2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》貼圖及影片區 曾經以1x lv殺7x lv與過去的小量8x lv死相
go

曾經以1x lv殺7x lv與過去的小量8x lv死相 [複製鏈接]

e張就係我之前用緊大Dee升技見到班蛋散係到開紅我走去郁佢地~
之後幻晴唔知係lag機定係彈game 企定定比我電左幾十下死q左
咁我係唔係比你更巴之閉呀潮童彪7.7
你上次殺我果幾時我部機廢lag機咪比你殺左lo 你又唔係暈左我 我又冇走 冇還拖就知咩事喇~正一碌柒黎架
你話7x lv殺5x lv新手唔係巴芝閉呀ma 5x殺7x係巴諗閉呀ma 咁我1x lv殺7x lv係唔係巴金閉呀??

以下係我之前冇post過出黎殺左8x lv↑人士既百分百單挑相(除左以下哩張2抽3)

我同怨別2抽3 其中2個係8x↑ 仲有個巨奶迪 全體法c多血到咩咁~巨奶迪你當時係唔係 奶水多得制重到企唔到起身仆街死左嗎?

巨奶迪訓低係到比奶我飲喇!有冇毒架你 飲左你d奶會唔會中毒身亡架我?你有冇d咩病架?
飲左你d奶會唔會比你傳染左愛滋架?
我好笨實架 我係天真無邪加無知既小朋友黎架!

食泥喇紫菱 成日發顛係到出c扮鬼叫 吵住人地架ma 係到制造嘈音污染
搶到人地一次經咁多就擺擋講出黎 比你吹到bb聲喇我
點解你成q日比我殺到架?

e次暗殺行動成功左一半 我成功打到佢得返唔知幾多血之後佢比怪打死左
而我係比佢招劍大技打死左你點都係死7.7

升太坦升得你咁開心?_?一野打爆你個太坦再請你落地獄比魔鬼燒你屎眼

食蕉喇紫菱!係到打牛 你著到成身紅色d牛一見到你就撞掛你喇7.7比牛撞死不如做我既刀下亡魂喇!係你既榮耀呀 跪係到同我講多謝喇 凸!

蜘蛛仔你去錯地方wo 女神的咩q野地方先有你d同類wo 特雷都有你d好同類=]你係唔係迷路呀?_?我踩扁你之後你再復活就會搵到出路既喇!

jackyyu你咁唔小心呀?咁辛苦升左80lv之後比我唔小心禁錯制殺死左 你一定行緊衰運喇!

本身諗住去殺剎天龍 意外地見到o可兒o順手殺左 意外地比我搶左經 真係爽

本身我唔諗住再post e d殺人相既喇 但係見到潮童彪咁興奮係到post殺左7x lv既相
仲話自己5x lv新手殺7x lv係巴咩q閉 我又post下lo
5x lv都算係新手?你真係膠膠地wo=]
我隻大Dee 1x lv殺7x lv呀 同我比較你要自卑下喇!
我唔怕爆埋自己幾多lv喇 我72lv殺80lv↑呀 我又叫巴咩野閉呢唔知?

乜你仲有新相咩?
放之前d偷襲相咪得返呢幾張lo
最近你地死到係地訓又5起身攪到我都冇心機同你地玩
同埋你係殺左7傑5係殺左我 記得邊個嗎?
咪你你以前同人借個acc返黎玩果個
我用蜘蛛隻人永遠都係得個頭既
打咁耐以黎我死過兩次 兩次都係得個頭請留意下先
你殺左個10年都5玩1日既人好戚嗎
你講果d就叫冇郁比人打死
咁前日飛翔個代代係大6 lag機企係度比你d分身打果d就叫指5到名
咁你係咪都係指5到名反應遲鈍比5x打死左ar
同埋有樣野我都想講好耐 就係我地打你咁耐都5放你d相上黎知點解嗎?
我要影我果d相 相信都會有d睇頭既 全部都係1打3-7人你地訓低哂d相
你夠膽又吹5認都得既我又冇相
以前同霸盟打我地就會影相因為佢地值得我地放
之於你地我5覺一隻象打死1隻烏英有咩值得我地放
咁當然好多隻烏英圍死一隻象果時係要放下相自豪下
我要講既係咁多5好以為自己真係好勁
最後比多句你 你連要我禁粒f12影相既資格都未有明未
係咁多有咩你地慢慢講5會再回係咁~

原帖由 gg王 於 2008-8-31 02:58 AM 發表
乜你仲有新相咩?
我用蜘蛛 ...

你真係up緊廢話 你睇下我最後post相既日期先喇 e段日子我一樣有影相不過懶得post上黎 你想我一次過post上黎嗎?_?
我冇所謂架係就係煩d 不過你要出醜我冇理由唔比你出醜既7.7
最近我冇咩點見到你出現過bo=]我地死左唔起身 你地d人/我既其他敵人 一樣有好多時死左唔起身=]
我殺你果時理得你隻人邊個上緊7.7不過諗返起以前真係有好多人借ac比我玩 玩齊哂咁多個職真係爽yy

仲有打飛翔既人唔係我=]
加上佢地系知佢lag機定係點唔到名呀7.7?
如果我當時唔係lag機 我就會走去第2度喇仲比潮童慢慢打-.-你都濕濕地鳩

我而家post果d緊係得幾張相喇=]因為我e d只係單挑相 其他果d相都有其他人我先冇post到出黎

入黎呃下分先A_A

新相  好睇  
小討又好打左

原帖由 gg王 於 2008-8-31 02:58 AM 發表
乜你仲有新相咩?
我用蜘蛛 ...

