2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 彩虹汽泡Online 《彩虹汽泡》心得區 [活動][多圖]三隻24lv挑戰牛王
go

[活動][多圖]三隻24lv挑戰牛王 [複製鏈接]

唔該版主~
咁多人睇完唔回架 ……

是咁的,一向都係3開,想拎超級牛稱號,就拎住三隻人仔去打牛王鳥

個組合係全力戰/全精信/全敏旅
裝備全部係任務取得/石II合返黎
每人帶左五個燻茶鵝飯(好似100血),補唔切果陣緊急用,另外帶左14點藥水每人廿罐(其實飲唔哂)

準備開始喇(咦原來隻信仰都未夠24?)

最蝦人打既其實並唔係牛王本身,因為我都幾懷疑到底隻牛王有無技
反而佢周圍D小怪會出打人OK痛既技,所以最初一開始最多小怪果陣真係幾頭痛
好在就係呢班騎呢怪所有攻擊都係物理攻擊
請記得你隻信仰要學金剛(點滿無視所有物理攻擊5回合CD 3回)
唔係你就準備定三隻信仰補到乾塘啦

旅人配點上都重未點出任何實用既攻擊技(無錯係連毒都未亦未必會咁早點)
但係就有點滿既麻藥,命中率麻麻不過封印四回合真係幾正

戰士方面,主要都係用憤怒加攻,真空閃攻擊高無CD,但長用都幾傷MP
要注意MP(特別係商店買返黎既藥水都要等五回合先可以用)

麻藥用完之後其實有個問題,隻game設定上令到D行動不能既怪重識防禦
一封左佢就十有九之係防,所以到後期建議慳返啖氣算,橫掂隻牛王打人唔算痛

收工一刻

打到呢D裝真係好灰底

呢D打王既任都有個隱藏條件,如果你打贏果陣lv低過指定數值個稱號會有唔同
好似兔王任係麻吉剋星,但如果係15lv前(唔包15)就會有 天生的麻吉剋星
牛王個稱號係屠牛專家,25lv前就會係超級屠牛專家
搵人帶你過都算既,所以個稱號其實唔係幾真才實料……
個人認為靠實力拎天生的麻吉剋星係難過超級牛

(完)

已有 1 人評分威望 收起 理由
Mr.豪 + 20 活動參與

總評分:  威望 + 20   查看全部評分

我都想要E個稱號

點樣3開....

其實牛王超廢..小怪攻低,,超易打..

笑傲無雙 玩過星曲WEB

你係唔係機族絡超????

如果個旅人系轉左自然系應該會更利害
之前我旅人系升到高真係勁廢
普卡勁又貴,破甲打得一隻,破空成日2個球打2個敵人2次傷變左2個球打4個敵人1次攻
so轉左自然系之後,方便得多,pk打王打怪都好好用
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 12:18 PM , Processed in 0.034572 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存