2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 神遊太空~~
返回列表 發新帖 回覆
go

[討論] 神遊太空~~ [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

哈哈...老妖玩了差不多成4個月遊了~~~
頭3個月我都係50lv下...係2月尾,3月我先由朝打到晚,, 因為本人要考試ma~<<<CE中

現在就由老妖以驚人的分析+觀察力告訴你們吧~

升了成3個月,,,,仲未到50的我....

弓手低lv升lv尚可.....問題不大,,
都仲幾好升下,,<<有遠攻ma,,,,有弓,有槍....d怪for低lv,,所以好易打死佢地..

但係....一到轉左職......問題開始形成,,,,,,,,,,刺同遊.....哈哈...<<我玩咁耐...同我同一期個D個個轉哂刺

刺玩近攻....玩miss,,,,,,遊玩遠攻,,,,,,玩豹?

刺d裝寫到明加2刀流...<<姐係玩近攻加la.....都仲可以玩埋弓手個陣時d招,,,,<<姐係遠攻佢又立埋..
遊d裝寫到明,,我都5識講啦...裝都勁過人....隻豹仲要捱到40lv先有....

跟住,,我係40lv先用橙的...但問題就一步步形成....

40下用埋d白裝,,6裝...<<廢裝黎升....問題都不大,,,,死5去......<<起碼冇e+半個中死n次...

跟住你地又講點豹打怪.....61lv個招~,,,,,,,,,,,,
地獄30就有...<<地獄玩開招寵.....
但係遊得個一隻寵...仲要等到61先有e招...e招仲好神.....

想知有幾神?...........睇返我之前d post就知....哈哈.....

40lv有豹,,61lv先有得叫佢打邊隻...

30幾LV個陣打安哥都仲OK,,,,,

40幾LV打怪,,
沙漠<<或者你會話做咩唔去嘆息打...

我知嘆息係易打過沙漠,,,哈哈.,,D人個個堆哂去嘆息到打牛,,,我又去埋一份爭打?<<個陣D人.,,,中意打牛多過打沙漠D怪,....
同埋沙漠真係LAG雞,,,D沙...吹起,,哈哈你分分中88.....個陣CUT線都好嚴重下...所有冇乜人打沙漠

我為左要沙漠D聲望..個陣一SET要1百金,,,,吹脹啦,,,,貴到離譜....

所以係個到打D蠍....佢同你出多條虫...哈哈...玩家你玩遠攻架大佬,,,,打完一隻又要打又隻,,<<個隻仲要係要~近技打....

沙漠到有條龍... 比佢殺了無數次.....食人唔吐骨,,,我係沙漠到升一日死7,8次濕濕碎..當食生菜啦,,

我由41打到45先得個2SET沙漠聲....哈哈....真係,,,,,

跟住....打賊...個到都好易打冇乜點死...

我套橙有+體face_l_18:

到了50幾LV打硬牙....

50套橙...勁野黎...唔加我體....我D血仲少過用40個套..

個陣成個人,,,連5千5血都冇..

我就係由個陣日日狂死....死得仲勁過打沙灘個陣...哈哈...

一來...D怪集中過打賊個到.....
二來...D怪.高LV,,高攻過賊架WO,,,但係..我D血仲要少個打賊個陣....唔死先奇,,

捱完E到.........<<就脫離硬牙個陣精靈系統出左D裝有技幫我太好了,,,

到捱打蓋亞.....做一轉...4個任...起碼半個中.......

蓋亞...

D重任,,我冇打過,,,所以我好窮...D公任..打石同虫,次次都係團友打..

打林地...<<我一開始乜都5知,,,咪打下囉,,,D人5係遠攻的職係入邊轉到頭暈...

但遊用遠攻都5係清怪最快的..元先係清怪最快的..打個到D王...好快屈死左隻王...但係我就,,,,哈隻王炸死就有份,,哈哈,,

哈哈...你岩岩57個陣...

遊..唔好諗住打石人,,一定打5到..打到你嘔血..<<我係60先打過1,2隻咁大把,,

我最中意打熊..
因為佢地好得意,,哈哈....打完熊我會打樹人..

有時打下雀...

D虫同石人...哈哈...鬼5知有錢有經咩...又可以賣出去...我細佬都話我蠢.
日日打公任打足咁耐...你唔打E D,,,係到打埋D垃圾....
你打個D拎D任物升一早升左啦,,,又有大把錢....

次次同人組個個都爭打E2樣...

哈哈...我覺得冇所謂啦..咪比人地打囉,,,
冇得打又5會死的...我最多咪慢慢升囉....冇錢我不嬲都冇架啦...唔洗煩買咩XD

幾經辛苦佢係我打緊蓋亞個陣話開65....好啦....
咁我由1月15號升到4月...你開65...我都未60...
我想去新地圖哦...你話好靚的...
為左去新地圖....我好努力........日日同你煲左成日...幾孚係一日一LV,,,
我D FD由我55左之後就O哂咀....你一日死N次,,都升得咁快既...<<注意我冇爆符,,冇用蓋亞,,,冇食任物<<我係乞丐!!!!