我仲有一堆相未sd比小討-.-

加上呢排我見佢唔post以經有好多無影相了

講hi咩-.-死左就係死左 唔好講死左幾多次 on狗=.-

原帖由 〝└小討厭┐〞 於 2008-8-31 01:54 AM 發表
e張就係我之前用緊大Dee升技見到班蛋散係到開紅我走去郁佢地~
之後幻晴唔知係lag機定係彈game 企定定比我電左幾十下死q左
你上次殺我果幾時我部機廢lag機咪比你殺左lo 你又唔係 ...

72殺死80  很奇怪?不說偷襲?加速?外掛?還有就是;是人都知道南戴河本就很容易被怪物 打到沒有血。。在被72那個9雜種偷襲。。死,不奇怪。。^^奇怪的是;偷襲反被我代代殺死。哈哈。。怪物都沒死,你死?^^還有就 是;72暴符。。=8x你不會不知道啊?不過。你不知道也不奇怪,因你都沒機會上8x   哈哈,

原帖由 michelle87 於 2008-8-31 01:34 PM 發表

72殺死80  很奇怪?不說偷襲?加速?外掛?還有就是;是人都知道南戴河本就很容易被怪物 打到沒有血。。在被72那個9雜種偷襲。。死,不奇怪。。^^奇怪的是;偷襲反被我代代殺死。哈哈。。怪物都沒死,你死?^^還有 ...

你又係up緊廢話 d相一睇落去就知係偷襲黎喇-.-偷襲要用加速/外掛托柒?_?仲有我想問下我用過邊隻外掛?_?
上面果2張係我之前未post過出黎先擺上去7.7你問下你代代係我地打咁多次文果時死左幾多次?_?
洗唔洗比埋你睇我有咩符-.-?我1行符都冇 洗唔洗比你睇姐?_?

原帖由 michelle87 於 2008-8-31 01:34 PM 發表

72殺死80  很奇怪?不說偷襲?加速?外掛?還有就是;是人都知道南戴河本就很容易被怪物 打到沒有血。。在被72那個9雜種偷襲。。死,不奇怪。。^^奇怪的是;偷襲反被我代代殺死。哈哈。。怪物都沒死,你死?^^還有 ...

你的標點符號是不是有點問題阿...
逗號變分號   再變句號
然後句號變逗號
是你的手抽筋
還是你腦袋混亂非常
或是你根本沒學過阿?

你不懂用標點符號索性學火星文好了
免得看得人家這麼辛苦

kai討大大--番黎啦 食蕉啦你7.7

小討..墨香冇左我係二千fun貼相旁白..你做左我接班人嘛 係到借小小位講野,逆天之前一向都俾人話亂殺人,但最小永遠都係個幾個名..而加我冇玩,但都見到小討而加有班新力軍,而佢地源頭係邊到,大家都好清楚,既然個位會長養兵升lv後出黎既作為係對逆天不利既,都唔可以怪我地逆天呢面有清剿行動,當然你話我地亂咁黎都阻唔到你,我地逆天一向都係我行我素,你管唔到你幫會d人升完lv出黎既行為我地幫你搞掂佢,唔好再話乜野唔關事安份守己,而加係你會出黎既人做緊乜你自己有眼睇,我地逆天一向唔覺得你地中立,只係感覺你地類似d武俠小說既天地會~暗中反清復明咁樣,希望發生乜野事你真係心知肚明,未必關你事,但就一定係你個會出黎,要怪就怪你d人做野唔諗野
上面既野係我個人見解,有怪莫怪

十週年勳章(賀詞)

發生左好多事 墨魂
90做咩唔玩既!_!

原帖由 ZERO9 於 2008-8-31 02:57 PM 發表

然後句號變逗號
是你的手抽筋
還是你腦袋混亂非常
或是你根本沒學過阿?

免得看得人家這麼辛苦

講得好

原帖由 ZERO9 於 2008-8-31 02:57 PM 發表

然後句號變逗號
是你的手抽筋
還是你腦袋混亂非常
或是你根本沒學過阿?

免得看得人家這麼辛苦

咁都有得好講,頂你唔順...-.-

好耐冇睇你POST相     好睇  1X殺7X       你咁多意外 意外o既 XD

次次postd相都咁好睇 多謝晒!!!

原帖由 ◎Eddie◎ 於 2008-8-31 05:31 PM 發表
發生左好多事 墨魂
90做咩唔玩既!_!

煙花仲燦爛一刻消失,不是好事嘛

原帖由 〝└小討厭┐〞 於 2008-8-31 01:54 AM 發表
你上次殺我果幾時我部機廢lag機咪比你殺左lo 你又唔係 ...

你擺明自打咀巴,唔知幾耐之前某人聲稱5x的一神戒一係新手,
收個77ac ,你真7.7

原帖由 wongkipiu123 於 2008-9-7 12:54 AM 發表

你擺明自打咀巴,唔知幾耐之前某人聲稱5x的一神戒一係新手,
收個77ac ,你真7.7

我邊到有講過/ . \?就算我有咁講過咪代表我之前錯lo7.7
你唔好話我聽 升到5x lv 都仲算係一個新手呀
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 03:48 AM , Processed in 0.041604 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存