2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Luna Online(台版) 【問題】有關轉IP方法 / 登入 / 連線問題 請會員集中在 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

【問題】有關轉IP方法 / 登入 / 連線問題 請會員集中在此討論 [複製鏈接]

呢個版頂置果度有教人點轉ip
但係果個就要自己再另外搵d要俾$$或者免費既ip

點我可以睇

上面條link係轉貼自2千fun既神之領域板0.0
因為呢隻game既台灣代理汁左
d人要連去日本玩 而日本又係封香港ip的

所以呢條link入面提到既方法係可以轉做日本ip
入面有詳細教學

我有個fd試左係真係可以轉到日本ip
而且唔需要另外搵ip address
只不連線速度會比香港慢一d
大約 60 kb/s (唔一 定 視乎電腦配套可能會有出入)

希望可以幫到想玩luna既大家0.0

迷雪雪: 借會員的post用一用

Ka~家 提供:
大家都好關注轉ip問題 [url]http://www4.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3128144[/url]

迷雪雪 提供:
連線安全可靠的夢想家代理服務器
10# http://www2.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3176226&page=1&fromuid=684946#pid52711623

會員 cheung189 提供:
代理IP簡介及解說
14# http://www2.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3176226&page=1&fromuid=684946#pid52713269
台灣代理IP: http://www2.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3177822

會員 99金 提供:
轉IP分享
25# http://www2.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3176226&page=2&fromuid=684946#pid52727814

會員 薰仔 提供:
[轉]用代理ip不會lag的簡單方法 http://www2.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3177141

雖然唔知得唔得

先謝了阿  

搞得咁麻煩  唉!

我會去試下..免費ip都唔係十分難搵

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

我都係用e個啵@@"
不過我係100mbps...

遲下試下先,3Q

活動勳章 十週年勳章(賀詞)

不如咁啦, 有關轉IP既野就集中係呢個post到大家研究下^^
我將原本主題: [教學轉貼] 一個轉IP方便d 既方法 (有用既話 版主可唔可以幫手highlight左佢? )
修改為: 【集中討論】[教學轉貼] 一個轉IP方便d 既方法 (版主可唔可以幫手highlight左佢? )

唔該晒版主~XD
其實都係幫下手ja
因為都見到有ok多人問點轉ip~0.0

原帖由 闇之WIN神 於 2008-10-6 12:13 AM 發表
唔該晒版主~XD
其實都係幫下手ja
因為都見到有ok多人問點轉ip~0.0

咁再改得明白D, del後面個句

哇-0-唔該哂您呀0口0真煩緊咁多個轉ip地方唔知邊個有用

另外, 如果大家想用收費穩定既代理IP
呢個幾有信心保證的

夢想家代理服務器
http://www.lineage02.com/vpn/

可以線上使用信用卡付款
人民幣$100元 一個月

我置頂個test都係轉貼用呢個的,
而且佢地係台灣代理IP,
連去台灣伺服仲更加快, 係專業俾Online game轉IP用的!

點解雪雪可以有luna既表情圖案用既一o一
我又想用0_0

原帖由 闇之WIN神 於 2008-10-6 12:35 AM 發表
我又想用0_0

嘻嘻..我係用link架~

原帖由 迷雪雪 於 2008-10-6 00:30 發表
另外, 如果大家想用收費穩定既代理IP
呢個幾有信心保證的

夢想家代理服務器
http://www.lineage02.com/vpn/

可以線上使用信用卡付款
人民幣$100元 一個月

我置頂個test都係轉貼用呢個的,
而且佢地係台 ...

