2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍虎亂舞K1 8月20更新圖片和灰狗 人物攻略(個人睇法) ...
go

[心得] 8月20更新圖片和灰狗 人物攻略(個人睇法) [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

望+分姐
小龍:1命中=1.625
大亂:10分(10分滿分)
霸王:7分
打m:8分
心得:小龍+命中可以叫做人人所知,但係小龍連技也不錯,霸王連技,首先,基本係:aa,降世cut降世cut潛龍
霸王 點技連:aa,降世,cut,降世,cut,神龍
                戰龍cut狂龍cut神龍
                     v完戰龍再神龍
                     v完神龍

多譏姬姬做對手
小虎:低命中為主,連技高
大亂:7分
霸王:7分
打m:7分
心得:以邊防邊走的戰術,令對手後冇退路,可以作出一連串的連技.唔洗用點技可以打出完美的連技
霸王點技連:aa,橫空cut,aa小毒
             :如有請提出
石黑龍:大多數人以為佢敏人/防人,其實他可以命中
大亂:5分
霸王:9分
打m:5分
心得:小弟比石黑龍打得多,石黑龍反v好強,加上一連串的攻擊,令到人們冇法反擊
霸王連技:10lv,15lv
            aa,10lv,15lv
            aa,10lv,1lv
            aa,10lv,15lv,1lv
太子:防又得,攻又得,拳拳過百,再連技能.+1攻 1防可以叫好的加點,技能的攻擊主取於技能的lv
霸王:8分
心得:你加1防1攻,你因為mp少,可以叫打m冇咩長處,但係打霸王,可以慢慢拖殺
霸王連技:v完,20lv
            :aa 1lv
            :aa 10lv
            :aa 15lv
            :aa,15lvcut 10lv
細細粒:本身打法可以叫沒有連技,但係可以用以退為進的打法
打M:10分
心得:本人以全命中玩,打m,霸王可以叫做屈機的.
霸王連技:v完,怒影cut瞬影cut疾影穿心
打法:以退為進
張(同音)天養 我既連技
我得4招技!!
佢主要係+命定唔知攻
大亂:7
霸王:8(識連9分)
打m:6
霸王點技連:擋我aa隻手cut aa唯我(300幾命中 6800幾血都比你打死)我隻手9級 唯我4級 擋我8級 我之前同個6800幾血打 咁連打死左佢唔知 佢幾多防
依個未連過:擋我aa隻手cut aa唯我cut閃去人地後面(唔記得左咩名)打左上去就立刻隻手 +分

pklopklopk提供
本人天養連技
主要+命中
大亂:4分
心得:天養特點係不能秒怪,但係霸王的1lv,5lv有一定的霸體,可以破穿神龍擺尾,戰龍在野
霸王連技:擋我aa 隻手cutaa 唯我cut 無法無天
                 跑s 無法無天
                 擋我,出奇,擋我.......
陳浩南,本人試玩細豆那隻.他加1敏1命
大亂:5分
心得:浩南跑攻玩霸王有兩個缺點,一,易防.二 易過龍 所以本人試玩,用s 踢人同a幫手連技
霸王連技:(突襲)跑a 5lv技cut10lv技cut15lv技
                  aa 5lv cut 5lv cut 1lv
              aa 20lv
ac由細豆提供

小虎大把連  
aa>>5技>>CUTa>> 1技>>5技>>5技
OR
aa>>5技>>CUTa>> 1技>>5技>>15技
OR
aa>>5技>>CUTa>>15技
OR
aa>>5技>>CUTa>>20技
OR
aa>>5技>>CUTa>>5技
OR
aa>>5技>>CUTa>>15技>>CUTa>>1技>>5技>>5技>>5技>>5技......
OR
aa>>5技>>CUTa>>10技>>CUTa>>1技>>5技>>5技>>5技.........

oscarleebtf提供
灰狗,本人有2周灰狗,+1敏1命,發現加左敏後有350技防,有部份人打我不痛
大亂:6分
打M:7分
心得:霸王在此不用多說,先講大亂.大亂點解比浩南好呢?因為5lv,1lv起手ok 收手ok(比細粒慢少少)加上技能lv升到7lv左右,可以扣千幾
一招,加上20lv技打大亂可以偷雞殺人
霸王連技:aa 5lv cut 1lv
             aa 5lv cut 15lv cut10lv
             aa5lv cut 20lv
             1lvcut 5lv cut 15lv

出住咁多先,如果有連技表提供,可以留言

已有 2 人評分威望 Good 收起 理由
pklopklopk + 1 +左張(同音)天養 我既連技 你幫幫手+分同放 ...
~音山~ + 20 支持你!下次繼續^_^

總評分:  威望 + 20  Good + 1   查看全部評分

仲有冇其他人既心得

十週年勳章(賀詞)

原帖由 yuenwaiki 於 10-8-7 08:44 PM 發表
仲有冇其他人既心得

整緊,多d人回POST我可以整@P@

回你post

小龍,一開波走埋佢到用潛龍a_a有50%會中

柊你隻細細粒44lv我次次vs都唔見你用旋影

你用得旋影不如用瞬影啦

(有無火雲連技 )

細細粒可以aa瞬影a瞬影的...用刀同拳都得

霸王連技:v完,怒影cut旋影cut疾影穿心
咁似我既/"\

十週年勳章(賀詞)

旋影同瞬影都得,下次更新,係火雲同金羅

十週年勳章(賀詞)

一日三推,今日第二推  我仲試緊

十週年勳章(賀詞)

請問可否附上數張圖片..因為會比較精彩

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ~音山~ 於 10-8-10 08:02 PM 發表
請問可否附上數張圖片..因為會比較精彩

盡量~! 我公會個post有冇得加分xd 好多相bo

張(同音)天養 我既連技
我得4招技!!
佢主要係+命定唔知攻
大亂:7
霸王:8(識連9分)
打m:6
霸王點技連:擋我aa隻手cut aa唯我(300幾命中 6800幾血都比你打死)我隻手9級 唯我4級 擋我8級 我之前同個6800幾血打 咁連打死左佢唔知 佢幾多防
依個未連過:擋我aa隻手cut aa唯我cut閃去人地後面(唔記得左咩名)打左上去就立刻隻手 +分
已有 1 人評分Good 收起 理由
柊乂 + 1 你比左天養連技我,比個good你(我三星啦)

總評分:  Good + 1   查看全部評分

我要浩南哥:o

聽人講陳浩南係用5lv 同10lv技連死人

我想+番小小野 天養一開波係擋我之後立刻出奇aa隻手cut唯我cut擋我,出奇aa隻手

我都想要浩南,柊快d整

十週年勳章(賀詞)

更新浩南連技,請推薦

原帖由 柊乂 於 2010-8-13 09:37 AM 發表
更新浩南連技,請推薦

我幫你+Good 你都好應該幫我+番個Good呀

十週年勳章(賀詞)

原帖由 pklopklopk 於 10-8-13 12:10 PM 發表

我幫你+Good 你都好應該幫我+番個Good呀

我2星黎,好似+唔到,如+到係點+GOOD?

下面評分戈到
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 02:47 AM , Processed in 0.037520 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存