2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》貼圖及影片區 別小看凱旋軍-【幹他媽隊】第一擊 已更新第【1】次 ...
go

別小看凱旋軍-【幹他媽隊】第一擊 已更新第【1】次 [複製鏈接]

幹他媽隊做起野上黎絕對唔係人咁品
以小勝大我地最鍾意 高lv唔係大哂^_^團結先係最重要
暗殺係我地既手法 你們能阻止我們的殺人意慾嗎?
就以行動證明 我地凱旋唔係好哈

首先由冷冰雪開頭波

妖瞳不甘示弱 早想幹掉幻晴追求者 天天提出媛交要求未免太過份了吧?如今大好機會 好好把握 凸!

諗住北上既冷冰再次見到幻晴強姦隻豬 忍唔住...唸:求主原諒我秒柒頭

冷冰大俠 路見極惡狂人露體恐嚇小朋友 這行為實在可惡可惡 唯有拔刀殺生

淫賊居然咁冇眼光走去非禮冷冰LO 點睇都係我靚d喇係咪呀!暴力冷冰受驚過度 淫賊被粉碎

冇見一排 進步左wo!識得除褲嚇人喇wo  請人食蘋果叫人唔好殺呀?不是嗎=3=

忽忽天使好心你返天堂做你個"室豆窿"喇 最遲黎係你 最早走又係你 人地開紅你先開紅
成個碌柒咁 係唔係你媽媽唔係到你怕怕呀?群腳天使@o@

面對住 由如巨0神既十大高手 都能單挑挑死佢 果然係粒偉哥勁呀!唔好食咁多偉哥呀 為你好

你有3大護法係到得喇咩?冰哥一粒偉哥都秒柒哂你地喇!神乂鋒?唔放在眼內lu
我記得某某人開看西果時見到我地話要圍死神乂鋒 就開口問我地有冇咁既能力而家我地同你講有!

無可系 平時呀之呀左 認屎認屁 今次仲唔收你皮?食泥喇你

殺無情=真俠之士(第2手)=yuki乂小蠻=0o生o0=悔恨
之前比我地打完 又要講sor仲話做返朋友 而家又黎搞我地 你係唔係犯賤?!!

好在冷冰神經反應過大 可以先下手為強殺左你條昆狗姐=3=

再度挑死神乂鋒 你係得既 偉哥!!!全靠你渣 你有好大既功勞

極惡西痕 同貝兒一樣西痕@o@ 係要求我地sm你架wo

暗帝=蹤跡=憂橘  咁好呀 送隻拳比我地做見面禮@@果然係有錢仔wo!

見你比d毒蟲咀咒 冷冰好人屎幫你解脫渣!多謝佢喇碌柒 送車送樓送包皮吧

點呀拔尖?之前溝完個人妖山毛海 而家見到影瞳妹妹火辣辣既身材就扯狠哂奇喇?
之前講過影瞳早就嫁左比黑衣 一律拒絕所有媛交要求

你老闆幻晴扮鬼嚇錢青健 冇左下半身嚇死人咩浪影魂^_^
想比錢我地既冰哥呀?比偉哥就差唔多!

醒目wo!真係買左一袋偉哥比冰哥 唔錯唔錯

忽忽天使 你親人心急要幫你奶賓周呀 特別出錢請我早日幫你升天

想當年既腦沖血殺人兇手再度出現-0-被殺了T^T

食屎喇你 岩岩比你殺係讓下你渣!怕秒完你你傷心 睇下!1隻手指都篤扁你喇

強壯的闇剎哥哥係我比人迷姦既時候救左我一命!我叫夢jj啜你一淡吧!

咩叫碌柒?係唔係你親人食左你jj 你落黎凡間想老凹細路仔d寶貝呢?_?太可惡了

扮鬼嚇人呀拿=3=凍能死你呀碌柒!平時唔係好多金餅架咩?冇哂喇?!!係唔係你肚餓得制食哂呀我既狗仔
成日想反咬我 彈你賓周呀拿不舉晴 改名d女人名 凸你老e東南kai西子

小小苦楚 等於激勵呀!等我訓練下你喇

全軍歸西 被神乂春 帶領下 暗帝 幻晴 忽忽等人終於殊我地於死地

拎住正裝紅柒狗簡直爽yy 殺你3次都係為左增加你既耐打能力渣!多謝我喇忠心的狗兒

獸性大發的狗 需要我既救援....對唔住...我地要張你解決...請你原諒我喇忠心的狗

好耐冇蒲頭既人妖王蒼天淚 復出!想用美人計?sorry你下體凸左條j出黎 你返屋企搞搞佢先喇-0-

大家小心d流浪狗...發起顛上黎 可以咬到我地重傷

好喇好喇 見你咁有誠意整d榚點比冰雪兄 我地就原諒你既瘋狗症發作

哇!絕版金色套裝偉哥呀!!咁重手呀..冷冰就好喇 可以用黎幹死d女喇/﹏\

送上一句........逆天收皮
請留意我係話幹他媽隊勝利!唔係話勝利左

另外送張游水相比無可奉告!上次你話我果d先係真正既40lv輕功
睇黎你地幫既忽忽天使真係能人所不能~學哂我d野wo=3=

第一次更新:
忽忽天使食金餅頂左我好多野=3=死完起身話自己冇食 你吹水都吹好d
你有7000千血↑呀?_?每下打你8百幾 打左你十幾野 仲唔係食金餅?_?仲要有人幫你太清 咁都死正碌柒
仲好意思話自己冇食 搶埋你d金餅又話有金餅唔一定要食 你都on 99咁你買返黎裝飾呀?