-0-連去台灣當然快 不過我d水都去得好快- -100蚊一個月!!(不如留返買卡)
@_@轉ip軟件其實得唔得?
轉ip軟件原理 係將自己ge ip隱藏 用假ip騙人定係連接去ip代理-.-?

luna新人類:
玩台版luna 為什麼要知道ip?
台版luna代理拒絕所有海外人士入國 所以我地要扮成台灣人入國

所以我地要報上一個台灣地扯
守衛:那來的人?
luna迷:台灣青山市的

IP簡介:
電腦是一個家!ip是一條路!如果不知道條路就去不了你的家!
例如:我傳送一個蛋糕給你!但我不知道如何上你家的路 就送不了蛋糕給你

以下適用於免費ip教學 供參考:

攻防過程中為了躲避守衛識別我們要隱藏自己ip!(所以你會見到街上女士們化妝,就是被避你發現佢真面目)
所以我地需要一個ip代理服務器(即化妝品)
一般係yahoo或google搜尋度輸入免費代理服務器就有好多(各商場化妝店有售)
1.測試代理服務器速度(試下d化妝品品質先)
開始-->執行-->輸入cmd-->確定(打開化妝品)
輸入ping (所用的代理ip)-->確定(塗上你個不可示人的面上)
例如我而家用2000fun.com做代理ip 於是我輸入 ping 2000fun.com
或ping 202.134.99.44 <---2000fun ip -0-咁睇會清楚d嗎?
當然time 越少即速度越快啦!(效果:這是我嗎?)

然後你會發現你的容貌係無可挽救!所以你需要整容
我地首先要下載一個整容師 佢叫socks cap32(英文名<--外國整容專家!信心保證)
第一次見面佢會有d野問你 亦即係sockscap setting 請回答socks version 5(英文翻譯:我要令過菜依林5陪)
然後抄返個要用個ip同端口去上啦
然後可以確定啦
點擊sockscap32的文件-->新建 就會彈出d野啦(開始整容塗些膠水先)
然後按瀏覽搵返你桌面luna的圖 按ok!就完成了(將菜依林張相貼上去)
當然最簡單方法係設左sockscap setting之後!直接將桌面luna圖拉入socks cap32

然後按2下socks cap32入面的圖就玩到了-0-!!

試完luna之後好用 先再提供ip地扯同圖文教學啦-0-係咁先88

ping gc地扯 -t -i 255<--@@"全人類一起吧!!

已有 1 人評分Good 收起 理由
寒冰魔龍 + 1

總評分:  Good + 1   查看全部評分

回復 14# cheung189 的帖子

D比喻好搞笑~ 不過又好貼切~

十週年勳章(賀詞)

原帖由 闇之WIN神 於 2008-10-6 12:35 AM 發表
我又想用0_0

官網有很多~~~
LUNA 1.gif LUNA 3.gif LUNA 7.gif LUNA 10.gif LUNA 11.gif LUNA 12.gif LUNA 6.gif
10.jpg 17.jpg 20.jpg 30.jpg 24.jpg 45.jpg 28.jpg

原帖由 cheung189 於 2008-10-6 07:25 AM 發表
luna新人類:
玩台版luna 為什麼要知道ip?
台版luna代理拒絕所有海外人士入國 所以我地要扮成台灣人入國

所以我地要報上一個台灣地扯
守衛:那來的人?
luna迷:台灣青山市的

IP簡介:
電腦是一個家!ip是一條路 ...

個比喻好掂呀

笑傲無雙

公佈了封ip嗎-_-?!~咁快搵代理了????

回復 18# Ka~家 的帖子

未雨綢繆嘛^^ 如果封ip的話未一開始封測就可以玩~

笑傲無雙

原帖由 cheung189 於 2008-10-6 06:33 發表

-0-連去台灣當然快 不過我d水都去得好快- -100蚊一個月!!(不如留返買卡)
@_@轉ip軟件其實得唔得?
轉ip軟件原理 係將自己ge ip隱藏 用假ip騙人定係連接去ip代理-.-?

隱藏IP未必一定得~轉IP就可能-_-
這方面我都有D心得~那時玩某GAME我都係要轉IP入去玩-_-
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 10:36 PM , Processed in 0.037311 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存