2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AVA戰地之王 [理性討論] Leopard 呀 - 峰
go

[理性討論] Leopard 呀 - 峰 [複製鏈接]

我地一句都冇講過嘢, 最多都係next? ...etc

打嘅時候(3 VS 3)佢地有個走咗,
我地唔知咩原因, 完場了(我地贏)
呀 - 峰就好似上圖咁, 無啦啦話「2vs3 好勁?」
又話「我唔用點數槍讓你囉」
之後我問咗一句「我地kick?」
呀 - 峰答「55」
我地開頭諗,  係唔係7:0唔到我地連紅色階級都冇嘅team 然後發癲??
點知你啲隊員真係話 「你地垃圾姐 讓下你地唔炒7:0」
又話小學, 中文都唔識,
係我地唔識中文, 咪打英文囉, 但又冇reply, 英文你又唔識, 中文你又唔明
你又話「唔識中文就去英國啦」(你知唔知你自己講咩?)
用埋啲勁嘅點數槍又係炒唔到7:0
又話我地都用
我地果啲係新手補給咋
同埋, 係得一個"啱啱"玩咗幾日嘅升到下士嘅新手用咋
唔好老屈ok?

之後當然next!
再問多兩問, 又話走場=彈game? 但你又話我地kick你個隊員
好矛盾喎 講大話吹水?
之後你地又話隻game係贏同輸, 冇其他規則 (輸打贏要? 小學雞性格? 當初做到7:0, 你認為你班小學雞會唔會咁講?)
然後又話我地係攻方camp乜鬼, 小朋友你知唔知咩係plan?
打咗幾場都知你鐘意push啦, 唔通直衝同你把點數槍對打咩
轉返個角度, 你自己用腦諗下, 你係嘅守方push乜鬼? 比我地camp打死咗就話我地, 你都幾搞笑
你最威未又係x9 同 淆底呢幾句囉
開頭兩局輸咗比我地, 我話你地「做唔到7:0喎」
其間你個隊員又走
我問你地係唔係我地kick你又唔答
好喇2 vs 3 有幾場都係 我地一個隊員 打你2個
我諗唔係 3打2夾喎
好啦 最後我地贏咗了, 又話我食緊飯囉
輸咗馬後炮?

最後, 理性討論
同你地打多場match就免喇
同你地打, 盏冇引
又話要炒7:0 炒唔到就講隻game係玩贏同輸
我覺得你地成日都用呢啲理由扮哂串, 諗好咗後路

一心諗住大家香港人, 可以開開心心交流下
同果隊lmperium都冇乜嘢, 我地贏佢地都唔會串
佢地輸又唔會無啦啦講 xxxx好勁?
我地係新手, 我地問佢地技術上嘅嘢都肯答
唔似你地咁冇品, 輸打贏要, 扮哂串但又唔串, 冇料到 (語言 + gun skill)
得把點數槍未串囉

喂, 一心諗住打下機姐, just for fun輸比我地連紅色階級都冇嘅team就唔高興?
解析thx
理性討論thx
打多場唔會解決到, 文字上解決吧!

下下都咁串, 盏搞臭自己個名

十週年勳章(賀詞)

戰隊糾紛
先留名好了

你地肯定你地無講過野?  第一場 你地輸左果陣 峰就用點散你無話禁 之後你地就話你地把槍好勁 暗串我地屈槍先嬴到?  而你地都有人用RMK 而SKY真係兩場都彈機 而你地好似嬴得好光彩咁!!

仲有最尾果句得把點數槍未串囉 你咁唔据咪禁用點槍 你地隊有人用RMK 我地有嘈? 邊個無品先?

I Changed Clan Leader to XXChong.I dont play this game la.

By on9 DominicCob

從一張圖我睇唔到字海所說
呀 - 峰答「55」

原帖由 s_a_v_i_o_u_r_ 於 11-5-11 09:38 PM 發表
從一張圖我睇唔到字海所說
呀 - 峰答「55」

呀峰用點散殺左你地好多次 你地完左第二場講左句你地把槍好勁 明顯暗串 我地已經唔据 心諗你地有個咪又係用RMK

不知所謂,講幾句野 要開post ''理性討論''

打左咁多野出黎,完全唔明你表達D咩(可能我理解能力差)

打機嘈幾句就咁,出街睥兩眼未開拖?!

原帖由 bbc04869 於 11-5-11 09:31 PM 發表
你地肯定你地無講過野?  第一場 你地輸左果陣 峰就用點散你無話禁 之後你地就話你地把槍好勁 暗串我地屈槍先嬴到?  而你地都有人用RMK 而SKY真係兩場都彈機 而你地好似嬴得好光彩咁!!