而家幻晴淆哂底喇wo 冇哂金餅做縮比狗

段天涯係幫浪影魂的=3=唔關龍在天涯個幫事

幻晴又開返浪影魂斬新手喇?_?咁冇樂趣呀!咁又係既你不舉....閒時冇得打飛機

忽忽天使又開紅送死 你係唔係有癌症想我地早d幫你解脫?

e個新逆天成員得把口=3=人又唔見你殺到 比人殺就有你份 口戰能力又低
不過比起逆天入面既人 都算係高<---明白我意思嗎?讚緊你呀碌柒 成日得把口 遲早入埋墨魂之星系列

送粒草藥比我地陪罪嗎?我隻狗(浪影魂)之前都送過比我 你地既想法又會咁相似

而家冷冰唔要金裝偉哥喇 冇d新意7.7 你有妄想症想做天使 你只係一個有紅屎忽既忽忽渣!

一日一蘋果 醫生遠離我=3=你今次送既野係最好的 不過比你掂過是臭的 掉左佢吧

聽講著到成身紅色咁死會變厲鬼!唔知係唔係真既呢?到時你係唔係又去嚇錢青健?

哇...你真係下下送偉哥架wo 你係唔係買哂返黎先知自己不舉?食極都冇用就送比人

冷冰被戰死沙場 靚仔係有罪既喇!你就話好d姐 得5個圍你 如果我出去就全個ser既人都圍我既喇<--明唔明點解

上次請完無可系食泥 今次佢連同gg kit黎報仇-0-下次我加d料比你lo:smilie_:)3: 加幾篤屎 幾滴尿夠未呀無可狗@o@

個熾翼都唔知笑咩春-.-無啦啦係到笑 個口抽筋定佢思覺失調?_?

最後送上 幹他媽隊主要成員既合照=3=

TO ARDITH:
得把死人口 人又殺唔到 比我地殺就差唔多 我地唔夠打走佬 又話我地淆死幾次就凱旋回歸@o@
唔夠打仲留係到比你地殺咩?我地唔係你呀!我地冇你咁智障
夠打就唔洗走<-----咁你成世唔好走喇 企定定係黃河果到一世唔好走呀笨 你走左我話你淆底:smilie_:)3:
岩岩口戰又叫我地出黃河隻秋唔好走 我地出哂去等左勁耐 你都唔出黎 得把口收皮加收線喇你
今日殺到我地就好威喇出哂c子咁 可惜d人又唔係你殺-.-話我地廢?我地係廢呀!但係4丁友都可以成功暗殺到你地咁多次
你地自卑下喇!!!!!

TO 熾翼天使:
你不如改名做淆系天使 人地開哂紅你先開紅好似好型咁-.-最尾汁到雞殺到人就把g閉
最睇唔起係你 又要打哩個符號---> =0="" <----- 好柒呀唔好再打我頂你唔順

TO 無可奉告:
你都係柒頭黎既渣-.-又要出c挑釁人 之後又話唔同我地講 挑人者賤
近排小左出城wo碌柒!上次請完你食泥就係城打飛機嗎?咁鍾意話人係狗睇黎你智商都幾低
狗識打機-.-?識打字?識同你溝通架?  有咁既狗新聞都登q哂出黎喇!
不過咁.....話人者是ma:smilie_:)3:

有待更新.....

已有 2 人評分Good 收起 理由
*趴地仔* + 1 支持唷!
粟米條* + 2 我好耐無加分比人 &gt;3

總評分:  Good + 3   查看全部評分

好精彩=O=
其實我幾欣賞你貼殺人圖之餘都會貼你俾人殺死果時既圖
至小唔係老吹你有幾好打先(大乘極X盟既人 學下野啦=] 人地殺人/俾人殺都貼出黎呀)

小討 不死既精神 令我好佩服
   仲有 好多謝小討
  再加油啦

係新地圖開紅@@

原帖由 鬼﹏龍影 於 2008-7-22 02:15 AM 發表
好精彩=O=
其實我幾欣賞你貼殺人圖之餘都會貼你俾人殺死果時既圖
至小唔係老吹你有幾好打先(大乘極X盟既人 學下野啦=] 人地殺人/俾人殺都貼出黎呀)

