2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》貼圖及影片區 幹他媽隊-凱旋回歸之戰3
go

幹他媽隊-凱旋回歸之戰3 [複製鏈接]

第2戰果到唔夠位 係哩到繼續:

我記得你果時問有冇勁d既人黎 你而家屌下地先再講哩句喇 不過 我仍然係廢柴/_\"但係好多傻西比我殺

我死係七省拳王之下呀

傻西你又死喇 有冇勁d既人黎呀/_\"?

禿鷹你果d係唔係假髮黎架 ?!"

雙拳難敵四手 更何況而家唔知幾多手

我愛打25西 王子?!"你都係奴才渣硬膠仔 有人唔做要做虫=.-"你話你係唔係犯賤呀!!"

哇 哩條友個頭係唔係想爆炸?!"發光既@@"

#字過三關 我win左

係咪深深不憤要開紅發洩呢A_a"

咪話我唔幫你地喇青雞戒 禿鷹 我好人..."不計較之前既事幫你地解通

正一畜牲黎 幫你解通仲隊9我 鬼唔望你帶震蛋出街比警察拉

神棍你係唔係改邪歸正呢A_a"?好喇好喇..."我原諒你喇

哩張就係我同神棍2敗俱傷 佢再比田雞殺既相喇

25仔我撐你wo 我真係撐你架wo 撐你借左e仔1e唔撚還仲要過擋

自嘲的E仔幫我報左仇喇!!"

你咪就係陳振聰胞弟白花油王子顏福偉A_a"?又想黎摸人大比呀 我係唔會比你咁做架!!"

比經我我都係唔會比你摸大比既喇 你摸你大佬陳振聰(千日)喇!!"

又著住條黑底環出黎黃河嚇d老人家呀?!"有冇愛心架你 老人家都哈/_\"

69+10刀=.-?都係果句有撚用咩 我唔洗爆功都ko你喇 因為我趺左lv爆唔到哈哈功

禿鷹我記得套賭神2你都有份出場wo 你仲用隻腳爪住人大叫:鷹爪功...爪!!"
o..."原來你係羅家英

鷹爪腳太臭 我地不敵 ..."

琥珀做乜扣頭呀A_a"你做錯事我實原諒你架wo

我罰左你企咩?!"做咩企定定比我紅

3條分身撚開紅呀 西利西利 百年難得一見奇觀呀

凱旋幹他媽隊永遠長存
待續....."

幹他媽隊-凱旋回歸之戰1:
http://www.2000fun.com/bbs/redir ... o=lastpost#lastpost
幹他媽隊-凱旋回歸之戰2:
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... e%3D1&frombbs=1

白花油王子 --屌你笑撚死

討討勁野呀>3<
最愛你既雄心壯志...紅佢老味

白花油王子 =.="

柒討仲係咁敢紅

睇小討相 都係睇對白

同意上面既講法-.-+
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 04:18 AM , Processed in 0.035114 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存