2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新晴空物語 [官方公會pvp] 如果乜春都係gm馬後炮既,我地仲需要比賽 ...
go

[分享] [官方公會pvp] 如果乜春都係gm馬後炮既,我地仲需要比賽規則嗎?GM甘既工作態度真係合格?(2) [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖:http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1

係今晚既公會pvp賽中 , 我係代表F組既傲世 , 而本應賽事賽果如下

傲世 VS 皇道

凝兒 VS  RIP諾翹  (RIP諾翹勝)
米問 VS VampIre (VampIre勝)
帥杰 VS RIP冰嵐 (RIP冰嵐無出現,帥杰勝)
庫爾菲勒古 VS 豪十郎 (庫爾菲勒古在完場時血量較多,系統判定庫爾菲勒古勝)
紅霞之刃 VS 藤堂圓舞 (紅霞之刃勝)

明顯地 , 成件事應該係3:2 係傲世果邊入圍

但我地既GM就話因為庫爾菲勒古 VS 豪十郎 佢地係完場兩個時都死唔去 , 所以當打和

而最大既爭議點就係度啦 , 我地聰明既GM竟然係我地發現問題既時候先黎馬後炮話當雙方完場時亦未死亡 , 就當打和 , 係要無視系統既判定既 ,
呢d甘on九既諗法你話邊會有人估到架呀 ,系統幫你判定埋你都仲要搞屎棍

係活動既規則無論IN GAME定OUT GAME都未曾係<公告>出現過呢段聲明 , 而我叫佢舉返出邊度講過佢又完全講唔出,而且佢一開波活動就叫大家去睇官方網站既規則,到頭來又推翻。

難度第時PVP活動既規則除左官方一早列明果D , 我地要同佢心領神會先知道點玩?

GM004仲要死撐我地活動集合時間都無先事係官網2KF講明啦 , 呢個我真係好懷疑佢地內部係咪完全唔溝通   
到底有無講明集合時間我諗大家去返個報名帖就一清二楚

而且 ,  係佢係官網同2KF列明既玩法中 ,有呢一條 《8.比賽時,雙方決鬥者不可離開GM的視線範圍或者雙方距離相隔超過一個畫面》

最主要既目的就係為免個個都鬥跑互打唔到令大部分賽事系統都判定和局而定立既 , 如果真係兩個夠鍾企定定就當打和的話請問呢條有咩意義呢 ?

做野要根據前文後理呀 !!!!! 唔好問點解我知,呢條例本身就係我提醒定規則個個會發生D甘既事先走出黎既

佢地既GM006就仲搞笑 , 佢一句《你接唔接受都好,已經完結》我諗大家就明白到ALTA職員既處理態度啦 !!!!!!!

即係暗示我地聽:你吹咩 , 我地係唔搞架啦,甘我諗大家明白點解隻GAME有甘多外掛啦

而且竟然可以將佢規則定得不善發生問題變成係參賽者既錯 , 呢D我真係聞所未聞

最後,遊戲我就唔玩架啦 , 有006呢D甘好既GM 我祝大家好運 , 何況我都唔認為alta佢地會處理 , 就佢地既錯而作出賠償。

放心我就唔會好似其他人甘咒你早日收檔既,還掂呢d野暑假完見真章 :em012:

ps:唔好次次都用《如有任何爭議,均以 Alta Multimedia 之解釋及決定為準。》呢d野黎解釋 ,

如果下下用佢 我相信alta以後既比賽同活動係唔需要規則的,亦間接認左佢地會馬後炮 , 係甘 。

致本版版主:請留意係何人挑動罵戰,我地已經採取不回應佢無理留言既態度,
你再關我只有開3,4,5,6,7 ....... 等到官方作出交代為止

已有 2 人評分Good 收起 理由
wongkits1997 + 2 支持你!下次繼續^_^
[=小鵬=] + 3 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 5   查看全部評分

又泥牙???
你甘小學雞刀做到版主...

"版主" ban左佢la....好影響隻game wo

再回多次^0^
希望班alta打手唔好入

有人話有一場都係咁比gm判左和
佢地就冇出聲
人地唔嘈佢地既事
個個人既觀點都唔同
佢地可能覺得冇問題^^
人地唔可以覺得有問題?

而家問題係
系統判左庫xxx古嬴(佢個名好長- -
但gm就話當打和
而gm係比賽前係冇講過 系統判嬴但2邊死唔去會當和
點解gm可以判打和?
點解gm唔跟系統判?
gm事前冇講過點解要服個gm
呢d唔叫唔公平?

有圖有真相, 我唔覺得樓主有咩問題.
有問題係要應該討論, 講真係係ban都ban左2樓個個先:)

開始無視mode
班野根本就係想搞到個post變罵戰
之後比人關就冇人知道呢件事
真係好想知佢地咩公會@0@

血多就win??
我下下五個血牛去..系甘走泥走去..仲吾系我win??

原帖由 MiNG* 於 11-8-9 02:38 PM 發表
有圖有真相, 我唔覺得樓主有咩問題.
有問題係要應該討論, 講真係係ban都ban左2樓個個先:)

係2#唔係3#\口/

雖然我係霜森Server個邊, 睇完我都覺得真係有問題...

原帖由 我已經中BuG 於 11-8-9 02:38 PM 發表
血多就win??
我下下五個血牛去..系甘走泥走去..仲吾系我win??

重點? 唔係係度9唔搭8好唔好

你地一班小學雞...比人關post刀吾心熄..

系喇系喇..你贏晒好未....

但樓主[你系 米問 ??] 輸左仲嘈

十週年勳章(賀詞)

原帖由 MiNG* 於 11-8-9 02:40 PM 發表

因住中伏 , 由佢幫推is ok

原帖由 MiNG* 於 11-8-9 02:40 PM 發表

唔好呃分好冇???
血多=win??? 無一條甘寫wo....
系統出錯??吾系成日見咩...
打和有咩問題sin??
好膠囉你

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 Mr.豪 於 11-8-9 02:41 PM 發表

因住中伏 , 由佢幫推is ok

貼題la...呃分就可以做版主GA la????
吾推邊有人睇你有幾膠

十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

(無視罵戰mode)
如果系統所判既可以無視
仲需要系統判斷?
倒不如del左個系統判斷
試想下遲下武鬥場究竟係根據系統定係gm所謂既黎判

原帖由 我已經中BuG 於 11-8-9 02:41 PM 發表
你地一班小學雞...比人關post刀吾心熄..

系喇系喇..你贏晒好未....

但樓主[你系 米問 ??] 輸左仲嘈

都唔知邊個小學雞, 5場2win1和 原來叫輸, 讀多幾年書先ok?

原帖由 MiNG* 於 11-8-9 02:42 PM 發表

都唔知邊個小學雞, 5場2win1和 原來叫輸, 讀多幾年書先ok?

唔好回應佢
佢想搞到你中伏
變罵戰就會比人關post

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Jefftang1995 於 11-8-9 02:42 PM 發表
官方回覆係到
嘈夠味
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D3

大家都係版主 , 邊邊係理性 , 邊邊係無理我諗大家都分得出
你唔警告佢由佢搞成罵戰我都無計

我地已經係無視罵戰mode架啦喎 !!!!!!!!!!!!!!!

原帖由 MiNG* 於 11-8-9 02:42 PM 發表

學下D中文win la
好明顯我only講佢一個
睇刀未識睇學人答

p.s. 以上為心聲...如有人借題發揮..與本人無關

收到, 了解, 明白
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-20 10:38 AM , Processed in 0.037704 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存