佢死左好多既相人地唔放姐
仲話殺無情=真俠之士(第2手)=yuki乂小蠻=0o生o0=悔恨
勁硬膠
小討唔該唔好知少少以為好醒
好心你查清楚邊個人係邊個先好講野啦

支持樓主 繼續殺人行動 post多d好相比我們分享

我上左鏡wow
小討 你係得既A_A
用正eq殺狗唔驚正臭把69刀咩

乜樹幹又打交呀

唔好踩我創既幫派好啵 小討

望完成篇野 , 得一句說話想講
「小討 , 你去做四仔旁白吧!好有潛質、哇哈哈」

PS:加油 , 小討

小討d咸濕估仔!
笑死朕了

原帖由 神一樂心 於 2008-7-22 08:24 AM 發表
乜樹幹又打交呀

唔好踩我創既幫派好啵 小討

你個貝西兒搞我地先

十週年勳章(賀詞)

食屎喇你 岩岩比你殺係讓下你渣!怕秒完你你傷心 睇下!1隻手指都篤扁你喇

樓主...你呢句好串甘啵..

想當件..我仲記得...你冇甘串嫁啵@.@

見到人都係度 賣曬口乖...係度扮熟..!!

依家 掉轉頭就扮老虎甘惡牙?!~

你依家好勁咩??! 讓下人...??!!!

p.s 只係睇唔過眼@.@  依家我半退出墨香當中@.@!
雖然唔知發生咩事..但只係覺得你太串o者..

未免 好似 以前 梵天甘 ....!! 遲早都係有天收的=_=

原帖由 大米 於 2008-7-22 10:13 AM 發表

樓主...你呢句好串甘啵..

想當件..我仲記得...你冇甘串嫁啵@.@

見到人都係度 賣曬口乖...係度扮熟..!!

依家 掉轉頭就扮老虎甘惡牙 ...

老實講   呢d唔係叫做寸

係佢要打d好笑的句子出黎引人笑

好多人睇佢個post都係睇佢d句子架炸

佢就算係賣口乖  扮熟

又關你差事咩

有邊個話賣口乖  扮熟

唔可以發惡

或者係佢發惡你見唔到姐

幾善良既人都試過發惡啦下化  醒目仔

十週年勳章(賀詞)

原帖由 一精靈火一 於 2008-7-22 10:18 AM 發表

老實講   呢d唔係叫做寸

係佢要打d好笑的句子出黎引人笑

好多人睇佢個post都係睇佢d句子架炸

佢就算係賣口乖  扮熟

又關你差事咩

有邊個話賣口乖  扮熟

唔可以發惡

或 ...

我只係睇唔過眼o者=3="' 講到明..!!

我講既係 以前...事實佢係賣口乖..扮熟...因為

佢曾經 都係向過我甘樣...!!

我係邊個唔講啦...因為個ac依家仲有人玩..!!

甘都唔關我差事?!~~

原帖由 大米 於 2008-7-22 10:23 AM 發表

我只係睇唔過眼o者=3="' 講到明..!!

我講既係 以前...事實佢係賣口乖..扮熟...因為

佢曾經 都係向過我甘樣...!!

我係邊個唔講啦...因為個ac依家仲有人玩..!!

甘都唔關我差事?!~~

大佬

佢同你賣口乖  扮熟

唔代表同個個都係丫ma

佢賣口乖  扮熟

就唔可以發惡?就無寸人的既權利?

你咁講法小討洗唔洗同逆天都賣埋口乖呀 ?

人會變~月會圓~墨魂又有一個魔頭誕生喔

原帖由 仙姬 於 2008-7-22 11:49 AM 發表
人會變~月會圓~墨魂又有一個魔頭誕生喔

小討不嬲都係墨魂第一大色   魔

原帖由 *趴地仔* 於 2008-7-22 12:02 PM 發表

小討不嬲都係墨魂第一大色   魔頭

姊妹們 我地要小心提防了

妖瞳不甘示弱 早想幹掉幻晴追求者 天天提出媛交要求未免太過份了吧?如今大好機會 好好把握 凸!

呢張相係我殺幻晴西架wo

小討之前扮熟係因為佢未識我同西火姐=3=
我地已經成功教壞佢去殺人&比人殺

回番上面d人先
你話我地推斷唔岩
請比個正確答案我地好讓我地去求證

你話佢成日係到扮熟&賣口乖
我舉個例,暗帝(而家戈個)之前係成日係到扮熟
而家夠一個屈尾十打番我地
我地唔好計呢樣la
我地承認係之前小討on 8+1 先至走去同你d人扮熟&賣口乖
唔通已前你做過d咩一舉一動就要你成世都係咁- -?
如果係咁你未免太霸道了
有邊個細個未試過賴屎賴尿
但係有邊個而家仲係先
有ge話都係有病先咁
同樣道理
小討都會長大
佢on 8+1的時間到左la
唔通你仲要佢一世扮熟&賣口乖?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 02:05 AM , Processed in 0.048657 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存