2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 台灣更新資料~~咁改好好多
返回列表 發新帖 回覆
go

[資訊] 台灣更新資料~~咁改好好多 [複製鏈接]

wa...我係大陸發功喇......

6-5-09 更新  (防外掛機制部分)
一般
1.圖形偵測系統將把數字改為1-9,並將等待時間改為60秒
2.當玩家在參加戰場時,將不會觸發圖形偵測系統
3.當玩家在參加副本時,只有派遣精靈採集、製作、修行時,才會觸發圖形偵測系統。
4.在一般戰鬥中,只有脫離戰鬥狀態時才有機會觸發圖形偵測系統,玩家在戰鬥的時候將不用擔心突然觸發偵測系統。

人生歷程
1.排行榜將開始正式進行6月份的紀錄,我們將表揚6月活動中表現傑出的玩家,並給予特殊獎勵,涵蓋的範圍包括(當月獲得的威望點數總和、戰場MVP數、擊敗數..等等)。
2.6月份的成績將在6月份的第1週關機維護後結算與頒獎,相關的獎勵說明與排名網頁將盡速在短期內開放供玩家查閱。
3.由於開始紀錄6月份的戰場數據,因此5月份的當月紀錄將會清除,但玩家本身的生涯總累計與最高紀錄不受任何影響。
已有 1 人評分Good 收起 理由
藍夢月 + 1 肥豬~gd job~

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

wa~肥豬好野.

工作順利?a_a

人生歷程
1.排行榜將開始正式進行6月份的紀錄,我們將表揚6月活動中表現傑出的玩家,並給予特殊獎勵,涵蓋的範圍包括(當月獲得的威望點數總和、戰場MVP數、擊敗數..等等)。
2.6月份的成績將在6月份的第1週關機維護後結算與頒獎,相關的獎勵說明與排名網頁將盡速在短期內開放供玩家查閱。
3.由於開始紀錄6月份的戰場數據,因此5月份的當月紀錄將會清除,但玩家本身的生涯總累計與最高紀錄不受任何影響。

<<<<<<<<<恰老手...閞發你食咩大,,,洗唔洗我e+上黎剷下你個腦,,,,幫你洗腦

外掛咁整都好d

十週年勳章(賀詞)

個防外掛咁樣改一改好好多

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ║~丫健~║ 於 2009-5-6 01:32 PM 發表
個防外掛咁樣改一改好好多

好鬼,,,改得個DD....仲未夠好....唔係咁就覺得滿意AR MA??~機率...佢冇改..你都聽執粒

http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3393361&extra=page%3D2

原帖由 藍夢月 於 2009-5-6 01:35 PM 發表

好鬼,,,改得個DD....仲未夠好....唔係咁就覺得滿意AR MA??~機率...佢冇改..你都聽執粒

http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D2

傻西 藍夢月 , 又扮 權威??

十週年勳章(賀詞)

原帖由 再見瑩火蟲 於 2009-5-6 01:51 PM 發表

傻西 藍夢月 , 又扮 權威??

對哦~~傻西MA...洗扮架咩...A_A

原帖由 藍夢月 於 2009-5-6 01:52 PM 發表

對哦~~傻西MA...洗扮架咩...A_A

你阿媽 真係慘 , 都唔知 佢前世 做左d咩衰野 , 唉...

十週年勳章(賀詞)

原帖由 再見瑩火蟲 於 2009-5-6 01:54 PM 發表

你阿媽 真係慘 , 都唔知 佢前世 做左d咩衰野 , 唉...

嗯..係AR..我呀媽前世唔知做錯左乜...

所以...佢今世生左3件叉燒出黎....3條頂心參.....

佢日日比我地頂....不過,,佢D音波功好勁....老妖完全唔係佢的對手....哈哈....

老妖的母親大人比老妖還要強大千千萬萬陪哦~~
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 11:07 PM , Processed in 0.031066 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存