2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 狩神伝 Soul Captor 真係好攪笑啊有D人
go

真係好攪笑啊有D人 [複製鏈接]

成日講咩有內掛唔玩

如果真係有既話希望唔會仲見到你

讚成讚成...唔想有內掛個話...唔玩就無啦

唔洗開POST 唱我,夠膽入我個POST 講AR MA,如果你係男人既話,最好指名道性講埋我TIM

如果你找到我話 唔玩呢兩個字 我唔再上2千FUN

自己文都唔睇係到嘈

我有講過唔玩,笑死我,我只係批評呢個內掛系統,有人就話我唔玩,笑左

十週年勳章(賀詞) Alta活動勳章

認同樓主既講法
但咁都未算特別
有內掛,之後有人就開埋D咩擺玩帖、抱怨帖
搞到想新加入既玩家,都會因為E D負面帖而唔玩

自已唔想玩都想整到人地都唔想玩 (我拎唔到既野,你都唔可以拎到)可見極為自私

但我知道互聯網係把「雙刃劍」,所以必會有繼續支持玩既一方。

玩過星曲WEB

好彩我正係唔想要內掛呢樣野 <<<無話唔玩

...一早等緊此game!!!

十週年勳章(賀詞)

有沒有都冇問題了,
如果沒有,都有一個問題,官方捉外掛,慢或唔做野了

有內掛又要嘈
咁唔滿意隻GAME咪唔好玩囉
連少少野都接受唔到 就唔好玩啦

我睇左 絕望鳥 開果個貼 都幾SUPPORT佢,唔係話偏幫邊個
但係我覺得佢係為左隻GAME好,如果唔係都唔會哂時間打咁多意比官方改進
就好似FB咁,FB 都肯聽用家意見,現今遊戲商會否?,未知之數

同埋內掛就真係唔係咁好架喇...正牌既外掛...養哂D懶人
咁以前RO,彩虹,神之,魔力 果D人冇內掛點生存呢?呢D GAME 起碼頂到幾年...甚至雙位數字既年頭
佢地都唔會有內掛

同埋都想講玩家質素問題,如果話整體玩家質素下降唔係幾同意,將自己放左係道德高位
整低哂其他玩家

可能大家有所不知...著名的LOL 及WARCRAFT 都係極烈收玩家既批評
玩家唔批評GAME 唔會有進步

同埋最後想講我覺得絕望BIRD唔會用咁多時間去整死隻GAME
對佢冇好處,同埋睇佢標題係出發點好既,不過講野可能激D遮

原帖由 丫邪 於 11-4-20 10:27 PM 發表
認同樓主既講法
但咁都未算特別
有內掛,之後有人就開埋D咩擺玩帖、抱怨帖
搞到想新加入既玩家,都會因為E D負面帖而唔玩

自已唔想玩都想整到人地都唔想玩 (我拎唔到既野,你都唔可以拎到)可見極為自私 ...

有樣野叫"口碑"
好既野自然有人追棒
差既話自然唔值得推薦,
隻game值得玩既話自然少負面帖,
內掛呢家野都係雙刃劍,有人想輕鬆玩唔洗日日為左追等級煲怪,
煲到夠等級之後人地已經打夠副本刷齊裝
但係都有人唔想見到掛到成個山頭都係robot,如果發生咁既情況,新手唔好話見到負面帖啦,見到成班掛掛樂已經唔開胃,點吸引人玩

*某食店衛生差環境差味道差我都唔會推薦你去,唔通我呢d又叫極為自私?