我趕到係你地開65個陣60左AR,,,哈哈..
不過新地圖,,要61先打..
所以60的我..繼續打蓋亞,,不過E段時間係最關心的..因為E個任係57-60LV,,做的..
我60左打E D怪好易,,,哈哈....
不過好快就SAY88......

諗住終於捱完....新地圖會好玩D啦.........
點知...學左D新技....
2招都係勁野...點虱個招講左,,5講了..
另一招...係近攻技..要集氣先出到..+物理傷...又要等...又5係勁..姐係廢野...

我用E隻遊用的招....真係由1LV用到E+
近技都係用緊散沙...重擊...<<新手技...
遊得一招有用.昏迷重擊....有得暈,,一定暈到,,哈哈..咁都仲暈5到人,,我可以去死了..

遠攻...哈哈我真係由轉左職到E+...剩係用岩岩轉職個2招..
其他都出得好慢,,,要等..等得黎我都香左,,,,

遊有咁多招,個D招,老妖係到大膽同你講,,廢到嘔.哈哈..

個招貓閃,,有幾勁,,唔洗講都知,,所以5講了.

打王用的招,,,有2招,,,
有招個暈王+擊退,,<<都幾好用既,,,<<打細王OK,,,大王,,,A_A....
<<E招仲會MISS,,,你一MISS,,哈哈,,到你比人擊退...A_A..打副本用5用到我就5知啦,,最憎打..最憎同人爭,,不過,,如果我有心同你爭,,嘿嘿..你可以執定包袱..

另一招封魔射擊.....哈哈...
都係個句..你膽保5會MISS??
E招...之前出招要等N世...跟住先改左0.1秒<<好似,,數字= =..唔好搵我..總之出招就快左啦,,但係暈個N秒=.=,,,
UM,,都算好過之前啦...又要計埋佢個MISS機率...
不過,,,E招...打下蝦毛就得= =..
打D大王...副本王...你同佢抓癢= =....完全係係到斑門弄斧....

打戰場唔同平時打怪..
你話遊戰場勁,,我就5知了,
戰場我好少去.....近孚0,,哈哈...
不過照我咁強的洞悉力黎睇....遊係戰場,,會佔上風的一場一定不出3個,
點解??

http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3387035&extra=page%3D1&page=1
http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3386751&extra=page%3D2
http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3387889
http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3380683
http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3378809
http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3387463&extra=page%3D1

HAHA...................老妖等你比意見~~~~~~~~~~~~A_A

長成咁

做功課?????

十週年勳章(賀詞)

原帖由 烏鴉@o@ 於 2009-5-4 08:58 AM 發表
長成咁

做功課?????

哈哈..4個月的心得...自問你升得快..的

自問你最係最勁的遊就過黎過2招比我...我想知點樣可以勁D,

請賜教~

嘩~你都應該打左好耐~辛苦哂=口=

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Kiva 於 2009-5-4 09:07 AM 發表
嘩~你都應該打左好耐~辛苦哂=口=

哈哈..我唔係剩係廢UP的..

我係真才實料...你覺得我有講錯到..

唔該打返一篇野黎...D冇誠意得個2粒屎..就係到AR E AR在,,

我歪~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 藍夢月 於 2009-5-4 09:02 AM 發表

哈哈..4個月的心得...自問你升得快..的

自問你最係最勁的遊就過黎過2招比我...我想知點樣可以勁D,

請賜教~

但點解你唔用翼魔藍裝既?
我仲低LV緊個時,我個FD 5XLV遊俠,
佢都有1萬1千幾血,個時帶我2個人抽神廟,
個時我認為遊俠好勁嫁>"<

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Kiva 於 2009-5-4 09:12 AM 發表

但點解你唔用翼魔藍裝既?
我仲低LV緊個時,我個FD 5XLV遊俠,
佢都有1萬1千幾血,個時帶我2個人抽神廟,
個時我認為遊俠好勁嫁>"

你真係睇哂我個到D LINK?我係入邊講哂啦WO,,,,o你睇哂先再問野啦...

唔好要老妖打完又打,,,

其實你地自己搵下E個版到.大把我的口水..

我D口水,,,講黎講去都類似的野..打完又打..你5煩我都煩啦,,

藍月試下開新職玩@@
唔岩就轉GAME算了@@

十週年勳章(賀詞)

原帖由 於 2009-5-4 10:24 AM 發表
藍月試下開新職玩@@
唔岩就轉GAME算了@@

哈哈...開新職...玩,,,

我不如睇下書....<<好多小說AR,,,漫畫AR動畫AR,,,,,都封左塵,,,,

仲有AR,,,得閒我都溫下CE啦....仲幫佢開,,,,唔洗時間??

