2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》貼圖及影片區 凱旋軍-幹他媽隊 持久戰
go

凱旋軍-幹他媽隊 持久戰 [複製鏈接]

Yo 本大大終於post返相喇..因為見敵人post左 自己冇理由唔post掛
所以!我決定於2月13日起 開始post返相~~~之前果d相無論有幾精彩我都唔會post既喇....因為懶 唔想搵加埋唔想整 謝

第一張相就已經出現左墨魂服入面無人不曉既人妖神戒a_a向我下跪敬過靚禮吧!!

再黎就係哂乂氣(由乂Dream提供既幫名)幫派入面既杰仔食泥照~做乜望住我黎食姐 ?!!暗戀我麼?_?

第3係呃西【吊】又借經唔還的墨魂服第一男主角千日上場...真係威風凜凜呢

TOMY族K帶住個gag頭發皮氣 唔望鏡頭A_A

2隻狗仔開紅嚇鬼咩?請你食泥唔洗比錢!唔洗感激我架~

英偉的豬西王子 ming 小光殺出重圍 顏射/口爆死 神戒 天海藍~射左幾多野佢地先死呀 ?

多口柒頭蒙能楓 平日多多野講 串膠柒柒 又唔知自己煩過隻西 開紅托柒咩?

突然多左咁多隻狼狗 追左Mr.龍寶寶~我真係嚇q死

邪乂魂真係一個笑料黎~好多時開紅唔洗幾秒已經比人殺左既喇 ps:佢係龍在西涯=]

不過...我亦逃不過佢同伴既毒手~

轉眼間又見到邪乂魂訓左係地下食塵 你真係咁愛黃河哩塊地麼

一去到火山諗住升陣lv 口爆下d怪 楓條狗仔就跟住黎~效率果然高比你咬屎左幾次~令我加快速度射掛左你~升天喇你7.7

星展系你又隨便楓狗 想走黎咬我嗎?當星展死左果一刻...楓狗即時起身想救星展...........................

可惜!你一齊食泥喇~~~同我用你地條舌頭清楚火山!唔好偷懶呀

多人有鳩柒用咩?點都殺到一件7.7比我殺到果件就真係柒到冇朋友喇

e...楓狗你又開紅做乜柒姐>3<硬係要我請你食泥~悶唔悶d呀?食極都唔厭?食上癮?去介毒所介左佢喇~

用經買我d泥黎食wo-0-好喇 我多多都賣比你 乖下 吠幾聲黎聽下先喇

係要殺柒你~升咁高lv有柒用咩?

成日呀支呀左 認屎認屁 又話我廢 垃圾~垃圾都殺到你 你醜唔醜呀?自卑下呀ma 笑柒死我咩!!

哩個淫柒仲on 9 之前已經冇玩哩條膠西 近排又出返黎 原因:我絕對相信 佢見到千日咁抽得 又想學下人~
好心你自卑下先喇~人地咩料你咩料呀?人地仲識呃西吊 借經唔還 你得唔得呀?借經唔還你可能得既!但呃西吊 你都要照下鏡先得架 仲要問人地你似唔似千日 我答你呀下:似條撚咩你!成碌鳩咁 硬柒鳩

柒夠未呀楓狗?我經已無言了

似千日果個做乜成日訓地呀?好眼訓咩下?

又被人幹掉~真係陰功...再度升天做一個純情可愛小天使

可惜可惜...道高一尺 魔高一丈~我復心好強架=]

又再一次證明 邪乂魂開左紅冇幾耐 一定會好快比人送上天=]你就好喇 又上又落 好似玩過山車咁face_l_18:

仲記得之前淫柒你想向妖瞳施展淫蟲之手可惜失敗 你今次返黎其實係唔係修練完 想向我地證明你既淫蟲之手有幾強?

狗涯呀狗涯~你仲多野講過楓狗 你知嗎 你是最棒的(請用普通話說出來)扮哂型咁柒樣-.-訓得最多又係你 4十幾lv都紅死你
返去你老母身邊做群腳仔喇7.7

yo 老龍在天 係到倏乜膠野呀?顏射下你好冇^^?

老龍身邊果然多老朋友(老鼠)~

可惜你結果亦都係一樣食泥喇你~我記得你上次話我幫員聽我講係因為冇主見~
咁我想再係到問多你一次 你既然控制唔到你d會員 你學咩野人做會長呀?食泥喇!
豆腐豬豬西~上次話你係菲律賓人就上黎哩到開post-.-又話黎搵我??唔見既男人婆(可能係人妖)
呀係wo~你老公巨奶迪(老鼠迪)近排去左邊a_a?

仙仙姐早晨wo 咁岩既?你老公千日又去溝女呃西吊嗎?

工乜鳩一 睇電視睇上腦?係唔係當左自己真係果個男主角呀?

多口3號海藍小寶貝~你同樣是喜愛黃河之地嗎?

豆腐豬豬 點解你可以豆腐過豆腐天使架><?我仲記得Marx(又稱【尾】刀王) 佢3x lv果時已經殺到你-.-你真係太強勁

比老龍kill死左~shit!兄弟們幫我報牛!!!

拿 食左藥仲要乖乖地訓教喇 知道嗎=]?

豬西真係壞~教極都唔聽!係要我出動武力~老龍在天想殺我麼?

