時搵個幫會入@@

其實都冇人得閒同佢地爭

http://www.agames.com.hk/viewthr ... amp;extra=page%3D33
你都應該知佢....
果陣時佢打呢句說話:最大既問題! 係幫會精英任 3LV幫會可以開到精英任務 不過依家只可以開到48級以下既精英任 50級精英任要4級幫會先開到 50級既時候有精英任務 三至四日可衝上60級 無精英任既 一至兩星期都未必衝到60級 4級幫會又難升 搞到D高LV既人都集中晒系同一個幫會 遲D既幫會戰我睇搞黎都晒氣!
但兒家最高LV得佢同另一個人,比之前影狐仲壟斷啵~即係自打嘴巴

舊服俾我買左400多個宗師鎚 當時仲係49點
我神早知就兩個ser會合啦 果陣玩返1ser的確冇錯

當俾我強到+12紫58級武 我仲有個帳號60級+14都係紫58級武 不過果陣冇乜人啦 係個黑田同埋你死守隻game
我睇你地d裝唔勁得去邊 仲要呢 你果句"但兒家最高LV得佢同另一個人,比之前影狐仲壟斷啵~即係自打嘴巴"好有問題
以前邊有呢家咁好升?可以拎黎比? 以前就係咁差 呢家亦未算好 但係好多野係有唔同到囉 你唔玩係到嘈

原帖由 skyyero 於 11-2-24 02:28 PM 發表
舊服俾我買左400多個宗師鎚 當時仲係49點
我神早知就兩個ser會合啦 果陣玩返1ser的確冇錯

而家係寸緊你收人規則,打機唔係高LV大晒,冇人講野,冇人搞氣氛,打怪都悶啦,玩得開心咪好,做咩一定要人30LV或上線6小時
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-1 07:36 PM , Processed in 0.042809 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存