唔洗咁樣開PO講人吧

玩家們都應該想隻GAME好才作出討論的

此帖就真的是有點多餘吧

P.S. : 別把我一起罵起來Q_Q

原帖由 紫  於 11-4-20 10:45 PM 發表

有樣野叫"口碑"
好既野自然有人追棒
差既話自然唔值得推薦,
煲到夠等級之後人地已經打副本刷齊裝
但係都有人唔想 ...

yes
我自己都係見果句講果句,見絕望鳥比人係咁插忍唔住出聲
我自己都玩左online game好耐,見呢隻都ok,但有內掛呢兩個字
對隻game 前途有保留

只係略睇了?
舊game點解頂到咁耐
我就認為因為以前只有icq,msn,想結識朋友一定要在討論區或者olg
彩虹有段時間是有bug 而且因合約問題已拾
神之就真係冇外掛
咁你有冇睇asgard d人既帖?
d人想夢之神領跟番舊系統
但係官方就話 已改善為最好,舊有好多不便之處所以修改了 ...
佢地更有與開發商會面
但結果 (意見照聽,但態度照度)
所以該帖真的有用嗎? 何況2kfun只係少少既論壇
而且即使聽取左意見,但開發商會贊成 ?
代理商只係中間人,何必強人於所難。
一係自已打篇英明建議書去寄比開發商啦。

但你可以唔用內掛

原帖由 紫  於 11-4-20 10:45 PM 發表

有樣野叫"口碑"
好既野自然有人追棒
差既話自然唔值得推薦,
煲到夠等級之後人地已經打副本刷齊裝
但係都有人唔想 ...

我知呀。但各人喜好不同 ,你點知我真係想要個樣?
假設你以為菊花係最靚,向日葵最樣衰
但我反而可能認為向日葵係最靚,菊花最樣衰。

這個過程中,人們私自為了別人作出判決。

就好似米芝蓮咁,所以莧係要搵d可靠性高既人士黎到作評論。
但e度你我都為同級。 都係一個少少既網民。
自然就會有討論。

笑傲無雙 玩過星曲WEB

唉~其實有咩好嘈??
不如寫信比官方 討論仲好啦
係到嘈都係沒結果

原帖由 丫邪 於 11-4-20 11:17 PM 發表
自然就會有討論。

當然呢個係重點
我都舉例左內掛既好處同壞處
或者內掛可以使玩家拉近等級既距離同限制,
但亦可能有唔知足既玩家濫用內掛 掛到影響手動玩家解任務
所以想官方正視呢個問題,

而你所講既評論.呢方面要靠看官自己做決定,
評論有正有負理所當然,
如果隻game將個內掛系統作為主要賣點,到最後變左全民齊掛既話,咁我諗我連試都會懶得去試隻game
如果係有限度方便玩家升級,方便大家等級相近可以組副本之類既話,咁個內掛會係綿上添花

原帖由 絕望鳥 於 11-4-20 10:27 PM 發表
唔洗開POST 唱我,夠膽入我個POST 講AR MA,如果你係男人既話,最好指名道性講埋我TIM

如果你找到我話 唔玩呢兩個字 我唔再上2千FUN

自己文都唔睇係到嘈

我有講過唔玩,笑死我,我只係批評呢個內掛系統,有人就話 ...

你又知人地係講你? 你鍾意對號入座都唔洗話返人轉頭吧

原帖由 pspritzero 於 11-4-20 11:39 PM 發表

你又知人地係講你? 你鍾意對號入座都唔洗話返人轉頭吧

我係對號入座又點?
明眼人睇到佢話邊個啦
係男人唔好cc縮縮唔開名成隻狗咁
係度玩暗串

只要內掛效率不高於手動就行了

原帖由 丫邪 於 11-4-20 11:02 PM 發表
只係略睇了?
舊game點解頂到咁耐
我就認為因為以前只有icq,msn,想結識朋友一定要在討論區或者olg
彩虹有段時間是有bug 而且因合約問題已拾
神之就真係冇外掛
咁你有冇睇asgard d人既帖?
d人想夢之神領跟番 ...

遊戲優化事項
        營運團隊十分關注各大玩家對《狩神伝》的想法,並發現很多玩家對神魂附體系統持有不同的意見。目前正與開發人員商討是否能夠在封測的時候暫時關閉此系統,令神魂附體變得更加完美時才推出給大家使用!若大家對《狩神伝》有其他更多的意見,歡迎前往至官方指定論壇!

官方有聽見意啊 暫停都將內掛關閉
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-18 10:32 AM , Processed in 0.037606 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存