送經比我賠罪都未夠^^幫我奶腳指喇~~仲要累到見龍死係我手上 你話你賤唔賤!!

追魂西乜你咁唔好彩呀比我口爆左你face_l_18:

凡事都有報應~我口爆完人 自然就會有人口爆返我

不過既然係敵人 射佢幾多次都得既喇=]我請埋你食泥!乖下:smilie_:)3:

做乜送經比我升返lv姐>3<其實我之前比d木咀用搶經擋搶到我退lv既喇^_^估唔到又升返woface_l_18:

我打錯左字-0-其實我想打搶經搶到升返lv

老龍係到望住條河做乜膠野呀?想扮望夫石呀?節省小小喇你唔係女人呀!你頂多係人妖姐

e...又得返你一個既仙仙姐~千日去左邊呀?

殺完楓狗之制 星展剛好殺左我 好在我禁得快抽到經姐face_l_18:

又係邪乂魂開紅送死wo 真係我地既開心果黎既姐><開多d紅喇wo 加油努力買多d護魂wo!!

仙仙姐唔洗傷心難過 等本大大黎幫上你:smilie_:)3:

淫柒做乜又死呀?唔係話全miss 似唔似千日架咩?_?係唔係想仙仙覺得你似千日 之後溝左佢呢?<--隨口up既渣/ . \

豆腐豬豬又黎送豆腐呀?不過我地唔會幫你磨豆腐架wo=]我怕你冇豆腐但係有陽光餐具face_l_18:

淫柒轉左目標wo!想向天帝出淫手呀?練多幾年先喇!

星展哥哥 請安息吧

到我安息喇-.-大家唔好傷心難過

咁開心係到升lv呀霄凌a_a?加油wo 我實支持你架!不過都要有小小阻礙 先可以成長同埋更強既 等本大大黎幫下你喇!

狗涯你又升lv呀?算把喇 學d人咁講..你70lv得個樣既渣!算把喇=.=仲要轉左生 吹你唔漲喇真係face_l_18:

起身想挑戰我呀?好好既嘗試wo^^

走得去邊姐你=3=

涯狗又訓地喇wo~開心嗎?日日訓教 你真係好似隻豬咁=]不過你連隻豬都唔配似!似老鼠喇...差唔多既喇 幾襯你呀-0-

比紫鈴瓏搵到黎a_a死q左lu

紫情西剎升乜野lv姐你?_?你上次好似自認左做狗wo a_a你真係有自知之明喇^^不過再提一提你係狗唔係九~最緊要正字

死人妖青怡 係火山大聲叫到做乜姐?叫我黎殺你嗎?想出幫升返d%呀?發夢喇^^

想走去邊姐

唔夠位 係下一個post繼續

侍續...

已有 9 人評分Good 收起 理由
壞孩子x小林 + 2 等左你好耐
流星×忘不了 + 1 撚樣=]
goodbest + 2 笑撚死 +_+
風魔仔 + 1 收我入幫啦a_a&quot;
小峰.. + 1 小討果然勁-0-
水.爺 + 1 有型= ]
◎Eddie◎ + 1 post左幾耐
ktszf + 2 今日最型果個都算係你^^
一精靈火一 + 2 見你咁撚努力

總評分:  Good + 13   查看全部評分

成個post都係得你個染頭既=.=
等你post相好內啦膠討
炸炸林post多d
幹他媽隊 真係比人咬住唔放a_a
小討加油啦!!!!

小討我等左呢一日好耐啦^^

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

唔錯...幾好睇下..

屌你搞到我想收套紅裝開紅

嘩你琴日POST到E+-.-?你殺咁多人都俾人搶經搶到-lv,你好幾柒下
同埋你d對白好好笑

原帖由 §夜戀§ 於 2009-2-15 10:42 AM 發表
嘩你琴日POST到E+-.-?你殺咁多人都俾人搶經搶到-lv,你好幾柒下
同埋你d對白好好笑

同意 佢真係幾柒下

原帖由 §夜戀§ 於 2009-2-15 10:42 AM 發表
同埋你d對白好好笑

e禁姐係佢升番lv又跌番lv wo=.=
真係柒到沒人有...

見到d相都覺得正 @@'

小討最型(/柒)
哈哈!.!

十週年勳章(賀詞)

凸你-.-柒討都無我既

小討大大萬歲!~~~~~~~~~~~

十週年勳章(賀詞)

真係佩服 有圖有對白u win 小討

最威係你.....

十週年勳章(賀詞)

原帖由 魔杰座 於 2009-2-15 08:12 AM 發表
成個post都係得你個染頭既=.=
等你post相好內啦膠討
炸炸林post多d
幹他媽隊 真係比人咬住唔放a_a
小討加油啦!!!!

柒頭唔係染頭丫

十週年勳章(賀詞)

個個青兒係唔係2kf個個版主

YO~thx哂大家
琴日整左幾粒鐘整到4點半先訓吹哂漲-.-
我岩岩post埋第2集喇 記得比good我>3<

回復 1# 〝└小討厭┐〞 的帖子

終於Post返相啦 ~"~

非常精彩

上左幾次鏡+_+ 不過次次影到我都企左係到  

加油
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 06:46 AM , Processed in 0.045986 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存