2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 CS Online 世紀[小學雞]...打機的手法(定義已更新12/9) ...
go

世紀[小學雞]...打機的手法(定義已更新12/9) [複製鏈接]

大家好啊...
我係AlanSkywalker
今日為大家討論一樣野既就係...
(如題+)
[小學雞]打機的手法...
拿~
開題,,,
內容就包含左cs online

由於大部份的小學雞只會出現在C3 模式,所以我以C3模式作為小學雞的打機手法=定義::::::

1.見箱汁箱,不顧自己條命
  2.比C殺左之後,再踢左隻C佢...
  3.自己去汁箱個時,比人汁左,激鬼氣,開哂咪 ,,,先爆幾句粗先...再踢人...
  4.玩玩下C無啦啦唱歌,就有如德國個位小孩一樣...冇咩出入...大家都係有問題的...
  5.一開波之後,自己做C,一個人類都殺唔倒,比人爆頭...之後就開咪....拿各位...呢到要注意下喇...佢地開咪唔會爆粗,但係只係會講一句""做咩殺我呀""...再踢左殺佢個個人
  6.之後呢樣就係好多人都注意唔倒: 玩C玩到勁廢...例如全場最廢之類啦...但係個場主又幾勁wo,,,之後就踢9左個場主...或者另類...場主唔勁...>走場(冇品...仆X...onX...廢柴)
  7.之後就係呢樣喇...我最火爆!!因為我經常都成日係咁...個人例子(唔係哂命):有一次我Kxx Dx (琴日既事) ...全場最勁啦..之後玩到去12回個時,仲要係得番10秒...比小學雞踢左
  8.用加速!! 仲要用加速用到.唔用防踢...一踢就比人踢左...
  9.用bug,例如卡門、bug上天... 之類之類...玩cso本來係尋求刺激,點知玩到冇野好玩玩bug!!!!
10.玩個d有得守camp位既場個時~例如以地獄2作為例子,守機房個到,人地明明上緊去,之後仲搶左人地個位,格硬失人地個位,失唔倒跌左落去,有C黎到被殺再踢左搞到佢跌
       落去個條友~(玩呢個場有得上去就得啦~又唔係唔比你上)
11.有人開場tk場...場名:tk~c no kill~kill=kick  之類之類... 之後小學雞入左去玩左幾場...連續幾場都係tk唔倒人...就玩唔起...開咪/打字講.""C殺啦"" 之類之類...之後再走場...
12.開咪講野...成把雞聲so哂出黎...佢開咪講野真係唔緊要...但係佢係離譜到係到狂講廢話...打個比喻:例如玩地獄3個時...守個個唔知係咪叫做密室定係咩啦下(總之個到有道鐵
       門)...當有人開槍射個到鐵門個時...隻小學雞即刻開咪話""你地唔好開槍射個到門啦,會爆嫁..."" X!!! 鬼唔知射個到門唔會爆咩...ON9...但係如果個條友佢係話""咪射門啦""咁
       樣...你自己黎決定佢係咪小學雞...(不過一定要係有雞聲)
13.呢樣野係絕絕對對所有人都試過...當你玩緊C3 場個時~例如遊戲上限人數係20~呢加有5玩,5個入面全部做哂C得番你1個~之後就有多4個人入左場~入左場個4個其中1個,
       即刻踢左你!!~咁就姐係代表左,小學雞完全係一種冇耐性既一班[仆街],一d耐性都冇...5個入面個1個生環者明明係勁既...又踢左佢...佢地就係為左想快d玩...唔想哂時間...
       呢班好明顯就係絕對係一班[仆街]...如果各位遇上呢種情況...唔好諗其他野...有份禁f3既都係=小學雞!!!
14.玩玩下個時,明明差d就可以K死隻C,不過個英雄汁佢雞...K左隻C,即刻踢左合英雄...或者,一開波就有人做英雄>即刻踢左個英雄==哇~如果有人做英雄就踢既話咁不如玩
      C2仲好!!!!
15.人地用疾跑又話人地係加速,小學雞是眼殘的...

以上資訊...如有關被踢或踢人的資訊的話...建議大家開場個時 注明: 禁踢~有踢請f4(小學雞除外)

小學雞名單:::      

**已轉貼至http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=4296665**

此外,在此想推薦一下:::
http://www1.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=4257381
上去睇下...有意可以加入...就黎上映... 呢加仲拍緊......
<< cso大電影-宇宙之爭Battle of the universe >>
大量招人!!

**推下啦各位** **歡迎版主到此支持一下**  **定義每隔3-5日更新1次**  **回貼**

已有 2 人評分Good 收起 理由
nrz981 + 1 乞膠,開黎有撚用
yiu4 + 1 推一推 費時沉

總評分:  Good + 2   查看全部評分

樓主你e句唔係曬命(個人例子(唔係哂命):有一次我K46 D1)
因為咁唔算好神  我試過殺60幾死2    我都唔係好勁姐-3-
一定有人勁過我^^

十週年勳章(賀詞)

始終離唔開"踼卷"尼兩字

原帖由 lamto123 於 10-8-15 09:50 PM 發表
始終離唔開"踼卷"尼兩字

嗯...
[踢卷]呢兩個字完全比班小學雞糟蹋左...

十週年勳章(賀詞)

原帖由 alanzzz 於 10-8-15 10:26 PM 發表

嗯...
[踢卷]呢兩個字完全比班小學雞糟蹋左...

係小學雞心入面殺佢地既全部都係加速,其他外掛等等

所以佢地要趕絕其他玩家(我)

我一日比人踢十幾次

笑傲無雙

我試過係第1個場串個小學雞點知係第2個場撞到佢,未開波(果陣仲有30s)就比佢踢左-口-

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

通常雞仔聲既都係小學雞既._.

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙

身同感受 因為我都中個幾招

原帖由 DAVIS123456 於 10-8-16 10:48 AM 發表
通常雞仔聲既都係小學雞既._.

何為雞仔聲==??

小學雞3,均XDD,香草BB,今日我見過佢地

冇錯=.=真係好多小學雞係雞仔聲
一開咪~把聲就尖到※街
聽到佢把聲...就冇心機玩落去

加油~影埋相,拍埋片SD 放埋上黎

我舊試過一場殺30幾死1啦
跟住即刻被人踢左,
有一次仲x街,入左場,都未開始,
就被人踢左(好多次都係咁)
我仲記得條友咩名架
佢叫xm800呀
認住佢呀

十週年勳章(賀詞)

原帖由 峙sK 於 10-8-15 10:29 PM 發表

係小學雞心入面殺佢地既全部都係加速,其他外掛等等

所以佢地要趕絕其他玩家(我)

我一日比人踢十幾次

我廿幾

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

天龍XDD  小學雞黎

十週年勳章(賀詞)

原帖由 itsui002k 於 10-8-18 09:37 PM 發表
加油~影埋相,拍埋片SD 放埋上黎

用佢game個拍片點轉檔?

笑傲無雙

原帖由 月之音 於 10-8-19 04:39 PM 發表

用佢game個拍片點轉檔?

冇得轉

仲有青山仔---ivan7064

十週年勳章(賀詞)

隻game好多小學雞,講唔哂:em012

之前玩左場d雞仔係咁開咪
把聲又尖
我個喇叭開效果整到超沈都仲廳到佢地把聲
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-5 10:18 PM , Processed in 0.040565 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存