仲有最尾果句得把點數槍未串囉 你咁唔据咪禁用點槍 你地隊有人用RMK 我地有嘈? 邊個無品先?

你啲次序會唔會掉轉咗? 係你地冇啦啦串 2 vs 3 我先打
開頭又話我地kick你地
依家又話彈game? 開始認咗係我地kick你有乜含意? 想老屈?
肯定囉, 之後一定話我地唔夠打就kick人, 你呢篇嘢都老屈啦, 你地team嘅手法嚟喎 ok 喎呢招

仲有你係邊位?keith棋天?

係有人用M4A1 rmk, 小朋友, 人地下士一新手,仲有其他槍用?
如果係彈game, 會有上面張圖的對話發生?
又屈我地喇, 「而你地好似嬴得好光彩咁!!」 你嘅思想嚟咋

我同另一個真係冇用點數槍都收你地枝勁嘢皮喎, 你冇得唔認喎
你地冇嘈? 你講緊笑話? 無啦啦扮哂串!2 vs 3 果啲叫咩? 冇啦啦話人垃圾叫咩?

係勁就一早局局7:0啦 得把口, 哂氣啦

九成九自己喺RC講, 炒唔到呢隊team7:0, 我係垃圾 (學你老屈姐)
唔好話你地個個咁高level都炒唔到我地新手team 而發癲? (學你老屈姐)

原帖由 zxcvbnm0147 於 11-5-11 09:49 PM 發表
不知所謂,講幾句野 要開post ''理性討論''

打左咁多野出黎,完全唔明你表達D咩(可能我理解能力差)

打機嘈幾句就咁,出街睥兩眼未開拖?!

你都知你理解能力就唔好出post比人笑啦:o)

I support You.Leopard is sht!

無話你地用點槍屈wo--
而支槍真係係勁AR MA 我真心GA WO

笑左(好啦 最後我地贏咗了, 又話我食緊飯囉 輸咗馬後炮?)
我原先個版本係(我要食飯)唔係(我食緊飯囉)
輸咗馬後炮??
你暗串我地個事算唔算係輸咗馬後炮??

原帖由 yeungman29 於 11-5-11 09:59 PM 發表
I support You.Leopard is sht!

個團廢左 得閒左波  契弟

九成九自己喺RC講, 炒唔到呢隊team7:0, 我係垃圾 (學你老屈姐)
唔好話你地個個咁高level都炒唔到我地新手team 而發癲? (學你老屈姐)
你又咪係老屈我 你一開貼就老屈我先la
笑左(好啦 最後我地贏咗了, 又話我食緊飯囉 輸咗馬後炮?)

原帖由 25dboiiho 於 11-5-11 10:00 PM 發表
輸咗馬後炮??
你暗串我地個事算唔算係輸咗馬後炮??

哦 閱 我冇需要學你地吹水 老屈
圖就冇咗, 但喺上面咁多事實中
我冇一次吹水
而你地呢?
可信性低喎

仲有英國果個我地都未笑
話我地唔識中文, 打咗英文就講 「唔識去英國啦」

真心一句
真係有話你支槍勁嘅話
我地新手team緊係讚啦
如果有心串你 我地走咗場啦 用下腦OK?

[理性討論]?????
你一開始放上黍
同講(九成九自己喺RC講, 炒唔到呢隊team7:0, 我係垃圾 (學你老屈姐)
唔好話你地個個咁高level都炒唔到我地新手team 而發癲? (學你老屈姐))
你就開始唔係理性討論

哈 我地堅係無品XD 得閒打多幾埸,好過打lmPerium ed廢團,唔會進步

你寫住(理性討論)
我先入黍同你理性討論
但係你現家下下串(如果有心串你 我地走咗場啦 (用下腦)OK?)
真係好無言

原帖由 25dboiiho 於 11-5-11 10:04 PM 發表
你又咪係老屈我 你一開貼就老屈我先la
笑左(好啦 最後我地贏咗了, ...

呢句下面講嫁喎 你係咪低能嫁
講嘢1999
第一篇嘢邊度老屈你?

我之後都有講(學你老屈姐)
你就當point

你唔好回呢啲啦
重點唔回, 回無聊嘢
為乜? 接受唔到事實?
怕比人踩出團?

你一開始就屈我la(好啦 最後我地贏咗了, 又話我食緊飯囉 輸咗馬後炮?)
我講多次係原句係(我要食飯)唔係我(食緊飯囉)你e句唔係老屈??
你仲屈我輸咗馬後炮
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-1 09:34 AM , Processed in 0.035662 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存