幫佢做測GAME,,剩係E到咁大篇野,,,..哈哈...仲有好多架隻GAME的不足...

係咪佢比返錢我先E+???免費幫佢做野..我幫左佢好多啦..

不過佢懶得理我...哈哈..掉哂落海啦,,理得你AR

轉GAME....我之前都講過..我成年幾冇打機...係見到你E隻好似幾好玩..

先玩下......有幾多隻GAMED玩家嘿嘿<<<我黎,

係咁剷隻GAME既先...好的~讚...壞的~彈....老妖我不嬲係咁的人.

我E+都冇玩半個月了....等了又等..你改了又改,,,哈哈,,改得太好.

我E+玩到心淡...講你又5聽...聽完又唔應人,,,,,之後又要問,,,哈哈...

真係吹下水仲好過打機..

大把FD都話玩到火啦,,,,一早轉GAME....好多都話玩到又火又悶.

我仲係到撐緊你....好可惜...

一次叫人失望過一次.....

唔打E隻我都5會轉GAME,,,,因為除左打機,,我仲有其他野做=.=...

冇計啦...
呢個GAME最大既缺點就係未夠成熟
改得太多太快
等個個玩家都以為自己既意見會比官方接受
跟佢咁改
一唔掂就會嘈得好勁.....
下次都係搵隻成熟晒...做好測試既GAME先黎玩@.@
不過呢個GAME其實唔錯..
只係太早推出市面了...

十週年勳章(賀詞)

原帖由 於 2009-5-4 10:53 AM 發表
冇計啦...
呢個GAME最大既缺點就係未夠成熟
改得太多太快
等個個玩家都以為自己既意見會比官方接受
跟佢咁改
一唔掂就會嘈得好勁.....
下次都係搵隻成熟晒...做好測試既GAME先黎玩@.@
不過呢個GAME其實唔錯.. ...

哈哈,,我一開始話左佢冇本就出左GAME先...

一路出一路整,,,,醒目過乜咁.............

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

你55LV後打咩可以1日1LV= =??

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 藍夢月 於 2009-5-4 10:58 AM 發表

哈哈,,我一開始話左佢冇本就出左GAME先...

一路出一路整,,,,醒目過乜咁.............

我隻遊升到34就唔想升....升lv果陣貓步後跳又引多隻黎打
或者可以講係最平均o既職業...
就係越平均先越衰,幾頭都唔到岸.......咩都唔掂

十週年勳章(賀詞)

原帖由 同一天空下 於 2009-5-4 12:06 PM 發表

學老妖有驚人的意志就做到~
http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3388169&extra=page%3D2

十週年勳章(賀詞)

原帖由 quene 於 2009-5-4 12:08 PM 發表

我隻遊升到34就唔想升....升lv果陣貓步後跳又引多隻黎打
或者可以講係最平均o既職業...
就係越平均先越衰,幾頭都唔到岸.......咩都唔掂

哈哈..睇哂我E到的心得D人先再係我出面牙刷刷啦...

捱左4個月....

佢地玩咩職??升左幾耐??用外掛升?食任物?爆符??食點水?

哈哈....咁唔該打返一大篇同我有返咁上下水準的文章黎比我睇下~

原帖由 同一天空下 於 2009-5-4 12:06 PM 發表

打公會任囉~~~仲有咩打
你肯打就有得升
悶死你咁解

十週年勳章(賀詞)

原帖由 於 2009-5-4 12:12 PM 發表

打公會任囉~~~仲有咩打
你肯打就有得升
悶死你咁解

打不死的死老妖~~

無論智慧,反應,洞悉,心靈,意志都是最強大的!!!!!!!!!!!

我就頂唔順啦-.-"
呢隻GAME玩到57都係咁上下就算

妖妖....你嘅苦況我有同感...我第一次玩呢隻game戈時係用由合...諗住會好型咁遠遠射死怪啦....點g 到31lv已經打5過瘟疫d樹人啦... 慶起上黎5玩呢個職轉玩祭司到2+...我敢講呢隻game最渣嘅職係由合

十週年勳章(賀詞)

原帖由 於 2009-5-4 12:17 PM 發表
我就頂唔順啦-.-"
呢隻GAME玩到57都係咁上下就算

HAHA

60上D場仲正哦....

正到我冇玩半個月........

我都5想就咁就5玩,,

但係時勢迫人,,,我E+又升5到,,,人地又係到係咁升..我可以點?GM你係咪要送D經比我?時間....

所以係到吹水....仲好.........我唔想咁快同你E隻GAME講BYEBYE....

我唔想放棄你.....你都唔好放棄我.
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-8 06:15 PM , Processed in 0.040154 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存